Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
UMAR KHAYID 1.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Jee Le Zaraa Is Happening
Lako je razumeti da na svetu uvek postoji netko tko na nekoga ceka, bilo to usred pustinje, bilo usred velikih gradova. A kad se te osobe nadju, i njihovi pogledi sretnu, sva proslost i buducnost gube na vaznosti, i postoji samo taj trenutak, i ona neverovatna izvesnost kako je upravo sve pod suncem zapisala ista Ruka. Ruka koja pobudjuje Ljubav, i koja je nacinila srodnu dusu za svaku osobu koja radi, odmara se i trazi blago pod ovim suncem. Jer da nije tako, snovi ljudi ne bi imali nikakvog smisla !
jao Biki 😭 pogodila si me u ❤️
Obozavam ovu pesmu😳
TranslationPlanetyour sky, and mine,has become all smoke, like a dream..your sky, and mine,is spread in parts, like breaths..wherever you go,you'll find me only..these shadows of mine are comprised in you..planet, I'm a planet now..Planet, you're a planet (too)..And we shall meet again in the world of stars now..since you have met, it has so happened,as if some unheard wish is fulfilled..as you left, you took with youevery reason for me to live..wherever you go,you'll find me only..these shadows of mine are comprised in you..planet, I'm a planet now..Planet, you're a planet (too)..And we shall meet again in the world of stars now..I'm sacrificed on you, I am made of you,(as in, am good due to you)from you only I have belief in myself..If I am here,you're somewhere here only..wherever you go,you'll find me only..these shadows of mine are comprised in you..planet, I'm a planet now..Planet, you're a planet (too)..And we shall meet again in the world of stars now..
veceras smo pricale o tome
prave skok
Drya je nasla da pisu da Sid navodno napusta BV
a meni je jedna njegova fankinja rekla da ce navodno iskonstruisati smrt Anandi i Shiva
naravno,nista nije ni potvrdjeno ni zvanicno
sad ce oni max.razvlaciti da bi podigli rejting 🤢