Originally posted by: Kety76
ne moras zuriti ,malo cu predahnuti 😆
gle,ima dosta propusta ali zanima me sustina
znaci nije nemoguca stuacija,nego jedan realan i moguc pristup
ocekujem puno vise u drugom dijelu
u prvom dijelu je otkriven samo dio proslosti,ono sto slijedi je mnogo gore
Potpuno su nebitne njegove sado-mazo sklonosti,nije to nista nastrano,
sve na sto dobrovoljno pristanu,dvije odrasle osobe je ok
Ono sto je mene zaintrigiralo je njegovo gadjanje i strah od dodira( vec s**tim sta je prezivio,ali sacekat cu odgovor) On te stvarcice koristi da bi se oslobodio straha,stresa,trauma iz proslosti.On je mac sa dvije ostrice,magnet za zene.Lijep,sexi,zgodan,bogat,njezan,pazljiv,brizan,ali i posesivan i ljubomoran,opsjednut kontrolom.Sve je to ono sto cini jednog muskarca zeni privlacnim.Iako mi u sustini ne volimo te posesivne,ljubomorne tipove koji hoce da nas kontrolisu,ipak nam srce zaigra kad tamo nekom drugom frajeru stave do znanja da mu pripadamo.Kad tome dodas cinjenicu da je takav uspjesan,pozeljan,skoro u svemu savrsen muskarac ranjiv,da ima mracnu tajnu,da je bio jako povrijedjen i zbog toga gurnut na pogresan put,eto ti elementa da se zene ljiepe na njega.Vecina zena bi pozeljela da mu budu spasiteljice iz tog tmurnog zivota.Jos kad ON svjesno pokaze da imas moc nad nekim njegovim postupcima i culima,pozelis da rijesis tu zagonetku ma koliko opasna bila.
Vidjet cemo koliko je ona spremna daleko ici,a mislim da ce pristati i na mnogo vise od ovog sto je dosad radila