Da u pravu si. Mogla sam 😃 Moram da kazem da mi se dopalo i kako je ona odglumila . U vise od pola filma je smusena i otkacena a pogledaj ovu scenu. Ona se budi 😳
Ova scena je hot..😳
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Anurag Kashyap disliked Chhaava
MOOH KHUL GAYA 23.9
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
OSO was based on Divya Bharti death?
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Da u pravu si. Mogla sam 😃 Moram da kazem da mi se dopalo i kako je ona odglumila . U vise od pola filma je smusena i otkacena a pogledaj ovu scenu. Ona se budi 😳
Dal odgledala sam film. Dopao mi se 😉Nado moras da me naucis da pravim gifove ide ti majstorski dobro👏 A Siddd je vrh kako ne nadjose Prats nekog lepseg glumca nego onog nimalo mi se ne svidja😕Vazi Smeki . Nije tesko. Kad god hoces. 😉Ja stvarno nemam pojma kako covek glumi a ovako ga znam samo sa slika. Sacekaj da ih vidimo u toj seriji. Ne mora znaciti da ce to biti lose. 😉
Ja znam da pravim gifove na you tubu ali me mrzi da ih postavljam na net pa ih i ne pravim..ali sam zahvalna svima koji to ucine..😃
Onaj P buduci partner meni u principu i nije toliko los, simpatican i ima dobro telo, za mene dovoljno..😃 Samo, zanima me sta ce koleginica ekspert da kaze ⭐️
Zee TV's new show Jamai Raja is just a week old and it has already struck a good chord with the audience. There is a good news for all the Ravi Dubey and Nia Sharma fans. Siddharth and Roshni come face to face for the first time in the show.
Our source states, "There is a puja of Janmashthami that is going on in the house of Durga Devi (essayed by Achint Kaur). While the puja is on, incidentally there will be a power cut and the lights will go off. Everybody in the house will be seen performing an aarti and at that time Durga Devi unknowingly will pass on the aarti to Siddharth (essayed by Ravi Dubey). Lights will come back once the puja is performed. That is when Durga Devi and Roshni (essayed byNia Sharma) will come across Siddharth for the first time in the show."
Well, this surely will bring in new twists in the story and keep the masses glued to their seats.
Keep reading this space for more updates on your favorite shows.
Upasana Patel
One se to njemu kao udvaraju. Ma nemaju one pojma kako se to radi. 😃
Da im objasnimo Nado ? 😉Pa evo nesto za pocetak 😃
Ja bih samo dodala 😆
Dal odgledala sam film. Dopao mi se 😉
Drago mi je da ti se dopao 😃 ..mogla si da se stavis u njenu poziciju, sa njim..😆Da u pravu si. Mogla sam 😃 Moram da kazem da mi se dopalo i kako je ona odglumila . U vise od pola filma je smusena i otkacena a pogledaj ovu scenu. Ona se budi 😳
Ova scena je hot..😳
Postavljala sam link na predhodnom topiku ali evo opet..
Nije los film a Sidart jos bolji..😳
http://www.bollywoodsrbija.com/publ/filmovi_online/svi_filmovi/hasee_toh_phasee_2014/22-1-0-431
Ja ga obozavam..❤️