Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 20th Oct 2025
SECRET OUTT 20.10
DO PHOOL DO MALA 21.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Oct 2025 EDT
🎬 Khan-tastic Stories – A 90s Bollywood Writing & Graphics Contest
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 21, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 20 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo, November '25 || Sign-up OPEN
Should Sidharth Malhotra just quit acting?
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
Ibrahim Ali Khan Admits Nadaaniyan Was A Bad Film
Diwali Dhamaka: Why does Vicky look so much like Nawazuddin Siddiqui?
Veteran Actor Asrani Passes Away
13 years Student of the year
Mihir is a loser
Malti hinted at Baseer being gay!
🏏IPL 2026 Schedule: Time Table, Teams, Match List, Fixtures🏏
Takodje vidim da se vas dve (Nadica i Dal) spremaju na putovanje,tu su pomenute razne destinacije,izmedju ostalih neke veoma iznenadjujuce destinacije😲Ja iako sam u NASI ne bi niposto isla na te dve pomenute...nego bi vam savetovala da svratite do C... G...😉 i idete tamo gde LJUBAV putuje..
http://www.indiantelevision.com/television/tv-shows/fiction/zing-launches-pyaar-tune-kya-kiya-140521
"It's a show that's different involves passionate, open ended love stories leaving the viewers empathizing with the antagonist rather than succumbing him to his wrong doings. The show is very bold in nature and has an amazing start cast including Sana Khan, ShaleenMalhotra, PratyushaBanerji, Ayaz Ahmed and many more. The content is captivating even to me and we are extremely delighted to add this original series to our bucket of shows"
Da li je to neka nova serija?
Badi pod hitno na kurs engleskog,gugi ti kanda ne valja...
Nista od toga Badi. Stari magarac se ne uci. Bolje mi je da se zalim googlu. Imacu vise koristi. 😆
Evo sta mi nesrecnik prevede. 😕
To je predstava koja je drugacija ukljucuje strastvene, otvorene ljubavne price ostavljajuci gledateljima empatije s antagonista nego ga podlegnu svojim pogresnim djelima. Predstava je vrlo hrabar u prirodi i ima nevjerojatan start cast ukljucujuci sanskog kan, ShaleenMalhotra, PratyushaBanerji, Ayaz Ahmed i jos mnogo toga. sadrzaj je zadivljujuce, cak mi je i iznimno smo odusevljeni dodati ovaj originalni niz nasem kantu emisija "
@bold red Evo badi sta ti tu nije jasno,lepo se vidi da je nova serija 😆
@bold black Badi covek se uci dok je ziv ,za magarca ne znam 😉
Oni su definitivno kao vino, sto stariji to bolji i kvalitetniji
Fotka glumca Slobodana Betia bez majice koja je uzburkala srpski enski rod, inspirisala nas je da proakamo javni ivot i vidimo ko bi jo mogao da izmami takve uzdahe. Ovo su frajeri koji su preskoili 50. ili su na njenom pragu, a izgledaju k'o bog.
arko je ro'en 19. januara 1960. godine u u Podgorici (tadanjem Titogradu), gde je zavrio gimnaziju. U Beogradu je diplomirao glumu na FDU 1982. godine i na velika vrata uao u Jugoslovensko dramsko pozorite. Bio je Kanjo Macedonovi i Sveti Sava, preao je put od Sivog doma" do Boja na Kosovu", bio i ostao nevi'eni meker. Braa po materi", Dogodilo se na dananji dan", "Kai zato me ostavi", "Bolje od bekstva" donele su mu popularnost u celoj bivoj Jugi, a njegov arm do danas nije izbledeo. Za ulogu u filmu Oficir s ruom" dobio je Zlatnu arenu na Pulskom filmskom festivalu za najboljeg glavnog glumca. Mi mu dajemo Oskara za mek.
Ro'en je 25. avgusta 1955. godine u apcu. Kao dete eleo je da bude pilot, kosmonaut, mornar... Zbog razvoda roditelja, otiao je u mainsko-tehniku kolu. Proavi jednom pored abakog pozorita, shvatio je da je gluma najlepi poziv. Bio je deo i nae politike scene, ali se sa te pozornice povukao. Leka ne gleda svoje filmove jer trenutak je sve, kad snimam to je bitno. Nisam se trudio da se sebi svi'am". Nama se, bogme, svi'a i zato smo ga stavili na ovaj spisak.
