Jos pitas..🤣
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
TRAUMA DRAMA 15.9
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Kareena back as Face for Lakme India
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Jos pitas..🤣
Morala sam da udarim hladan tus..razumecete..😆
🤣 🤣 🤣
🤣
Pa jesi li se ohladila? 😆
Jos pitas..🤣Pazi da ne preteras. Ovog kad vidim prodje me volja za zivotom 🤢🤣 🤣 🤣
Joooj..a koliko sam ovakvih likova upoznala u mladosti..kada sam odlazila u selo..secam se da sam se danima smejala..kao i sada...
🤣 🤣 🤣
Samo da vas obavestim da cu sutra biti u frci. Ako se kojim slucajem ne uspem javiti da znate. Ove nedelje imam dve maturske proslave.
Obelezavamo godisnjicu velike mature sutra uvece.Vise mu dodje kao neka sedeljka ali nema veze. 😃
Lepo se provedi Nado i naravno,hocu da vidim slike..
Hvala nadam se da hocu.Ako bude neka pristojna obavezno cu vam pokazati 😆Ne bih bas da vas traumiram 😆
Hvala nadam se da hocu.Ako bude neka pristojna obavezno cu vam pokazati 😆Ne bih bas da vas traumiram 😆
Samo da vas obavestim da cu sutra biti u frci. Ako se kojim slucajem ne uspem javiti da znate. Ove nedelje imam dve maturske proslave.
Obelezavamo godisnjicu velike mature sutra uvece.Vise mu dodje kao neka sedeljka ali nema veze. 😃
Lepo se provedi Nado i naravno,hocu da vidim slike..Hvala nadam se da hocu.Ako bude neka pristojna obavezno cu vam pokazati 😆Ne bih bas da vas traumiram 😆Lepo se provedi ,i nemoj da radis nista sto mi ne bi radile😉Hvala Smeki. Poslusacu tvoj savet. Ako nesto propustim sutra nadoknadicu u subotu. I u subotu imam proslavu mature ali male. 😃