[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a_gZLyIwSo0&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Postavila sam i na you tube...😃
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Sep '25
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards- page 3
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Pranit killed it today
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Farhana constantly goes on family
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a_gZLyIwSo0&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Postavila sam i na you tube...😃
A to nije ni malo lako samo da znas. Ona kad jednom zavoli to je bezrezervno i bez zadrske 😛
Bozanstvena je u novom avataru🤗Kety draga ,🤗hvala za sve slike koje si postavila od Pratsi❤️Nadam se da uspem napraviti neki kolaz😳 imam dosta ovih novih slicica😳
Smeki,dosta nas misli da je bas on covjek sto joj ga je pandit proricao 😆
on i onaj Dryin Bred Pitt su najvece face u Turskoj 😃Glumio je u seriji Asi i Ljubav i kazna,zove se Murat YildirimKod nas i u Hrvatskoj je bila opsta pomama za njim 😆😆A serije su bile extra popularne,toliko da su nas i Hrv.predsjednik drzave,kad su bili u posjeti u Turskoj,trazili da se upoznaju sa njim 🤣Covjek je dosao da se upozna ali je bio bez texta da ga zele upoznati drzavne vodje jer gledaju njegove serije 🤣
Upo*na trazim taj snimak da vidim sta joj je bas rekao .Odgovara joj u potpunosti par su ,sto ih vise gledam sve mi se vise svidja.😳reci cu ti ja 😆Rekao je da ce u junu 2014,na snimanju upoznati mladog glumca i on ce biti ljubav njenog zivota.Da ce joj od juna 2014 posao i ljubav cvjetati i ici uzlaznom putanjom.Za tog covjeka ce se udati za 10 god a u tih 10 god.dozivjet ce vrhunski uspjeh 😃 i da jos je rekao da je taj mladi glumac bogat 😆
Draga,vodim se po sopstvenom nahodjenju,ali osecaji i povezanost su cudo😉Ne zelim da vidim te suzice,nabaci osmeh i nastavi dalje❤️