Veselin Jevrosimovi, Beogra'anin sa "holivudskom biografijom", vlasnik je poslovne imperije ComeTradeGroup", koja poseduje firme na tri kontinenta, u vie od 15 zemalja sveta. Poto smatra da je pamet glavni uslov za uspeh, proizveo je prvi srpski raunar. Zovu ga domai "Bil Gejts", na ta je jednom rekao: Nisam "srpski Bil Gejts", moja prednost u odnosu na njega je to to ivim u Beogradu. Tvrdi da privlanost ene poinje od ruku i da pravi mukarac voli jednu enu. to se nas tie, makar zbog toga (a nije samo zbog toga) zasluuje mesto na naoj mini top listi.
Branimir je ro'en 1967. godine u Podgorici. Pored zapaenih pozorinih uloga u predstavama Gorski vijenac", Princeza Ksenija od Crne Gore" i Zloin i Kazna", Branimir se istakao i u filmovima Strljen", U ime oca i sina". Pored zapaene glumake karijere, Popovi je bio i ministar kulture Crne Gore. Oboava motore (Imao sam ih desetak. Kada sam poeo da zara'ujem, kupovao sam skutere, pa neke polovne, zatim neki malo bolji motor, a na kraju sam nabavio BMW GS 1200, koji se kupuje jednom u ivotu i jedini koji je napravljen za put oko sveta), cigarete "toscanello" ("Znam da u jednoga dana morati da podignem runu konicu i rei dosta puenju, ali onda mi ne ostaje nijedan porok) i ne libi se da se lati varjae. Kud ete bolje?
Pravo ime ovog legendarnog manekena je or'e Pavlov. Ro'en je 22. avgusta 1950. godine Maneken, pravnik i kafedija. Junak jedne od urbanih beogradskih legendi o velikom osvajau iz plejade uvenih lepotana koji su arili i palili modnim pistama irom velike Jugoslavije. Prolo je od tada 30 godina, oka Kortina i sada dva puta godinje proeta pistom na reviji Pal Zileri". Prie o njemu kao o otrovu za ene, stizale su i do njega. U manekenstvo ga je uvela jedna od najlepih manekenki tog vremena Maja tajner, koja je kasnije poginula u saobraajnoj nesrei. Mislio je da se nikada nee oeniti, pa se oenio, mislio je i da se nee razvesti, pa je i to uradio.
U jednom intervjuu ("Puls") je rekao: "Dozvoliu sebi da se poredim s Markom Kraljeviem koji je napravio jedan podvig, a jadan srpski narod mu dodelio ceo ciklus. Tako i ja, neto malo sam bio uspean, ljudi su dodavali i ispao sam babaroga za ene. Normalan sam mukarac koji voli ivot, bio sam aktivan i danju i nou u ivotu Beograda i stare Jugoslavije. Nisam lep kao Alen Delon, ni pametan kao Ajntajn, ali sam uspeo da se upo*nou, nekad i na svoju tetu, izborim za ono ta sam hteo: da postanem jedan od najboljih manekena bive Juge, jedan od najboljih ugostitelja i ovek koga veina doivljava afirmativno bez obzira na rune prie koje ga prate".
Dragan Nikoli je ro'en 21. avgusta 1943. godine u Beogradu. Ako bismo nabrajali uloge, trajalo bi letnji dan do podne. Uostalom, sve znate. meker sa Krsta, vrhunski glumac i danas izgleda tip top.
Kae: Nisam bio strogo vaspitavan. Nikada me niko nije terorisao i nisam dobijao batine. Bio sam lukav i umeo sam da svaku situaciju prevedem na neke druge, mirnije vode. Jo kao mali shvatio sam da mnoge stvari mogu da se postignu armom! Ne tvrdim da sam bio i ostao armantan. arm je jednostavno deo mate, lukavosti... Nisam ulazio u konfliktne odnose osim na ulici gde je trebalo pokazati od malih nogu ne samo ko je najjai ve i ko ima najvie ideja. Uio sam kod kue, na ulici, u koli... Zapoinjao sam ono to mi je odgovaralo, a ponekad umeo neto i da zloupotrebim" (balkanmedia). Prle, svaka ast.
