Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
NOODLES VRATH 16.10
GREENE FLAG ⛳
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
Pari and Mitali
i support farhana
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Acha wala gunda
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
i ja imam to zadebljanje na vratnom prsljenu 😲 i zbog toga mi i rekose da probam sa namjestanjem Atlasa.Znaci zasad je dobro.Moram onda i ja pokusati 😃
Ja idem sad da pogledam. 😃
Sad ti lepo seriju kreni, imas link od Smeki , i uzivaj. Sutra ces biti kao nova 😛
Srecu se u Americi,on studira a ona ide da trazi sestru.Ona je ponela neki caj za sestru a njegov drug je mislio da je droga pa je uzeo hapsi ih policija i oduzimju joj pasos,ona ostaje kod njega u kuci neko vreme.Lepa ljubavna serija ona je siromasna on bogat.Nejgova majka je u stvari ljubavnica njegovog oca i on popapirima nije priznat.Njegov otac kad cuje za njegovu vezu s njom pravice im probleme.Ima poljubaca onako dobrih,a glumi mali iz Hantera 😉[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jD1GU_kA7a4[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=q_L0Ti_HY5I[/YOUTUBE]
Ja jos nisam gledala,nadam se da cu kasnije dok sve obidjem gde trebam😳A jako sam smorena,od nespavanja,vreme me ugusi, kicma ubija ,udara ana sve strane a sutra sam zatrpana sa paprikama i ostalim povrcemspremanje kojecega za zimu😉
Dobro vece devojke..Ja eto od umora nesto nemam ni volje ni zelje da pisem po tastaturi, samo da uzivam u vasim recima i druzenju...❤️
Sta je Dal? Stiglo te?
Stiglo...😵
Sad ti lepo seriju kreni, imas link od Smeki , i uzivaj. Sutra ces biti kao nova 😛
Ma nadam se, evo legla sam i gledam po malo, mada mi je lose,izgleda da imam temperaturu, sva sam malaksala..😕 Ako me ovaj mali iz Hantera ne povadi (decko iz serije😉) nista od mene..😆
@Nadice, hvala za capse iz jucerasnje,vidimda si eke izvadila bitne trenutke😊
@Kety,Hvala za postavljanje avisa ovde🤗@Dal,Nadam se da ce ti biti lakse,odmaraj i pazi na sebe. Ako neces ti nece sigurno ni neko drugi😉