Ma jasta ,i bolje...Podrzavam Smeki ,i ja se nadam nekoj seriji sa njom i Barunom u glavnim ulogama
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
HEALING SHUROO 18.9
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Soo EMA or SR?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Buddhiya ki Nautanki
Who is more beautiful? Mariah Carey or Kareena Kapoor?
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia bhatt special topic
Ma jasta ,i bolje...Podrzavam Smeki ,i ja se nadam nekoj seriji sa njom i Barunom u glavnim ulogama
The adorable and winsome Pratyusha Banerjee finds all our television actors appealing and says, "I wouldn't tie a rakhi to anyone from the television industry. They are all stunning and good looking men and too good to be associated as brothers. I wouldn't want to be the unlucky one tagged as a rakhi sister to any of them."
We are sure nobody would want to get a rakhi tied by such a charming lady!
Ja sam stigla do 7 epizode,on je neki baja tj ima lanac super marketa a upoznaju se tako sto ona dolazi na rasprodaju hahhaha.Lepi su i jedno i drugo, on odlazi da zivi u stanu u njegovoj zgradi ,ona dolazi da zivi kod drugarice.Srecu se i ona misli da su njegov sekretar i on u vezi tj misli da je gej hahahah on joj nije nista rekao ali koristi to sto ona misli da on ne voli devojke da joj se priblizi .Gledam dalje interesantno ješ
http://www.tellychakkar.com/tv/features/dont-rakhi-me-say-female-tv-celebs-140809
The adorable and winsome Pratyusha Banerjee finds all our television actors appealing and says, "I wouldn't tie a rakhi to anyone from the television industry. They are all stunning and good looking men and too good to be associated as brothers. I wouldn't want to be the unlucky one tagged as a rakhi sister to any of them."
We are sure nobody would want to get a rakhi tied by such a charming lady!
Kazi mi samo koliko ima epizoda ?
Da znate kakvu seriju gledam sad ali ima samo sa engleskim prevodom nisam bas normalna ali to znateš
http://www.viki.com/videos/1045584v-the-star-beside-the-moon-episode-3-part-7?origin=autoplay
Jao...sta je sada ovo š² Prelazis na koreanske, zar si vec sve Indijske odgledala..𤣠Ajde ako je dobra da gledamo zajedno, bas me interesuje sta su oni smislili da zabave narod..samo me brine kako cu da razlikujem likove,meni oni svi isti..šNema vise nijedna Indijska koja bi me privukla da gledamšDobra je Dal,svidja mi se samo sto ne razumem bas najbolje po nesto na engleskom ali znam sustinu radnje,evo prva epizoda i ona ima prevod ostale su na engleskom.Moderna prica i bas me zainteresovalo sta ce biti .I meni su svi isti hahahhahahahahttp://www.viki.com/videos/1045463v-the-star-beside-the-moon-episode-1
Izgleda interesantno..a slika je odlicna..pogledacu ,iz radoznalosti..šJa sam stigla do 7 epizode,on je neki baja tj ima lanac super marketa a upoznaju se tako sto ona dolazi na rasprodaju hahhaha.Lepi su i jedno i drugo, on odlazi da zivi u stanu u njegovoj zgradi ,ona dolazi da zivi kod drugarice.Srecu se i ona misli da su njegov sekretar i on u vezi tj misli da je gej hahahah on joj nije nista rekao ali koristi to sto ona misli da on ne voli devojke da joj se priblizi .Gledam dalje interesantno ješ
Kazi mi samo koliko ima epizoda ?Ne mogu da nadjem upo*no trazim š
Te korejske serije imaju plafon 25-30 epizoda š
Izgleda da ima 12 š²
Te korejske serije imaju plafon 25-30 epizoda š