Cola je ro'en 30. maja 1951. godine u Sarajevu. Prvim pesama na festivalima osvojio je srca miliona dama i tako je ostalo do dana dananjeg. Sigurno je rado vi'en gost na prostoru bive Juge, a vriska na njegovim koncertima ne jenjava ni posle mnogo decenija. Iako je bio odlian sportista, ljubav prema muzici je prevagnula, te se, od kada mu je otac kupio prvu gitaru, od nota nikada vie nije odvojio. Privatni ivot legendarnog pevaa od samog poetka njegove karijere bio je izuzetno interesantan medijima, iako seuzdravao od bilo kakvih komentara i svoje ljubavi veto je krio od oiju javnosti. Oenjen je Aleksandrom sa kojom je bio u vezi petnaest godina pre sudbonosnog da i da sa njom ima dve erke Unu i Laru. esto dogira na Koutnjaku, a zdrav nain ivota jedan je od razloga zato ola izgleda ba kako izgleda.
Proitajte ta o vama kae afriki horoskop.
OVAN
Ovan je sklon promiljanju i preteranom analiziranju pa ga zato najvie mue bolesti vezane za glavu. Najee ima problema s glavoboljom, mui ga krgutanje zubima, a esto mu brige izazivaju crvenilo i osip na licu.
BIK
Bikom vlada Venera koja kontrolie grlo i rad vilice i utie na proizvodnju insulina. Pripadnike ovog znaka najvie mue upale grla, titna lezda i ukoenost vrata, a esto imaju problema s upalama i infekcijama uva.
BLIZANCI
Znakom Blizanaca vlada Merkur koji kontrolie sistem za disanje i miie. Blizanci su stalno u pokretu pa su skloni upalama tetiva, a najvie problema im zadaju khronini kaalj, este prehlade, bronhitis i bolovi u ramenima. Treba da izbegavaju puenje i boravak u zadimljenim prostorijama.
RAK
Emotivni Rak je jako osjetljiv na svoje i tu'e probleme pa je sklon probavnim smetnjama i bolu u stomaku. Njegova tuga i ljutnja povezuju se s neurednom probavom i pojaanim eluanim refluksom.
LAV
Samopouzdanom Lavu najvie stresa izazivaju problemi sa srcem i cirkulacijom i bolovi u le'ima. Upravo bi zbog toga pripadnici tog znaka treba da paze na holesterol.
DEVICA
Ba kao i Blizancima, Merkur vlada i Devicom. On kontrolie sistem za varenje, pa su za Devicu esti irevi na elucu, alergije na hranu, bol u stomaku i zatvor.
VAGA
Pripadnici ovog znaka su skloni neumerenosti u jelu i piu pa ih mui preesto mokrenje, bubreni kamenii i nepravilan rad bubrega koji moe da izazove anemiju.
KOROPIJA
Negativne emocije i pesimizam koji su karakteristini za korpiju mogu da utiu na njeno zdravlje, posebno na libido, rad beike i bubrega.
STRELAC
Strelcu su jetra i kima slaba taka.
JARAC
Upo*ni Jarac muku mui sa slabim kostima, bolovima u koljenima, zubima i zglobovima. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu i osteoporozi, a povrede su njihova svakodnevica.
VODOLIJA
Uurbana Vodolija nikad nema vremena za oputanje to utie na njeno zdravlje. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu, imaju problema sa srcem i nateenim limfnim vorovima, proirenim venama, astmom i alergijama.
RIBE
Kod oseajnih Riba emocije imaju glavnu re to dosta utie na njihov imunitet. to se loije oseaju, to im imunitet vie pati, pa su podlonije razliitim bolestima, a najvie ih mue bolovi u nogama i kurje oi.
Ovim ukusnim plodovima pridavao se itav niz lekovitih svojstava, od leka za giht i artritis, do prevencije sranih oboljenja.