Returning of the written off #66 Invited only - Page 86

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.4k

Users

7

3.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago
Procitala sam Francesku, Dal 😃
Sad cu ovu poslednju sto si preporucila.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Svaka cast al si brza 😲 mora da ti se dopala 😃 A ne znam jesam li ti pricala da ova knjiga ima nastavak , o Benijevom zivotu kad poraste..😃 Ja cu veceras da krenem sa citanjem knjige o roditeljima njegove buduce ljubavi..😃Poslacu ti ako zelis ?
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Svaka cast al si brza 😲 mora da ti se dopala 😃 A ne znam jesam li ti pricala da ova knjiga ima nastavak , o Benijevom zivotu kad poraste..😃 Ja cu veceras da krenem sa citanjem knjige o roditeljima njegove buduce ljubavi..😃Poslacu ti ako zelis ?

Pa i nisam toliko brza. Sve zavisi koliko imam vremena. Nije losa knjiga. Bajkovita ali zato i jeste za odmor i razbibrigu. Nemoj sad da mi saljes jos nista dok ne procitam sve sto si mi vec poslala. Imam jos 4 knjige i ovu sto sam sad pocela, zadnju koju si mi poslala.
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Pa i nisam toliko brza. Sve zavisi koliko imam vremena. Nije losa knjiga. Bajkovita ali zato i jeste za odmor i razbibrigu. Nemoj sad da mi saljes jos nista dok ne procitam sve sto si mi vec poslala. Imam jos 4 knjige i ovu sto sam sad pocela, zadnju koju si mi poslala.

Ok...ali me obavestavaj sta citas da vidim sta ti se dopada...😃
nn027 thumbnail

Ok...ali me obavestavaj sta citas da vidim sta ti se dopada...😃

Vazi. 😛
Evo ova mala Jessica Trent je totalno otkacena
😆
Daltoni thumbnail

Keltski horoskop: Saznajte da li ste ponosni Jelen, nezni Labud ili mudar Soko

01. 11. 2014. 17:36 | Komentara: 10
Pripremila Jelena Milenkovi | Foto: copyright Profimedia.rs

I Kelti su imali svoj horoskop u kojem nije bilo Devica, Blizanaca i Vodolija, ali je u njemu bilo 13 zivotinja. Svaka je nosila sa sobom poseban karakter.

Sva upo*nost Jelena

JELEN: 24.12 - 20.1.

Glavna obelezja ovog znaka su veliki ideali, zelje i ambicije. Na putu ka cilju nista ne moze da ih zaustavi, veoma su temeljni, strpljivi, upo*ni i harizmaticni. Upo*nost im je ponekad vrlina, a ponekad i manamana. Kao kraljevi sume, samouvereni su, realni i pravedni. Uvek drze svoju rec, a najbolje se slazu s Labudom i Vukom.

MACKA: 21.1. - 17. 2.

Pripadnici ovog znaka su slobodoumni, bistri i originalnog duha. Simbol macke predstavlja vrhunsku sposobnosti rasudjivanja, macke cesto vide stvari koje drugima ne padaju na pamet.

O njima postoji jos jedno tumacenje, po kojem su macke neustrasive, vrlo sarmantne i zabavne ako to pozele. Ukoliko zele nekog da povrede, pokazuju veliku okrutnost. Preveliki ponos im je najveca mana. Najbolje se slazu s Morskim konjicem i Leptirom.

ZMIJA: 18. 2. - 17.3.

Naizgled hladnokrvni, pripadnici ovog znaka zapravo su olicenje strasti i zivotne energije. Vrlo su znatizeljni i puni pitanja, a prirodno su odlicni komunikatori i sarmeri.

Druge lako uveravaju u svoje ideje i i lako zauzimaju mesto vodje. Izuzetno spontani, drugima mogu da deluju nepredvidivo, ali i pored te nepredviljivosti odlicno se snalaze u teskim situacijama. Najbolje se slazu s Konjem i Morskim konjicem.

LISICA: 18.3. - 14.4.

Pripadnici ovog znaka su neverovatno lukavi, sposobni i poznati po svom humoru. Zrace snaznom seksualnom energijom, pa su mnogima privlacni. Iako su proracunati, krasi ih dobronamernost, jer se uvek trude da udovolje sebi i svojim voljenima. Deluju vrlo hrabro i neustrasivo, medjutim, ponekad tako skrivaju svoju ranjivost. Najbolje se slazu sa pticom Caricem, ali im je i Soko prijatelj.

BIK: 15.4. - 12. 5.

Snazni, puni ljubavi, stabilni i razumni, ovo opisuje Bikove. Oni su ljudi kojima se drugi obracaju ako su u nevolji, trazeci iskreno misljenje ili pametan savet.

Imaju neverojatnu intuiciju i lako shvataju kad ih neko obmanjuje. Ponekad su previse emotivni i skloni promenama raspolozenja, a jedna od najvecih mana im je tvrdoglavost. Imaju istancan ukus, a najbolje se slazu s Leptirom i Lososom.

MORSKI KONJIC: 13.5. - 9.6.

Glavne osobine predstavnika ovog znaka su snalazljivost i domisljatost. Obicno ih krasi velika inteligencija koju ne mora nuzno da prati i obrazovanje. Ljudi ih obicno vole iako umeju da ostave utisak nedodirljivih. U ljubavnim vezama su komplikovani, stvaraju samo sebi nevolje jer ih vise prati strast nego um. Najbolje se slau sa Mackom i Zmijom.

