Favourite soaps (invited only) #18 - Page 113

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

51.3k

Users

8

2.3k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Zajednicko pravljenje sendvica,eh jos da se nauce jedno drugo hraniti 😃

http://www.dailymotion.com/video/x25irj9_u-me-tv-e24-9th-september-2014-video-watch-online_people

Ovdje za svakog po nesto 😃

http://www.desi-tashan.com/dailymotion/1271595-9th-september-2014-saas-bahu-aur-saazish-part2/1271588-1271595/

Nazalost, nece da mi otvori 😕
Jeca thumbnail

Babino sugavo 🤢

Ima debele nerve 😆 buduci strah i trepet za NA 😃

🤣
Jeca thumbnail
Sagarika i Bunty su mi preslatki 😳, a ono malo zmijce sam mogla da zadavim. 😡 A nova snajka se vec prenemaze 🤢
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Moja ucenica 😃 Koja, doduse, bezi sa casova 😆

Ugledala se na uciteljicu 😉😃

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Sagarika i Bunty su mi preslatki 😳, a ono malo zmijce sam mogla da zadavim. 😡 A nova snajka se vec prenemaze 🤢

On zmijce je poskok,svud stigne😡 a snajka se bas zavrucinala 😆
Jeca thumbnail

Ugledala se na uciteljicu 😉😃

Kad sam ja bezala? 😲
Jeca thumbnail

On zmijce je poskok,svud stigne😡 a snajka se bas zavrucinala 😆

I vec je pocela da obradjuje Papua da radi kako ona hoce 🤢
Jeca thumbnail
https://www.india-forums.com/tellybuzz/buzzin-hot/21485-bunty-apologizes-to-saagrika-in-hum-hain-na.htm

Bunty apologizes to Saagrika in Hum Hain Na!

Sony TV recently launched its new soap Hum Hain Na produced by DJ's Creative Unit. The show has garnered a lot of attention of the viewers in its first week itself.

Till now the audience have seen that Bunty (Kanwar Dhillon) and Saagarika (Pratyusha Banerjee) have already met in the show in Bunty's brother's marriage. Audience could feel the chemistry between the on screen couple in their first meeting itself. What happens next in the show, informs our source.

"Bunty's mother had given a divine light (Akhandjyot Diya) to Satya (Bunty's friend) which unknowingly gets extinguished by Saagarika. Due to this Satya gets extremely furious and yells at Sagarika and asks her to move out of the house. Sagarika leaves the home and goes to an ice cream parlor where Bunty had also come to purchase an ice cream. This is when both of them bump into each other and Bunty will be seen apologizing to Saagarika. The entire sequence will be a light hearted, nice sequence."

Well, the track looks really mazedaar with a splash of a little romance to it. Viewers will get a good watch from the makers of the show.

Keep reading this space for more details on your favourite shows.

Sneha.Love thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Neznam jeste li juce slusali vijesti,u Zenici su sahranjena cetri poginula rudara ,nadam se da nije neki iz Mimine porodice 😕

Ja sam jucer bila bez struje od 6 popodne do 10 uvece, imali smo grozno nevrijeme. A i inace ne slusam puno vijesti. Mnogo mi je zao. Rudari uvijek najvise stradaju.😕 Tuzno je to.😔 Nadam se da su svi Mimini dobro.
Jeca thumbnail

Japanci otkrili kako je cak OSAM PUTA ZDRAVIJE ako jedete banane sa crnim tackicama

Istrazivanje je provedeno u Japanu gdje su dosli do zakljucka da je banana s crnim tackicama osam puta zdravija od zelenih banana ili drugog voca, pise Amazing stories around the world.

Potpuno zrela banana proizvodi supstancu TNF (Tumor Necrosis Factor) koja ima sposobnost borbe protiv celija koje se ponasaju neuobicajeno, odnosno celija tumora.

U poredjenju sa grozdjem, jabukama, lubenicama, ananasom i kruskama, banane su sadrzavale najvise antikanceroznih sastojaka. Kako banana zrije, razvija tamne tackice po sebi.

A sto vise tackica ima, vise je obogacenih celija koje razvijaju imunitet. U tom stepenu sazrijevanja, banana je i najbolja za probavu jer se secer iz banane tada najlakse apsorbira, za razliku od manje zrelih banana kada je teza za probaviti jer se skrob jos nije pretvorio u secer.