Returning of the written off #55 Invited only - Page 70

Created

Last reply

Replies

1k

Views

47.8k

Users

6

3k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

😆
Ako se desi da nisi sigurna da li je gledala, samo ti meni napisi u PM. Bolje je ne rizikovati 😆

Dobro kazes da se osiguramo od sisanja,vazi👍🏼

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

E ovo je ta frizura o kojoj ti govorim. Super je 😃
smeker thumbnail

E ovo je ta frizura o kojoj ti govorim. Super je 😃

Evo ti ☺️

nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FhvNlcD2Z-U&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

On tako dobro izgleda sa tom kratkom kosom... 👍🏼
Jedva cekam da vidim kako to izgleda kad u to njihovo nadmudrivanje stigne i malo strasti 😉

To je negde 120 i neka epizoda kad on raskine veridbu sa Majom i Viren mu otvori oci da shvati da je zaljubljen u Manvi on krece u Risikes da joj izjavi ljubav i tu pocinje njihova romansa.

Kakva Maja? Kakva veridba ? 😲 Pa nije valjda da ce planirati da se zeni nekom drugom?

To je devojka koja ga ostavila kad joj je ponudio da se zeni njome,i od tada ne veruje u ljubav i sam je.Ali Maje se vraca i pokusava ponovo da ga osvoji ne uspeva joj .Ali tetka vestica nagovara Manvi da joj pomogne da spoji ponovo Virata i Maju i Manvi uspeva u tome Virat se veri sa Majom ali je non stop u kontaktu sa Manvi.Viren sumnja u Majina osecanja i govori Viratu da je proveri sto on i radi i shavta da je Manvi tu umesala prste i da Maja nije onakva kakvom se predstavlja i raskida veridbu s njom i shvata da voli Manvi odlazi u Risikes da joj to kaze i tu pocinje njihova prica i bezuslovna ljubav.

Mislim da je Dal sve ovo odgledala zato sam napisala samo dotle😉

Znaci upravo ona je kumovala i da dodje do te veridbe. Ma, i to cu progutati samo kad je shvatio da voli Manvi. 😃
Hvala Smeki sto si mi ovo ispricala. Samo pazi da ne pricas ono sto Dal nije gledala inace ce nas osisati obadve 😆

Da ona je glavni krivac sto se on uopste verio sa Majom.A to kad je shvatio da je voli ta epizoda je vrh hahhaha.

Gde smem cuti ,

😆
Ako se desi da nisi sigurna da li je gledala, samo ti meni napisi u PM. Bolje je ne rizikovati 😆

Dobro kazes da se osiguramo od sisanja,vazi👍🏼

Pu, pu , pu... Daleko bilo 😆 😆 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Hvala Smeki. ❤️

Uzivam 😳

smeker thumbnail
nn027 thumbnail

Ohohooo! Evo ga i malo zavodjenja 😆
nn027 thumbnail

😲 😆 😆 😆
Ludi su.
smeker thumbnail

Ohohooo! Evo ga i malo zavodjenja 😆

Ovo je posle svadbe😳 ali epizoda gde pokusava da je natera da mu kaze da ga voli je bas hot,javno pred svima flertuje s njom a njoj neprijatno hahaha a badi bidji mu pomaze to sam vracala hiljadu puta
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ovo je posle svadbe😳 ali epizoda gde pokusava da je natera da mu kaze da ga voli je bas hot,javno pred svima flertuje s njom a njoj neprijatno hahaha a badi bidji mu pomaze to sam vracala hiljadu puta

Auu. Pa to mora da je super. 😳