😆
Ako se desi da nisi sigurna da li je gledala, samo ti meni napisi u PM. Bolje je ne rizikovati 😆

Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
BACK TO MUSSORIE 17.9
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
😆
Ako se desi da nisi sigurna da li je gledala, samo ti meni napisi u PM. Bolje je ne rizikovati 😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FhvNlcD2Z-U&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
On tako dobro izgleda sa tom kratkom kosom... 👍🏼
Jedva cekam da vidim kako to izgleda kad u to njihovo nadmudrivanje stigne i malo strasti 😉To je negde 120 i neka epizoda kad on raskine veridbu sa Majom i Viren mu otvori oci da shvati da je zaljubljen u Manvi on krece u Risikes da joj izjavi ljubav i tu pocinje njihova romansa.
Kakva Maja? Kakva veridba ? 😲 Pa nije valjda da ce planirati da se zeni nekom drugom?To je devojka koja ga ostavila kad joj je ponudio da se zeni njome,i od tada ne veruje u ljubav i sam je.Ali Maje se vraca i pokusava ponovo da ga osvoji ne uspeva joj .Ali tetka vestica nagovara Manvi da joj pomogne da spoji ponovo Virata i Maju i Manvi uspeva u tome Virat se veri sa Majom ali je non stop u kontaktu sa Manvi.Viren sumnja u Majina osecanja i govori Viratu da je proveri sto on i radi i shavta da je Manvi tu umesala prste i da Maja nije onakva kakvom se predstavlja i raskida veridbu s njom i shvata da voli Manvi odlazi u Risikes da joj to kaze i tu pocinje njihova prica i bezuslovna ljubav.Mislim da je Dal sve ovo odgledala zato sam napisala samo dotle😉
Znaci upravo ona je kumovala i da dodje do te veridbe. Ma, i to cu progutati samo kad je shvatio da voli Manvi. 😃
Hvala Smeki sto si mi ovo ispricala. Samo pazi da ne pricas ono sto Dal nije gledala inace ce nas osisati obadve 😆Da ona je glavni krivac sto se on uopste verio sa Majom.A to kad je shvatio da je voli ta epizoda je vrh hahhaha.Gde smem cuti ,
😆
Ako se desi da nisi sigurna da li je gledala, samo ti meni napisi u PM. Bolje je ne rizikovati 😆Dobro kazes da se osiguramo od sisanja,vazi👍🏼
Ohohooo! Evo ga i malo zavodjenja 😆
Ovo je posle svadbe😳 ali epizoda gde pokusava da je natera da mu kaze da ga voli je bas hot,javno pred svima flertuje s njom a njoj neprijatno hahaha a badi bidji mu pomaze to sam vracala hiljadu puta