Returning of the written off #61 Invited only - Page 96

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.3k

Users

7

5.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Sad nesto razmisljam, po mom zivotu bi mogla da se snimi kvalitetna Indijska serija, ali da glavnu musku ulogu igra Barun..moje bivse momke bi mogli da igraju Ashish, Karan ,Sid, Vivijan ...i jos poneki 😉 imala sam ih preko sto,pa da ne nabrajam..Moju svekrvu bi mogla da glumi Toral Rasputra..🤣

A ti da glumis samu sebe? 😆 😆 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dal,da ti ne nas**tis krah IF meni stalno javlja gresku i naglasava da je do IF 🤢

Vec neko vreme imaju problema sa serverom...videcemo...😕 Ne verujem da ce da padnu jer su povezani sa jos nekim forumima i sajtovima, ali sve je moguce ako je neki virus napao server da budu privremeno onesposobljeni ili da se obrisu neke stvari..ne znam, ne razumem se previse..😕

npr.da obrisu brojeve postova i svi krecu od nule 😃 lele zamisli to 🤣

Pu, pu, pu ! Daleko bilo. Ko ce opet sve iz pocetka Ajde sto iz pocetka nego ona ogranicenja... Ma nema mi vece kazne 😆 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

A gdje Drya 😕 juce se zalila da joj je net spor a jutros se nije ni javila
Tuj sam,😃probala sam jutros ,ali i dalje je po malo usporen IF pa sam brzo odustala 😉

jeste,bas je spor 😕
ja danas nekako i mogu komentarisati ali juce katastrofa 🤢
samo neka si se javila 😊

Nije samo do neta, nesto nije u redu sa IF...ako rikne, vidimo se na fejsu..😕
Ima li su napad hakera ono vece kada je IF nestao skroz,e sad oni se malo pojacavaju da ne bi dolazilo do toga,pa tako da verovatno nesto i doradjuju i zbog toga se desavaju povremene smetnje...Nece da rikne 😉

Hvala Badi na informaciji. Kad je nocas ponovo nestao vec sam pomislila da se nesto ozbiljno desava. Bilo je problema i prekida i ranije ali nikada ovako.
nn027 thumbnail

Odoh na onaj dosadni njemacki 🤢 ako ovo cudo bude radilo,kuckamo se veceras 😊

nn027 thumbnail

Srbija - Brazil 84:56 🥳 😆

Srbija je u polufunalu 👏 👏 👏

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0JrLO8CFM8M[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail
Kod mene pada kisa.

Smeki , kako se ti osecas? Najavili su promenu vremena?
nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

http://blog.dramatize.com/loving-angry-young-man-indian-tv/#pd_a_8296254

Who is the most loving angry young man on Indian TV?

Sep 09, 2014Polls

Fans of Indian TV Shows love their heroes to be an angry young man, especially when portrayed as someone who in reality is a softie on the inside. And if you look at the trend of popular shows, such personalities seem to be quite popular amongst fans. The stories in which the Hero is incredibly rude and arrogant, or one who cannot express love or any emotional feeling but protects, cares and loves their partner insanely, seem to generate the largest amount of fan craze.

The moments where such heroes showcase their soft-side to their special one, often creates magic onscreen for the viewers and they are often the most loves and most re-watched episodes on Television and on Dramatize.

Lets take a look at the ALL TIME TOP 5 such "Angry Young Lovers" on Indian Television Screen, from shows that are both on-air and off-air. You can also let us know who you think would rank as the #1 Angry Young Man on Indian TV (through the poll below).

Asad Ahmed Khan: Qubool Hai

Karan Singh Grover was seen playing the role of Asad Ahmed Khan in the popular show Qubool Hai. Asad is an aggressive character who doesn't believe in love and romance. There is however, a lot of depth to him as he had gone through a pretty tough childhood. Karan Singh Grover pulls off the role of Mr.Serious with utter perfection, as someone who never smiles and doesn't get emotionally attached to anyone. But then comes Zoya, who changes his life forever and we start seeing the other softer side of Asad's character. Their magical love story continues until 2013, following which, due to some professional issues, KSG left the show and he has been replaced by the talented actor Raqesh Vashishth.

Arnav Singh Raizada : Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

In IPKKND, Arnav was portrayed as an arrogant and complex character who is extremely rude towards Khushi Kumari Gupta (a bubbly middle class girl, played by Sanaya Irani) and basically hates the concept of love itself. But soon, as fate shall have it, he ends up falling immensely in love with Khushi and begins to care cares for her so much that he would become restless if he saw her in any kind of pain. Their immortal love story will forever be engraved within the memory of the show's viewers.

Maan Singh Khurana : Geet Hui Sabse Parayi

In Geet, Maan Singh Khurana (played by Gurmeet Choudhary) is a man who basically doesn't even know the meaning of love, and the show begins with Maan being extremely rude and harsh towards the village girl Geet. He teases her, makes her cry and tries every single trick in the book to push her away from him. However, as fate shall have it (or shall we say the script-writers), Maan ends up falling head over heels for Geet and the two become inseparable. What happens next..well, those of us who've seen the show know very well, and for those who haven't watched the show yet..it is a must see. Go here and watch it right now.

