Sladjo jesi ti skupljala salvete ili bebe od bombona ili pisma ili...
Ja sam bebe od bombona 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Kajalmaya - sp's new thriller show
HEALING SHUROO 18.9
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Soo EMA or SR?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
Deepika Removed From Kalki 2
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Sladjo jesi ti skupljala salvete ili bebe od bombona ili pisma ili...
Ja sam bebe od bombona 😆
Originally posted by: sladjana333
Sakuplala sam salvete...i moja starija kcerka je, sada stoji puna jedna kutija...😃 sakupljala sam i "pisma"😳😆...u to vreme pismo je bilo gotovo sredstvo komunikacije...😆
A sta mislis Jecka da mi nismo nosile mini suknje😲 o varas se itekako 😆
Davne 1963. godine dizajnerka Meri Kvant je prodala prvi model mini suknje u svom butiku u Londonu, a iste godine se u Vogu pojavila suknja iznad kolena. Dizajnerka je bila inspirisana automobilom Mini i ve krajem pedesetih godina poela je da predlae sve krae haljine i suknje.
Me'utim, postoje izvesna sporenja oko ,,izumitelja" mini suknji. U to vreme je jo jedan stilista dizajnirao kratke haljine i suknje, pa mnogi smatraju da su zasluge njegove.
injenica je da se od pojave ovog pareta garderobe promenio i nain odevanja ena. Mini suknje su nametnule i upotrebu visokih izama i arenih unihopki. Poto su mnogi osu'ivali smeli poduhvat dizajnerke, govorila je, moda u samoodbrani, da je kreirala praktine i udobne suknje, a duinu su odre'ivale muterije, koje su elele da one budu sve krae i krae.
Ima 50 godina, ali to se ne primeuje, mini suknja ne stari. Iako datira jo od sredine dvadesetog veka, stalno je u modi i smatra se najveim revolucionarnim otkriem u svetu mode u to doba. Ovaj odevni predmet, pogodan za isticanje enstvenosti i danas je veoma zastupljen i omiljen kod dama. Simbol je enske slobode, a moglo bi se rei da se vie dopada mukarcima nego enama.
Nakon prvih mini suknji koje su kod velikog broja ljudi izazvale sumnjiavost, pojavili su se krajem ezdesetih godina providni modeli. Potom dolazi do ekspanzije sintetikih materijala osamdesetih godina i proizvodnje crnih pankerskih mini suknji, za im su usledile ,,muke" varijante ovih suknji, tj. elastini ortsevi, koje je i Madona nosila na fotografijama iz tog vremena. Devedesetih godina stilisti Dolce & Gabbana i Prada su ponovo oiveli mini suknju, a modne piste su bile preplavljene novim, interesantim modelima.
Mini suknja nije promenila samo izgled, ve i stil ivota mladih devojaka.
Joj Pezzz bombonici 😆 i moja djeca su ih voljela😆 Jeca sigurno nezna za njih 😉😃