Hhahahahahaha auuu ali on se vraca kad treba da bude njeno vencanje videcesOva pesma ide kad god su njihovi romanticni trenutci[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QPWGLTRtQ58[/YOUTUBE]
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd Oct 2025
HEY JINDAGI 2.10
BAAT KARO NA 3.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 3, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
Bingo Blitz - The Ultimate Showdown (Sign-up)
Gen 5 News article Mila
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 3rd Oct 2025
🏏India vs West Indies,1st Test: N M Stadium, Ahmedabad, Day 2🏏
Sunny Sanskari Ki Tulsi Kumari opens well!!
How saiyara became hit
Abhishek Seeks Legal Action On Salman Ash AI Generated Videos
Karan's one sided love for Tulsi
Is 2025 Jahnvi Kapoor's make or break year?
Hhahahahahaha auuu ali on se vraca kad treba da bude njeno vencanje videcesOva pesma ide kad god su njihovi romanticni trenutci[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QPWGLTRtQ58[/YOUTUBE]
Tetka je tako mracan lik. Sva je ukocena i hladna. Kapiram da je imala neko lose ljubavno iskustvo
Sad ce tetka da dodje da intervenise,tetka ne podnosi Manvi skoro celu seriju
😆 Sad gledm kako je isprasila onog dizajnera iz kuce. Tetku ce slog strefiti.😆Da tetka je poludela 😆😆😆Tetka je tako mracan lik. Sva je ukocena i hladna. Kapiram da je imala neko lose ljubavno iskustvoDa Nado ,bas je onako samoziva nije joj bitno kako se ko oseca, ona zaboga brine o porodici.Ona je prva shvatila da se Virat i Manvi vole jos pre nego sto su oni sami shvatila,i na sve nacine pokusava da otera Manvi.Jedna njena recenica mi je onako bas ostala u secanju,nesto kao ova mala izaziva svaciju paznju.Imala sam osecaj da je ljubomorna na Manvi.A imala je lose ljubavno iskustvo videces.😉
Kad sam se ja zalepila od 4 epizode znala sam da je dobra,cim na pocetku nije interesantna nema nista dobro ni dalje,a ovu gledam vise puta kao IPKKND,kao KHM znaci te tri serije su stvarno ostavila jak utisak na mene i mogu da ih gledam ponovo.Ovo ostalo je samo razonoda cisto da mi prodje vreme😆