Izgleda da jeste ๐๐ผ..To je zivot, mi ovde ne zivimo,vec zivotinjarimo..๐
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Anurag Kashyap disliked Chhaava
MOOH KHUL GAYA 23.9
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
OSO was based on Divya Bharti death?
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
PRICA O CETIRI SVECE~Cetiri svece su polagano gorele...Bila je tisina i mogao se cuti njihov razgovor.Prva sveca rece: "Ja sam MIR... ljudi me ne uspevaju sacuvati... nema potrebe da gorim, mislim da cu se ugasiti." I odmah se ugasila.Druga sveca rece: "Ja sam VERA... nazalost mnogi ljudi imaju povrsnu veru i ja ih ne zanimam... nema smisla da gorim i dalje"Tek sto je to izgovorila, zapuhao je lagani povetarac i ugasio je.Treca sveca je zalosno progovori:"Ja sam LJUBAV... nemam vise snage... ljudi cestozaboravljaju na mene... I istog trenutka se ugasi.Nedugo zatim u sobu je uslo dete ..." Sto je to?" upitalo je."Trebale ste goreti do kraja."I rekavsi to, pocelo je plakati.Tada se oglasila cetvrta sveca:"Ne boj se, sve dok ja gorim moci cemo upaliti ostale svece. Ja sam NADA!Detetu su zablistale oci od radosti dok je s upaljenom svecom vracalo svetlo ugasenim svecama...
Cujemo se drugari๐Zelim danas da oci napunim bojama danijedna siva ni tamna u njih ne stane.
Bec je zadnjih 15-ak godina vodeci grad u kome se najbolje zivi u Europi,a evo i drugi u svijetu
Cudo jedno da mu nisu intervjuisali zenuZa sad nema nista na vidiku ako sam dobro shvatila. Ceka .
Mogla bi malo..za promenu..๐คฌMa nesto se mislim, ako vec stigne sto da viri. Slobodno neka sirom otvori vrata. Nemam problem sa promajom ๐
Da ti pozajmim moju promaju , imam je na pretek ovih dana...๐คฃMoze ๐
๐ Nale ..mislila sam na promaju -promaju..secas se namam stakla ๐ Jesi li sigurna da zelis tako da se luftiras..๐ฒ๐Pa jeste da imam "malo" promaje u glavi ali se ipak secam da su ti se polupala stakla na vratima. ๐
๐คฃ ๐คฃ Nado, izvini..izgleda da ova moja promaja nije samo zbog vrata ,vise mi vuce iz usiju..๐คช๐คฃ
Ovo postaje sve bolje i bolje..๐
๐คฃ ๐คฃ
Eto Keti, prava si srecnica sto ces imati priliku da tamo provedes svoj zivot..A ako si bas resila, povedi i mene..๐๐