Returning of the written off #65 Invited only - Page 13

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.4k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Kety je u pravu. Mozda ima neki dublji razlog.Kakav mu je odnos sa uciteljicom?

Pa ok je, uciteljica mu je dobra,nije ona problem..on je taj koji je oduvek bio na svoju ruku..nema strah ni od koga, nicega se na svetu ne plasi, ima previse samopouzdanja i misli da je mnogo pametan ..😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Obavezno ❤️🤗

Pa eto, sada znate i sta je bilo...😕 Hvala vam za brigu drugari, puno je lakse sada kada imam vas da sa vama podelim svoje brige, mnogo mi znaci..🤗❤️ 🤗❤️
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Evo sta se desilo..moj sin je uhvatio glave dvojice decaka i sudario ih tako da su obojica imali velike cvoruge i modrice..a bila je tu i majka tog deteta , pa je bilo i plakanja, grubih reci..ja sam bila ko duh, izvinjavala sam se, nisam znala sta drugo, strasno mi je bilo neprijatno, ni kriva ni duzna po ko zna koji put sam se zbog njegovih ispada osecala ko posrana...A sada moram na nedelju dana da idem u skolu, izem ti srecu..pored svih ovih mojih trenutnih obaveza i sranja jos i to...ma meni nikad u zivotu ne moze da bude dosadno...😕😭

Dal 🤗

pa to su djecija posla,je li imao razlog za to ili je primjenjivao taktiku iz fimova
vjerujem da si se osjecala lose ali on je samo djete,
objasni mu sto je mogao izazvati tim potezima
a nemoj srcu uzimati rijeci druge mame
i ti bi isto reagovala da si na njenom mjestu
a dobro znas da ni jedno dijete nije bez pogreske
samo sto neki ljudi to znaju dobro zamotati
a zasto moras ici u skolu 7 dana 😕

Kety76 thumbnail

Pa ok je, uciteljica mu je dobra,nije ona problem..on je taj koji je oduvek bio na svoju ruku..nema strah ni od koga, nicega se na svetu ne plasi, ima previse samopouzdanja i misli da je mnogo pametan ..😕

Dal 😆 oprosti mi ali kao da opisujes mene kad sam bila djete 😃
gle,uvijek postoji nesto cime ga mozes kontrolisati,samo budi dosljednja
ako je emotivac,iskoristi to
ako je hiperaktivan onda mu daj sto vise obaveza,da nema puno praznog hoda
kazni ga necim sto mu je najdraze,ne mislim na fizicku kaznu,nego mu uskrati nesto sto mu je bitno😉
Kety76 thumbnail

Pa eto, sada znate i sta je bilo...😕 Hvala vam za brigu drugari, puno je lakse sada kada imam vas da sa vama podelim svoje brige, mnogo mi znaci..❤️

tu smo ❤️🤗

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=nWSMHhmggtU[/YOUTUBE]
😭 😭 😭
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

evo nesto da vam popravi jutro 😃

Jes da nije jutro al valja 😳
Daltoni thumbnail

Dal 🤗

pa to su djecija posla,je li imao razlog za to ili je primjenjivao taktiku iz fimova
vjerujem da si se osjecala lose ali on je samo djete,
objasni mu sto je mogao izazvati tim potezima
a nemoj srcu uzimati rijeci druge mame
i ti bi isto reagovala da si na njenom mjestu
a dobro znas da ni jedno dijete nije bez pogreske
samo sto neki ljudi to znaju dobro zamotati
a zasto moras ici u skolu 7 dana 😕

Nije imao razlog, kaze da mu je tako doslo..ne zna ni on zbog cega...
Znam da je on samo dete, ali videla sam ja i drugu decu, a imam jos jednog sina koji je zlatan..on je previse razmazen do svoje 4-te godine i to sve zahvaljujuci meni ali i mojoj dragoj svekrivi koja nije dozvoljavala da zaplace, koja je meni naredjivala da ga cuvam kao da je centar univerzuma i da mu se posvetim milijardu posto..I dok je moj sin postajao sve bahatiji, dok je uzivao, potpuno se osecajuci kao centar mog i svih ostalih univerzuma, ja sam se dotle gusila, lomila, propadala..i ne mogu da krivim njega jer on tu zaista nista nije bio kriv..a ja sam bila jos uvek mlada, neiskusna, naivno sam mislila da je moja svekriva zena koja i mene voli isto kao i svoju decu ali sam se tu zestoko zahebala, ali kasno Marko na Kosovo stize, kada sam uvidela njeno pravo lice i lice mog dragog svekra, sve je otislo u k..., nije bilo povratka..Probala sam da prevaspitam sina, probala sam da postanem svoja, ali nisam imala podrsku od muza a kuca i sve odgovornosti su bili samo na meni..tada sam i radila uz sve to...Ali bila sam mlada pa se izdrzalo..i danas nije nista bolje, a posledice trpim svakog dana i jedva cekam taj dan kada cu stati na svoje noge, pre svega finansijski jer to mi je najvaznije, a to ce pokrenuti lavinu mnogih drugih promena..

Daltoni thumbnail

I zaboravih da ti kazem zasto na 7 dana u skolu..Pa da bi on video da dolazim i da se interesujem kako ne bi pravio gluposti..Iskreno nije los plan, ali sam ga opet ja nah...bala..🤢
Daltoni thumbnail

Dal 😆 oprosti mi ali kao da opisujes mene kad sam bila djete 😃
gle,uvijek postoji nesto cime ga mozes kontrolisati,samo budi dosljednja
ako je emotivac,iskoristi to
ako je hiperaktivan onda mu daj sto vise obaveza,da nema puno praznog hoda
kazni ga necim sto mu je najdraze,ne mislim na fizicku kaznu,nego mu uskrati nesto sto mu je bitno😉

Hvala ti za savete..a ako moj sin poraste u takvu osobu kao sto si ti,onda je to Bingo..🤗