Returning of the written off #58 Invited only - Page 37

Created

Last reply

Replies

1k

Views

58k

Users

5

3.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Ma jasta ,i bolje...Podrzavam Smeki ,i ja se nadam nekoj seriji sa njom i Barunom u glavnim ulogama

Da Drya kakav bi to praznik za oci bio
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
http://www.tellychakkar.com/tv/features/dont-rakhi-me-say-female-tv-celebs-140809

The adorable and winsome Pratyusha Banerjee finds all our television actors appealing and says, "I wouldn't tie a rakhi to anyone from the television industry. They are all stunning and good looking men and too good to be associated as brothers. I wouldn't want to be the unlucky one tagged as a rakhi sister to any of them."

We are sure nobody would want to get a rakhi tied by such a charming lady!

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ma jasta ,i bolje...Podrzavam Smeki ,i ja se nadam nekoj seriji sa njom i Barunom u glavnim ulogama

POZDRAVLJAM 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja sam stigla do 7 epizode,on je neki baja tj ima lanac super marketa a upoznaju se tako sto ona dolazi na rasprodaju hahhaha.Lepi su i jedno i drugo, on odlazi da zivi u stanu u njegovoj zgradi ,ona dolazi da zivi kod drugarice.Srecu se i ona misli da su njegov sekretar i on u vezi tj misli da je gej hahahah on joj nije nista rekao ali koristi to sto ona misli da on ne voli devojke da joj se priblizi .Gledam dalje interesantno ješŸ˜‰

Kazi mi samo koliko ima epizoda ?
Daltoni thumbnail

http://www.tellychakkar.com/tv/features/dont-rakhi-me-say-female-tv-celebs-140809

The adorable and winsome Pratyusha Banerjee finds all our television actors appealing and says, "I wouldn't tie a rakhi to anyone from the television industry. They are all stunning and good looking men and too good to be associated as brothers. I wouldn't want to be the unlucky one tagged as a rakhi sister to any of them."

We are sure nobody would want to get a rakhi tied by such a charming lady!

Vidis kako to kod njih neobicno..ovamo mozes da se pobratimis sa muskarcem koji ti nije rodi da ga smatras nekim sa kim neces imati nikada nista romanticno, a s druge strane oni koji se vencavaju sa svojim bliskim rodjacima...Valjda je sve stvar kulture..šŸ˜•

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne mogu da nadjem upo*no trazim šŸ˜•
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Da znate kakvu seriju gledam sad ali ima samo sa engleskim prevodom nisam bas normalna ali to znatešŸ˜‰

http://www.viki.com/videos/1045584v-the-star-beside-the-moon-episode-3-part-7?origin=autoplay

Jao...sta je sada ovo 😲 Prelazis na koreanske, zar si vec sve Indijske odgledala..🤣 Ajde ako je dobra da gledamo zajedno, bas me interesuje sta su oni smislili da zabave narod..samo me brine kako cu da razlikujem likove,meni oni svi isti..šŸ˜•

Nema vise nijedna Indijska koja bi me privukla da gledamšŸ˜•
Dobra je Dal,svidja mi se samo sto ne razumem bas najbolje po nesto na engleskom ali znam sustinu radnje,evo prva epizoda i ona ima prevod ostale su na engleskom.Moderna prica i bas me zainteresovalo sta ce biti .

I meni su svi isti hahahhahahaha

http://www.viki.com/videos/1045463v-the-star-beside-the-moon-episode-1

Izgleda interesantno..a slika je odlicna..pogledacu ,iz radoznalosti..😃

Ja sam stigla do 7 epizode,on je neki baja tj ima lanac super marketa a upoznaju se tako sto ona dolazi na rasprodaju hahhaha.Lepi su i jedno i drugo, on odlazi da zivi u stanu u njegovoj zgradi ,ona dolazi da zivi kod drugarice.Srecu se i ona misli da su njegov sekretar i on u vezi tj misli da je gej hahahah on joj nije nista rekao ali koristi to sto ona misli da on ne voli devojke da joj se priblizi .Gledam dalje interesantno ješŸ˜‰

Mozda se jos snima. Kao BV . šŸ˜•
Daltoni thumbnail

Izgleda da ima 12 😲
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Izgleda da ima 12 😲

Te korejske serije imaju plafon 25-30 epizoda šŸ˜‰
Daltoni thumbnail

Te korejske serije imaju plafon 25-30 epizoda šŸ˜‰

To je super, ali vidim da ova 12. nije kraj,pa mi nije jasno..mozda nisu postavili celu..šŸ˜•