Returning of the written off #62 Invited only - Page 44

Created

Last reply

Replies

1k

Views

63k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Zavrsila sam sa Kristijanom Grejom

Dal,ja cu sigurno citati i duga dva dijela,
scenario mi je predvidljiv,ide onako skolski,sablonski za takvu vrstu veze,
Ali me jako zanima ko ce od njih dvoje preuzeti kontrolu nad onim drugim
Kad jednom udjes u taj zacaran krug tesko se potpuno izvuci iz njega,
radoznala sam da vidim kako je to spisateljica rijesila 😉

Bravo Kety. Ja imam jos 7 poglavlja. Ne verujem da cu danas stici da zavrsim ali sutra cu sigurno.
I ja cu citati dalje. Ne mogu sad kad sam pocela da stanem 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Vidim Dal da si postavila slike, pretpostavljam da je iz filma. 😃 Moram sad da idem.
Prostudiracu ih veceras kad se vratim. Odoh sad pa se cujemo.
😛

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Vidim Dal da si postavila slike, pretpostavljam da je iz filma. 😃 Moram sad da idem.
😛

Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Videcu da pronadjem danas i skinem ..
I kako ti se cini knjiga, neki opsti utisak ? I sto je najvaznije ,da li je uticala na tebe, psiholoski, ili na neki drugi nacin kao sto tvrde ?😉

ne moras zuriti ,malo cu predahnuti 😆
gle,ima dosta propusta ali zanima me sustina
znaci nije nemoguca stuacija,nego jedan realan i moguc pristup
ocekujem puno vise u drugom dijelu
u prvom dijelu je otkriven samo dio proslosti,ono sto slijedi je mnogo gore
Potpuno su nebitne njegove sado-mazo sklonosti,nije to nista nastrano,
sve na sto dobrovoljno pristanu,dvije odrasle osobe je ok
Ono sto je mene zaintrigiralo je njegovo gadjanje i strah od dodira( vec s**tim sta je prezivio,ali sacekat cu odgovor) On te stvarcice koristi da bi se oslobodio straha,stresa,trauma iz proslosti.On je mac sa dvije ostrice,magnet za zene.Lijep,sexi,zgodan,bogat,njezan,pazljiv,brizan,ali i posesivan i ljubomoran,opsjednut kontrolom.Sve je to ono sto cini jednog muskarca zeni privlacnim.Iako mi u sustini ne volimo te posesivne,ljubomorne tipove koji hoce da nas kontrolisu,ipak nam srce zaigra kad tamo nekom drugom frajeru stave do znanja da mu pripadamo.Kad tome dodas cinjenicu da je takav uspjesan,pozeljan,skoro u svemu savrsen muskarac ranjiv,da ima mracnu tajnu,da je bio jako povrijedjen i zbog toga gurnut na pogresan put,eto ti elementa da se zene ljiepe na njega.Vecina zena bi pozeljela da mu budu spasiteljice iz tog tmurnog zivota.Jos kad ON svjesno pokaze da imas moc nad nekim njegovim postupcima i culima,pozelis da rijesis tu zagonetku ma koliko opasna bila.
Vidjet cemo koliko je ona spremna daleko ici,a mislim da ce pristati i na mnogo vise od ovog sto je dosad radila
Kety76 thumbnail

zaboravila sam da ti odgovorim na pitanje da li je uticalo na mene 😆
ne,ova knjiga nije,ali ja o ovome vec dosta toga znam
postojali su neki ljudi koji su dolazli na grupnu terapiju,razgovore,i od njih sam saznala puno toga
nikad ne osudjujem ljude,niti govorim ja nikad necu ovo ili ono,jer za sve postoji prvi put
sa takvim stavom sam usla i u tu pricu kada su bile grupne terapije ( ali predrasude u meni su se stalno pitale kako neko normalan moze uzivati u tome ,i tada sam ih smatrala orijentisanim na pogresnu stranu 😕) .Kad ljudi iznesu svoje razloge,pojasne stavove,onda prestanes osudjivati,prestanes se cuditi.Shvatis da takve stvari ne trebaju da budu tema za ramisljanje,da li je ispravno ili ne.I odtad se uvijek drzim devize .Ispravno je ono na sto dvoje odraslih ljudi,dobrovoljno,pristanu.Ako oni uzivaju u tome,a druge ne ugrozavaju svojim postupcima,onda je to ok.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

