Returning of the written off #52 Invited only - Page 46

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.6k

Users

7

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

I ja sam tako reagovala,kao vi secate se pisala sam.A Dal je blaga zato sto je odgledala celu seriju i videla i njegovu patnju koja je uhhh kazem ti ja sam plakala zajedno s njim😭

Secam se Smeki samo sto me je sad iznervirao nevidjeno sa onom Natasom i predstavom koju izvodi da bi je povredio. Jeftino i detinjasto. Nadam se da ce mu vratiti trostruko 😡
nn027 thumbnail

Ko je najbolji ? 😉

Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Secam se Smeki samo sto me je sad iznervirao nevidjeno sa onom Natasom i predstavom koju izvodi da bi je povredio. Jeftino i detinjasto. Nadam se da ce mu vratiti trostruko 😡

Jeste jeftino i odvratno ali veruj mi to je nista kroz sta on kasnije prolazi platio je svaku njenu suzu 😭
smeker thumbnail

Dobro jutro Smeki 😛
Ove Indijke su nevidjeno talentovane medicinske sestre. Ne treba im skola. One se tako rode 😆

Bas tako 😆 Nado serija me je oborila s nogu,ajde mozda ne sve ali hemiju koju njih dvoje imaju to je neverovatno,dok gledas scenu jezis se nista dalje necu da pricam.A ovo je promo za ponedeljak ,znaci ona ce mu biti medicinska sestra i lecice ga a na forumu pisu da ce biti i poljubac ako im je za verovati pa da vidimo😉
smeker thumbnail

Ko je najbolji ? 😉

Pa zna se Ardjun☺️ sad cu ponovo da gledam drugu sezonu ,izazivas me😉
smeker thumbnail
Promo za ponedeljak za RR

http://capschool.in/about-us.php?url=k1nldIAFlphRfY7tT9o
smeker thumbnail
Promo za BLJ za ponedeljak😡
http://capschool.in/school-principals-messege.php?url=Ic0a9bqfFaY
smeker thumbnail

☺️
nn027 thumbnail

Crko dabogda. Sta joj je uradio. Ne mogu da verujem.😲 😡
E steta sto se nije ozenio onom oklagijom Natasom.
Ja stvarno ne znam sta ce posle biti ali za ovo sto joj je uradio ... i ja bih mu poslala pozivnicu za vencanje.😡

Da..i ja i Drajce smo slicno reagovale..Kasnije ce sve to da plati i to sa debelom kamatom..😕

A jos kad sam videla da mu nije bilo dost nego da je izasao za njom...Znas kako mi je sve to izgledalo? Zabio joj je noz u srce a onda ga je jos koji put okrenuo i pritom je uzivao u tome.🤢
Znas kad mi jezastala knedla u grlu dok sam to gledala.

Da..ja sam htela da ga zadavim..da mi je bio blizu,ocerupala bi ga ko fazana..😆😡

E jes mi frajer i maco. Ovamo je kao neki baja a place tatici. 😕
Blaga si Dal. Sta je cerupanje za njega? Nista. 😡

I ja sam tako reagovala,kao vi secate se pisala sam.A Dal je blaga zato sto je odgledala celu seriju i videla i njegovu patnju koja je uhhh kazem ti ja sam plakala zajedno s njim😭

Jeste jeftino i odvratno ali veruj mi to je nista kroz sta on kasnije prolazi platio je svaku njenu suzu 😭

Verujem ti Smeki ali sam ja sada ljuta na njega 😡
nn027 thumbnail

Bas tako 😆 Nado serija me je oborila s nogu,ajde mozda ne sve ali hemiju koju njih dvoje imaju to je neverovatno,dok gledas scenu jezis se nista dalje necu da pricam.A ovo je promo za ponedeljak ,znaci ona ce mu biti medicinska sestra i lecice ga a na forumu pisu da ce biti i poljubac ako im je za verovati pa da vidimo😉

Pa hajde Smeki da pisemo tamo na sajtu da i nju uvrste i pocnu sa prevodjenjem. Mozda nam uspe.
Tesko mi je da pratim serije i sa ovim nakardnim prevodom a da citam WU i gledam bez prevoda... Ne znam. 😕
Smorim se nacisto.