Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Dec, 2025
REVISION OF YRKKH 4.12
KAVERI IS BACK 5.12
Should "Megastar" King Khan stop dancing at weddings at 60?
Yami calls out the PR against Dhurandhar and Hrithik supports.
My Box Office Predictions for Dhurandhar
Let's talk Gen 3
Trp's crashed : Forced to change storyline
Kaira Memory ❤️
Paparazzi Hit Back At Jaya Bachchan Call For Boycott
Noyna ‘Sarabhai’?!!
Aishwarya Rai Bachchan at the Red Sea Festival
Shah Rukh Khan and Kajol statue unveiled in London- video
India Entertainment awards - Bollywood Hungama Kriti Vicky Ahaan Aneet
Imam slobodno poslepodne pa cu citati..
Sta ti citas Nado ?
Ja treba da procitam i proucim Plan rada zimske sluzbe 😕 Inace trenutno ne citam nista. Nekako mi je posle onih knjiga koje si mi preporucila tesko da se vratim u afere i knjige slicne 50 nijansi. Valjda sam se zasitila toga. Imas li neku poput knjiga Judith Mc Naught? Sta ti citas?
Ja sam procitala Kraljevstvo snova, pa zatim i Vladaricu sopstvene pokornosti (koja je ispala pre krimi roman nego erotski) , a sada citam Blackstonea 4.deo, cisto iz radoznalosti jer sam procitala triologiju..Od svih tih triologija (osim Greja naravno) najvise mi se dopao Gideon Kross..tu jedva cekam nastavak..A ako hoces takve lajt ljubice, odmah cu ti poslati nesto sto imam..
Nasumice sam izabrala jednu knjigu, Engleskinja i Skot, Pocetak 12 veka. Nesto me oce ovi Skoti 😆 Nije losa, za divno cudo. 😃
Tako se zove "Engleskinja i Skot" ?
Ma ne 😆 Nevesta tako se zove. 😃
Ok, ako je preporucujes,posalji mi na fb 😃
Poslala sam ti pre sat vremena 😃 Laksmi 😉
Nisam bila na fejsu pa nisam videla..😆 🤗
]
Aha, vidim da nisi svracala. Sad razmisljam hoces li uspeti naci tu knjigu onako kako sam je ja poslala tebi 😕
Edit: Sad sam poslala pravi link 😃
Sto ? A gde si je ti nasla ?
Kriziras je li? 😉
Barunov film ce za samo 7 dana 😃
Nasla sam je na turshiji 😆 Dala si mi link i ja sam malo cunjala . Slucajno sam je otvorila i ispostavilo se da sam "ubola". 😆
A prvo sam poslala neki link bez veze ali sad imas pravi 😃
😕 Nadam se da necu dugo cekati.
Imam slobodno poslepodne pa cu citati..
Sta ti citas Nado ?
Ja treba da procitam i proucim Plan rada zimske sluzbe 😕 Inace trenutno ne citam nista. Nekako mi je posle onih knjiga koje si mi preporucila tesko da se vratim u afere i knjige slicne 50 nijansi. Valjda sam se zasitila toga. Imas li neku poput knjiga Judith Mc Naught? Sta ti citas?
Ja sam procitala Kraljevstvo snova, pa zatim i Vladaricu sopstvene pokornosti (koja je ispala pre krimi roman nego erotski) , a sada citam Blackstonea 4.deo, cisto iz radoznalosti jer sam procitala triologiju..Od svih tih triologija (osim Greja naravno) najvise mi se dopao Gideon Kross..tu jedva cekam nastavak..A ako hoces takve lajt ljubice, odmah cu ti poslati nesto sto imam..
Nasumice sam izabrala jednu knjigu, Engleskinja i Skot, Pocetak 12 veka. Nesto me oce ovi Skoti 😆 Nije losa, za divno cudo. 😃
Tako se zove "Engleskinja i Skot" ?
Ma ne 😆 Nevesta tako se zove. 😃
Ok, ako je preporucujes,posalji mi na fb 😃
Poslala sam ti pre sat vremena 😃 Laksmi 😉
Nisam bila na fejsu pa nisam videla..😆 🤗
]
Aha, vidim da nisi svracala. Sad razmisljam hoces li uspeti naci tu knjigu onako kako sam je ja poslala tebi 😕
Edit: Sad sam poslala pravi link 😃
Sto ? A gde si je ti nasla ?
Nasla sam je na turshiji 😆 Dala si mi link i ja sam malo cunjala . Slucajno sam je otvorila i ispostavilo se da sam "ubola". 😆
A prvo sam poslala neki link bez veze ali sad imas pravi 😃
Ok hvala..Dok zavrsim sa Blackstoneom ,ti ces je procitati pa mi reci da li je bila dobra ..Ja sam ti poslala 3 knjige ona treca je odlicna,procitaj..

![]()
Kriziras je li? 😉
Barunov film ce za samo 7 dana 😃
Ko zna kada ce da ga postave na net..
😕 Nadam se da necu dugo cekati.
Ne znam..sve zavisi od toga koliko ima zainteresovanih da postave film..😃
Videla sam da si poslala. Hvala. Citacu ih cim procitam ovu knjigu. Verovatno pocinjem vec sutra 😃