😛

Cao Nale, srecan rad..😃
Daltoni thumbnail

ne moras zuriti ,malo cu predahnuti 😆
gle,ima dosta propusta ali zanima me sustina
znaci nije nemoguca stuacija,nego jedan realan i moguc pristup
ocekujem puno vise u drugom dijelu
u prvom dijelu je otkriven samo dio proslosti,ono sto slijedi je mnogo gore
Potpuno su nebitne njegove sado-mazo sklonosti,nije to nista nastrano,
sve na sto dobrovoljno pristanu,dvije odrasle osobe je ok
Ono sto je mene zaintrigiralo je njegovo gadjanje i strah od dodira( vec s**tim sta je prezivio,ali sacekat cu odgovor) On te stvarcice koristi da bi se oslobodio straha,stresa,trauma iz proslosti.On je mac sa dvije ostrice,magnet za zene.Lijep,sexi,zgodan,bogat,njezan,pazljiv,brizan,ali i posesivan i ljubomoran,opsjednut kontrolom.Sve je to ono sto cini jednog muskarca zeni privlacnim.Iako mi u sustini ne volimo te posesivne,ljubomorne tipove koji hoce da nas kontrolisu,ipak nam srce zaigra kad tamo nekom drugom frajeru stave do znanja da mu pripadamo.Kad tome dodas cinjenicu da je takav uspjesan,pozeljan,skoro u svemu savrsen muskarac ranjiv,da ima mracnu tajnu,da je bio jako povrijedjen i zbog toga gurnut na pogresan put,eto ti elementa da se zene ljiepe na njega.Vecina zena bi pozeljela da mu budu spasiteljice iz tog tmurnog zivota.Jos kad ON svjesno pokaze da imas moc nad nekim njegovim postupcima i culima,pozelis da rijesis tu zagonetku ma koliko opasna bila.
Vidjet cemo koliko je ona spremna daleko ici,a mislim da ce pristati i na mnogo vise od ovog sto je dosad radila

Da, videcemo..ja jos nisam zavrsila citanje,pa jos uvek zadrzavam pravo da prokomentarisem nakon toga..Mislim, i nadam se da ce to biti danas..😉
Daltoni thumbnail

zaboravila sam da ti odgovorim na pitanje da li je uticalo na mene 😆
ne,ova knjiga nije,ali ja o ovome vec dosta toga znam
postojali su neki ljudi koji su dolazli na grupnu terapiju,razgovore,i od njih sam saznala puno toga
nikad ne osudjujem ljude,niti govorim ja nikad necu ovo ili ono,jer za sve postoji prvi put
sa takvim stavom sam usla i u tu pricu kada su bile grupne terapije ( ali predrasude u meni su se stalno pitale kako neko normalan moze uzivati u tome ,i tada sam ih smatrala orijentisanim na pogresnu stranu 😕) .Kad ljudi iznesu svoje razloge,pojasne stavove,onda prestanes osudjivati,prestanes se cuditi.Shvatis da takve stvari ne trebaju da budu tema za ramisljanje,da li je ispravno ili ne.I odtad se uvijek drzim devize .Ispravno je ono na sto dvoje odraslih ljudi,dobrovoljno,pristanu.Ako oni uzivaju u tome,a druge ne ugrozavaju svojim postupcima,onda je to ok.

Znaci nista..😕 Ja moram da ti priznam da sam zaista pocela da pijem dok sam citala knjigu i zaista je uticala na mene, evo, to sam tek danas onako vrativsi film unazad primetila, ali najcudnije mi ovo sa picem...otkud mi to sada pobogu...😲