VANI KI BHOJ 9.1.26
KISKI BETII 10.1.26
O Romeo - Shahid Kapoor - VIDEO updated
🏏WPL 2026: Match 1: MIW vs RCBW at Navi Mumbai on 09/01/26🏏
Is Vani the next FL of Rishta Gen5?
O Romeo teaser
Family tree of KSBKT?
🏏WPL 2026: Match 3: DCW vs MIW at Navi Mumbai on 10/01/26🏏
The RajaSaab Part 2 Announced
🏏WPL 2026: Match 2: GGW vs UPWW at Navi Mumbai on 10/01/26🏏

i ja imam to zadebljanje na vratnom prsljenu š² i zbog toga mi i rekose da probam sa namjestanjem Atlasa.Znaci zasad je dobro.Moram onda i ja pokusati š
Ja idem sad da pogledam. š
Sad ti lepo seriju kreni, imas link od Smeki , i uzivaj. Sutra ces biti kao nova š
Srecu se u Americi,on studira a ona ide da trazi sestru.Ona je ponela neki caj za sestru a njegov drug je mislio da je droga pa je uzeo hapsi ih policija i oduzimju joj pasos,ona ostaje kod njega u kuci neko vreme.Lepa ljubavna serija ona je siromasna on bogat.Nejgova majka je u stvari ljubavnica njegovog oca i on popapirima nije priznat.Njegov otac kad cuje za njegovu vezu s njom pravice im probleme.Ima poljubaca onako dobrih,a glumi mali iz Hantera š[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jD1GU_kA7a4[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=q_L0Ti_HY5I[/YOUTUBE]
Ja jos nisam gledala,nadam se da cu kasnije dok sve obidjem gde trebamš³A jako sam smorena,od nespavanja,vreme me ugusi, kicma ubija ,udara ana sve strane a sutra sam zatrpana sa paprikama i ostalim povrcemspremanje kojecega za zimuš
Dobro vece devojke..Ja eto od umora nesto nemam ni volje ni zelje da pisem po tastaturi, samo da uzivam u vasim recima i druzenju...ā¤ļø
Sta je Dal? Stiglo te?
Stiglo...šµ
Sad ti lepo seriju kreni, imas link od Smeki , i uzivaj. Sutra ces biti kao nova š
Ma nadam se, evo legla sam i gledam po malo, mada mi je lose,izgleda da imam temperaturu, sva sam malaksala..š Ako me ovaj mali iz Hantera ne povadi (decko iz seriješ) nista od mene..š
@Nadice, hvala za capse iz jucerasnje,vidimda si eke izvadila bitne trenutkeš
@Kety,Hvala za postavljanje avisa ovdeš¤@Dal,Nadam se da ce ti biti lakse,odmaraj i pazi na sebe. Ako neces ti nece sigurno ni neko drugiš