Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
OSO was based on Divya Bharti death?
Abhira is most pathetic character in gen4
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Jitesh pillai on Deepika's exit from kalki
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Pranit killed it today
Farhana constantly goes on family
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Smeki , izgleda da Gurmet ulazi u BB kucu. Ne znam jesam li dobro shvatila jer ne mogu tekst da kopiram.
Pa ako se posvadjaju i razvedu mozda nekom i bude zanimljivo. I sex pred kamerama bi bio bum ali to u Indiji ne biva pa ce razvod biti sasvim dovoljan. 😃Smeki sta kazes na moju ideju?
http://www.youtube.com/watch?v=7lEKuBiu_ZA&feature=youtu.be&app=desktop
koje nebuloze on snima 😕sad postao i specijalacsigurno i bombu umije deaktivirati,sta je to,ocas posla prerezes zicu i gotovo 😎Dal,ima li nesto zanimljivo u ovom intervjuu
Pa kao sto vidim da znate,😆 radi se o snimanju sekvence sa teroristom i atentatorom koji ce postaviti bombu. Siv kao kolektor je zaduzen za obezbedjenje i docek visokog politickog funkcionera i sa celom svojom porodicom prisustvuje svecanosti..ali dok porodica uziva u programu ,on je zaduzen za obezbedjenje..Sid jos kaze kako je uzivao u snimanju te sekvence i da voli akcione uloge ,kao i da ga od jedne pesme (pretpostavljam da je iz akcionog filma) podilaze zmarci po telu..
To je ukratko..😆
Smeki , izgleda da Gurmet ulazi u BB kucu. Ne znam jesam li dobro shvatila jer ne mogu tekst da kopiram.Pise da ulaze i on i njegova zenaI on nigdje ne ide bez zene
Pa super mu je to potez..i ona je glumica ,a moci ce i da odglume neku sapunicu dok su tamo..ma bas 😆😆 isto kao sto su u Jungli napravili sapunicu,a i u onom plesnom shou 😆nista od toga 😉 sjecas se kako su i ono dvoje u BB7 bili dosadni 😃
Ko zna, mozda su nesto pametno i naucili u medjuvremenu..😉Pa ako se posvadjaju i razvedu mozda nekom i bude zanimljivo. I sex pred kamerama bi bio bum ali to u Indiji ne biva pa ce razvod biti sasvim dovoljan. 😃Smeki sta kazes na moju ideju?Ideja o razvodu ti je odlicna podrzavam te😆👍🏼
Brani par Gilbert iz Velike Britanije bio je iznena'en kada je saznao kako e dobiti jednojajane trojke.
"Za vreme ultrazvuka medicinska sestra je pozvala kolege jer nije mogla da veruje ta vidi", rekla je majka devojica Karen za BBC. Mogunost za prirodno zaee trojki je 1:160.000.
Nakon rizicne trudnoce roditelji su naisli na novi problem. Bebe od svega nekoliko meseci toliko lice jedna na drugu da cak ni oni nisu mogli da ih prepoznaju i oslovljavaju imenom. Stoga su dosli na ideju da razlicitim bojama mazu nokte svojim kcerkama.
"Ovo nije nikakav modni trend, suprug i ja smo zaista bili u problemu. Kada smo shvatili kako nam lakovi mogu pomoci, zivot nam se promenio. U jednom trenutku smo strahovali kako ih necemo moci da ih naucimo da se odazivaju na svoje ime", rekla je majka Karen te dodala kako se nada da ce s vremenom devojcice manje liciti jedna na drugu.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jPBf-GYKdlw&hd=1[/YOUTUBE]