Returning of the written off #55 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1k

Views

47.8k

Users

6

3k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nakon elektronske cigarete, prave i elektronski dzoint?!

22. jun 2014. Kategorija:Zanimljivosti Autor: 24sata

Nakon elektronske cigarete, na red je dosao i elektronski dzoint, ideja koja je potekla, kako se i moglo ocekivati, iz Holandije.

Holandska kompanija E-Njoint BV je napravila je prvi elektronski dzoint na svetu. Trenutno se proizvodi 10.000 jednokratnih elektronskih dzointova dnevno koji se mogu kupiti sirom Holandije na kioscima i prodavnicama duvana, a uskoro i u ostatku Evrope.

Slican pravom dzointu po dizajnu, elektronski je potpuno legalan jer ne sadri psihoaktivnu supstancu THC, niti duvan, kao ni nikotin. Prodaje se po ceni od devet evra u sest razlicitih vocnih mirisa.

Firma E-Njoint BV planira da u buducnosti proizvede i pravi elektronski dzoint koji ce korisnik moci da puni tecnim kanabisom. U pregovorima je i sa izraelskom kompanijom Tikun Olam, koja se bavi uzgojem terapeutskog kanabisa, kako bi elektronski dzoint postao medicinsko pomagalo, namenjeno pacijentima u terminalnoj fazi bolesti.

- Holandija je poznata u svetu kao tolerantna i liberalna zemlja u pogledu lakih droga, a uvodjenje ovog novog proizvoda predstavlja jasnu poruku: sve je okej dok ne smetate i ne ugrozavate druge i ostajete u okviru zakonski propisanih okvira - kazao je generalni direktor holanske kompanije Meno Kontant.

- Ovo je san svakog proizvodjaa. Prodaja se odvija brzinom svetlosti i bez narocite reklame. A niko ne treba da brine jer ono to mi radimo nije kriminal - dodao je on.

😃

Opa Nado, pa to su sasvim nove mogucnosti..cestitam predsednice,ove reforme su urosile plodom..👏😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Bas i nije zasluzeno

Boze pogodi me,i ovog puta budi precizan..

https://media.tumblr.com/tumblr_lq0ei3FEaL1qzlusw.gif
Daltoni thumbnail

Na ovoj slici mi se cini da ja i Kritika imamo isto telo,mozda je ona cak i moje visine..😕
Daltoni thumbnail

Ovo je sa snimanja,iza kamera..Rudi prilego,a oni ga zezaju i slikaju..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nadam se da ce sledece nedelje biti bolji.
Nisu im valjda ovo kostimi za nastup 😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Opet je dobio nagradu za najbolje telo.
Smeki mozes da mu cestitas 😉 😆 😆

Ovde definitivno nije bilo protekcije..😉😆

Nije mada , priznaces, ima jos glumaca koji imaju lepo definisano telo. U svakom slucaju nagradu je zasluzeno dobio. 😃
Bas i nije zasluzeno

Drya slazem se👍🏼

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Nadam se da ce sledece nedelje biti bolji.
Nisu im valjda ovo kostimi za nastup 😕

I ja se nadam..zaista im je nastup bio "prostacki" i koreografija losa i neuvezbana,..sreca njena pa je obozavaoci izvlace inace bi vec odavno ispala..I da, mislim da su im najverovatnije ovo kostimi..njen mi se cak i dopada..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Opa Nado, pa to su sasvim nove mogucnosti..cestitam predsednice,ove reforme su urosile plodom..👏😆

Hvala, hvala. 😆
Jesi videla ti to? Ma tehnika ti je cudo 😆

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Na ovoj slici mi se cini da ja i Kritika imamo isto telo,mozda je ona cak i moje visine..😕 Ranije mi se cinilo da ima malo viska,ali sada,posto sam i sama smrsala na prinudnoj dijeti,mozemo obe da se pohvalimo 😆