Rudra Pratap Ranawat : Rangrasiya

Rudra Pratap Ranawat - words don't suffice to describe this amazing ruthless character. Ruthlessness wasone of Rudra's biggest and best qualities. His job of a BSD officer demanded him to be ruthless with his enemies and he pulls it off with complete ease and perfection. Rudra was a man of many secrets, with the heart of a heart of stone. Ashish Sharma managed to portray his character as a person who can never show love towards anyone. But then, soon enters Paro (once again played by Sanaya Irani) and we start seeing another side of Rudra where he saves her from Kesari Ram's goons, takes care of her in the jail, and even goes out of his way several times to protect Paro. He even got her shifted to his ward while in the hospital so he can keep an eye on her and save her from any harm. And as fate shall have it, their love goes through many twists and turns, that transforms Rangrasiya into a beautiful love story.

Rishabh Kundra : Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Vivian Dsena plays Rishabh Kundra - a superstar nicknamed RK, who is filled with attitude and arrogance. He infact marries the heroine Madhubala (Drashti Dhami) just to take revenge on her, as she had once insulted him. But his evil twisted plot falls flat in his face, when his true inner soft side falls head over heels in love with Madhubala.

Za koga glasati?

Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

npr.da obrisu brojeve postova i svi krecu od nule 😃 lele zamisli to 🤣

🤣 Ako, neka obrisu..sta nam tesko da krenemo iz pocetka..😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Zajednicko sve..nemamo odvojeno brojilo a i drva kad nabavljamo delimo po pola novca , i oni ponekad sve plate i onda mi sednu na glavu zbog toga..kao da se podrazumeva da cemo sledecih par meseci mi da placamo sve racune...a mi na zalost nemamo odakle, u mnogo smo losoj finansijskoj situaciji vec 3 meseca,i onda su tu prigovori, pa lekcije, pa razmatranje u sitna crevca svega sto mi kupimo nasim parama (oni nam ne daju ni dinar !) .juce je na primer ispao incident jer sam detetu kupila starke (na pijaci za 1000 din -manje od 10 evra) , nisu verovali da sam ih toliko platila,a onda su trazili da ih dete donese da vide,pa su ih posmatrali, osmatrali i na kraju zakljucili da su original (toliko se razumeju 🤢) i da dete vec ima stare patike koje moze jos da nosi..kao i da su patike minimum 3 ili 4..6..7 000 dinara (koliko zaista kosta original ) sto naravno nema veze s mozgom..ja sam sve to trpela, gutala..cutala..klela se da sam ih platila 1000 dinara..pravdala se da mi je majka dala pare za to ,da nisam potrosila dinar od muzeve plate..da bih danas prsla..ali sasvim...ma sve sam joj rekla...i to deruci se...
😭

Jao Dal 😭😭 razumijem te jer sam i ja nekada bila u slicnoj situaciji
Moj muz je radio u firmi svog oca,ja u to vrijeme nisam radila jer sam bila operisana.
Naime,njegovi roditelji su mu davali novac na kapaljku Znaci,njemu nema plate,nema koliko je zaradio nego koliko mu oni daju.A i to g-dja mama rasporedjuje,npr.svekar njoj ostavi 300 eura a onda ona njemu daje po 20-30 eura jos smo mi imali svoj stan,nismo bili s njima.Islo je tako daleko da kad mi treba novac za preglede,operacije,prvo se podnese izvjestaj g-dji sta,gdje,kako 😭😭 ludila sam isto kao i ti.I na kraju sam rekla muzu da to ne ide tako ili da trazi drugi posao ili da to regulise.Naravno nisu mu dali da napusti firmu.Ja sam se u medjuvremenu zaposlila ia on je jos jedno vrijeme cekao mrvice i onda je to rijesio.
Zato ti i kazem da bi to trebao on da rijesi a ne ti.Jao bre,pa to je otislo bas do totalnog kontrolisanja kad gledaju sta si djetetu kupila,kao da si klinka

Bas tako, pa da sam u takvoj situaciji ko sto si ti bila i da zavisim od njih pa da razumem, nego oni nama ne daju novac, nista..i sve sto ponekad pozajmim od svekrve,pa bila to kasicica vegete meni izadje na nos..😡
A kad se pozalim muzu,on mi kaze,sta se ti tu opterecujes, kazi im "vazi" i nastavi da radis kako mislis..problem je u tome sto posle mojih pedeset "vazi" sledi jos jedno predavanje,pridika..bla bla...i tako u beskonacnost..😭

Eee draga moja. Nisu dzabe rekli da su dobar i budala isto. To sto si ti fina i lepo vaspitana neko koristi da se izivljava. Moras pokazati zube, nema ti druge. 😡

Izgleda da je tako, pa barem neka imaju razlog da me mrze, od sada cu biti bezobrazna, da nece znati sta ih je snaslo i to sve na finjaka i podmuklo..u pravu si ..
😭