Ma jel to ona sve sama smislila? 😲 🤢
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Sep 2025 - WKV
GEETU vs MAIRA 5.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
Maira Armaan Poddar
Alia is new global brand ambassador of Levis
Happy Ending Kumkum Bhagya
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
CALL FROM CELL 6.6
23 years of Dil Hai Tumhaara
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
SRKs looks for King
Saiyaara: a movie which will forever remind me of love
Are they planning to end YRKKH with this generation?
Look Out Circular For Shilpa Shetty Raj Kundra
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Baaghi 4 crashes on Saturday
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Ima li koga😲
Ima. 😃
Dobro dosla SmekiSad sam ispatila neke pijane goste 😕 pa da vidim jeste li tubilo veselo za rodjos 😃Deca su se lepo provela,😛a ovi gosti su samo trazili izgovor za pijanku ,nisu bili Straletovi gosti😡 nego neki lovci,namerno kazem neki jer su mi se smucili🤢
Uvlise se bez pardona 😕 E svakakvog sveta ima Smeki.Bez pardona,ne znaju ni sta je to bem im sve po spisku a i mom muzu zajedno s njima eto tako sad mi je lakse hahahh
Samo raspali Smeki. I trebas ako ti je lakse. Mi smo svoje i sve te razumemo. ❤️Uh kako sam besna dodje mi da sve izlomim😡 ili da ubijem muza na spavanju 😆😆😆 akoprocitate nesto u crnoj hronici o tome to sam ja da znate.Uradicu to majstorski bicete ponosne na mene jojjj sta lupam nema veze...😆😆ih bre Smeki,nije niko vrijedan da ides na robiju 😆smisli nesto suptilnije npr.ako je i swami pod gasom,dobro ga izlupaj kakvom prakljacom,a ujutro mu reci da je pao niz stepenice 😆😆
Da jeste opao mi je jako imunitet ,skoro nista i ne jedem,zaista se lose osecam,pogotovu ovo me smlatilo,pluca me bole od kaslja,ma ne mogu vise o tome.Nesto vi veselije ,razigranije nastavite ja idem malo svrljati po HHN forumu.Nisam neki sagovornik nocas
Nisam proveravala a znam da mi hvali mnogo stosta.nego iscrpeo me kasalj,kijavica,sinusi,nespavanje uzasno se osecam,povracala sam sinoc,uglavnom kada dodjem i na IF zabole me glava jos vise😕provjeri to molim tene znam da li kod vas u apotekama to rade ali u Bosni u skoro svakoj apoteci besplatno mjere kolicinu vitamina i minerala u organizmusigurno ti je pao imunitet 😭pa kad dodjes na IF odes samo gdje hoces i gdje ti godi a pm privremeno blokiras 😉Da jeste opao mi je jako imunitet ,skoro nista i ne jedem,zaista se lose osecam,pogotovu ovo me smlatilo,pluca me bole od kaslja,ma ne mogu vise o tome.Nesto vi veselije ,razigranije nastavite ja idem malo svrljati po HHN forumu.Nisam neki sagovornik nocasok draga 🤗postavila sam tamo dva videa,nadolazece epizode,malo ce te oraspoloziti 😉