PTICA CARIC: 10.6. - 7.7.

Vesnik novog dana, ptica Caric se povezuje sa energijom, otvorenoscu za nova iskustva. Puni su ljubavi i topline koju drugima rado pruzaju, a prirodni su protiotrov za tugu i depresiju. Znaju sta zele i kako to da dobiju, a najbolje prolaze ako se oslone na sebe. Traze ravnotezu u svom zivotu. Ako primete da ih drugi ne cene, okrenu se i odu. Najbolji prijatelji su im Soko i Lisica.

KONJ: 8.7. - 4.8.

Lepi i mocni, pripadnici ovog znaka su po svojoj prirodi takmicarski nastrojeni, ali sa razlogom. Imaju mnogo talenata, kao i samopouzdanja, sto ih obicno cini vrlo uspesnima u poslu. Imaju neverovatno "sesto culo" zbog cega lako citaju ljude. Primer su stila i autoriteta. Mana im je sto svoje frustracije lako istresaju na drugima. Najbolje se slazu sa Zmijom i Labudom.

LOSOS: 5.8. - 1.9.

Pripadnike ovog znaka krasi sanjarski duh, lako pronalaze inspiraciju i uvek imaju mnogo zelja. Velike prednosti su im jedinstven pogled na svet i kreativnost. Ponekad ih njihovo sanjarenje odvodi u mracne misli i izolaciju, ali im je to potrebno kako bi zadrzali svoju posebnost. Najbolje se slazu s Bikom i Vukom.

LABUD: 2.9. - 29.9.

Veoma elokventni i sarmantni, pripadnici ovog znaka su odlicni u izrazavanju i ljubavnom osvajanju. Imaju visoke standarde, vrlo istancan ukus. U ljubavnim odnosima su vrlo strastveni, pa i dramaticni, dok prema ljudima, koji im nisu dragi, drze distancu. Obracaju veliku paznju na detalje i retko sta im promakne u njihovoj okolini. Vrlo im je vazan sklad i kontrola, oni im daju osecaj stabilnosti i sigurnosti. Najbolje se slazu s Konjem i Jelenom.

LEPTIR: 30.9. - 27.10.

Glavna odlika pripadnika ovog znaka je velika drustvenost i potreba za ljudima. Deluju nezno i krhko, ali imaju snaznu volju i neslomljiv duh, pa iz svake situacije isplivaju. Lako sticu prijatelje i uveseljavaju ljude zahvaljujuci urodjenoj empatiji, a mana im je sto su nestalni. Znaju da lete sa cveta na cvet. Najbolje se slazu s Bikom i Mackom.

VUK: 28.10. - 24.11.

Predstavnici ovog znaka imaju snazan osecaj smisla i svrhe u zivotu, veoma su vredni i upo*ni. Poznati su po neustrasivosti, ali i nesposobnosti pristajanju na kompromise. Drugi se dive tim njihovim osobinama, ali ponekad ih dozivljavaju kao snobove koji se uzdizu iznad drugih. Vrlo su pravedni i casni, a prema bliznjima su veoma odani i puni ljubavi, koliko god to ne hteli otvoreno da priznaju. Najbolje se slazu s Lososom i Jelenom.

SOKO: 25.11. - 23.12.

Glavna odlika je njihova silovitost, znaju sta zele i nista ih sprecava da to i dobiju. S druge strane, ako su nezainteresovani, postaju nevidljivi. Cene mudrost i znanje, vole ljude i prilicno su velikodusni. Aktivni su i sportskog duha, a zbog svoje harizme su poznati u sirim drustvenim krugovima. Imaju snaznu volju, filozofski su nastrojeni, a u odnosima su strastveni. Mana im je kriticnost drugih, kao i prevelika ocekivanja, pa ih ljudi cesto razocaraju. Najbolje se slazu s Lisicom i pticom Caric.

Ja sam zmija...😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=RgAgEImWt6Y[/YOUTUBE]

Edited by Daltoni - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Vazi. 😛
Evo ova mala Jessica Trent je totalno otkacena
😆

Jeste..nju sve to zabavlja..😆 Podsetila me na Keti..😃
A jesi li videla koliko smo ja i Franceska iste..samo sto ja jos uvek cekam svoju katarzu..😕

Daltoni thumbnail
Hajde da proverimo moju teoriju i procenu..uradicemo ovaj test i napisati rezultate ...

http://www.mtv.com/news/1980739/which-fifty-shades-grey-character-are-you-quiz/
Daltoni thumbnail

Hajde da proverimo moju teoriju i procenu..uradicemo ovaj test i napisati rezultate ...

http://www.mtv.com/news/1980739/which-fifty-shades-grey-character-are-you-quiz/

Ja sam Kristijan...😲

Oh Christian, you tortured soul. You probably have things super together on the outside -- enjoy those piles of money! -- but on the inside, you have a lot to work on. Like, you know, those repeating nightmares, and your sadism
Daltoni thumbnail
Vidim sada na fejsu, Smekicinom sinu u nedelju rodjendan , tj to je vec danas 😃
Edited by Daltoni - 10 years ago