Returning of the written off #52 Invited only - Page 34

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.6k

Users

7

3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Liplocks and intimate scenes have been popping up in prime time shows of late; but still there are actors who are not ready to accept the concept of kissing and consummation on television.

Life OK's Ek Boond Ishq may create mind bobbling chemistry between its two lead characters essayed by Viraf Patel and Chhavi Pandey, but when the creatives asked Chhavi to smooch Viraf during the shoot of a consummation sequence, she outrightly denied it.

Aila!!!

Informed a credible source, "For an upcoming consummation scene, the creatives of BBC Worldwide planned a long smooch as part of its script. However, Chhavi refused to smooch as she was not comfortable doing such scenes and it was replaced by a hug."

We contacted Chhavi for some more information on the same.

She confirmed the same and clarified, "Television is a medium which reaches out to household audience. People watch the shows with their families. I do not want any reason for people to switch to another channel due to discomfort. I belong to a conservative Brahmin family and my parents would not like to see me indulge into something like this on-screen; moreover I am not comfortable."

"The sequence has been crafted beautifully justifying love, affection and passion for each other by the production house. I am sure the viewers will enjoy watching Tara (Chhavi) and Mrutyunjay's (Viraf) chemistry." She added.

Hmm...fair enough!

Kakvi su to ljudi.. Ona scena u stali je bila toliko vruca da ,ako vec gledaju na moral, to definitivno ne bi snimili..sta im to znaci za poljubac..šŸ˜•
Daltoni thumbnail

http://www.desi-tashan.com/ek-boond-ishq-7th-may-2014-episode/

Dobra epizoda..iako nisam gledala, zahvaljujuci tvojim slikama i KU sve mi je jasno...On je stvarno nesto posebno..mislim fizicki..a glas..
Daltoni thumbnail

Od ovoga moze da se rikne..🤪
Daltoni thumbnail

Optuzen je za ubistvo,medjutim kasnije je ispostavlja da je devojka ziva.On i Tara je nalaze. Ali njegov Caci je ubija ,znas kako on je bio u zatvoru zbog toga sto je navodono ubio devojku,kad su je pronasli nikom nisu rekli da je ziva.Kasnije je Caci ubija i on ponovo ide u zatvor.Caci je u stvari Kalavati tj kad se obuce u tranvestita on je zlo i on drzi sve konce ali niko od rodbine ne zna da je to on.Matundzi je kao usvojen ali u stvari maceha je njegova prava majka,Kalavati joj je uzeo dete na rodjenju i rekao joj da je mrtvo.Matudzin otac ga zeni Tarom jos dok je u zatvoru,on ubrzo izlazi iz zatvora ali jos uvek ne zna kako mu izgleda zena,niti ga interesuje jer je on u stvari bio zaljubljen u tu Radu devojku koju je navodno ubio.Kada pred svima Tara kaze da je Caci Kalavati niko joj ne veruje,i onda Kalavati pokusava da ubije skoro sve iz porodice .Navodno ubija Mutindzu pred Tarinim ocima ali ga spasava njegova majka,i onda se M krije u dzungli a Tara misli da je mrtav.Naslednik cele imovine je u stravi Mutundzin deda kojeg je Kalavati dugo drzao zatvorenog ali on dolazi u kucu i kad saznaje da je Mutindz mrtav on prepisuje svu imovinu Tari ,a ona da bi sacuvala porodicu od Kalavati sve ih izbacuje iz kuce i pokusava da ga razotrkrije,u tom pokusaju dolazi do dzungle gde se srece sa Mutindzom ali ne zna da je to on nego je starac koji je sa Mutindzom bio u zatvoru ubedjuje da je on njihov lider i da se bori protiv Kalavati,ona im se prikljucuje jer zeli da se osveti za ubistvo muza.Ima jos dosta toga ne mogu da napisem kakve je sve gadosti radio Kalavati strasno e to je bolestan covek,ali svaka cast glumcu koji je odglumio dvostruku licnost šŸ‘

Aha..bas je taj Caci cudan lik..i kao zena izgleda ko neka vestica..odlicno uradjen lik negativca..šŸ‘šŸ¼šŸ‘šŸ¼
Daltoni thumbnail

Prats sa mamomšŸ˜›

Lepa joj je mama..izgleda da lici na nju..
Daltoni thumbnail

https://24.media.tumblr.com/a327d32bd72b8d3dbd328110ebe8a6ed/tumblr_myu9suhWYY1rk5tb2o1_250.gif

Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Od ovoga moze da se rikne..🤪

Uh da, zato cu da nastavim da gledamā˜ŗļø zavrsila sam odgledala sam sve epizode,nema mnogo jer je serija pocela ja mislim septembra.Sad cekam danasnju epizodu😃
smeker thumbnail

Kakvi su to ljudi.. Ona scena u stali je bila toliko vruca da ,ako vec gledaju na moral, to definitivno ne bi snimili..sta im to znaci za poljubac..šŸ˜•

Dobro kazes,pored onakve scene u stali poljubac je nistašŸ˜• a ima tu jos dosta scena koje su vruce da se najezis a poljubac im je problem
smeker thumbnail

Dobra epizoda..iako nisam gledala, zahvaljujuci tvojim slikama i KU sve mi je jasno...On je stvarno nesto posebno..mislim fizicki..a glas..

Jeste Dal,od samog pocetka serije je interesantno vuce na gledanje.A on nemam reci stvarno je super odglumio ,i ona bas su mi par .U seriji ona je luckasta, on ozbiljan šŸ˜›
Daltoni thumbnail

Dobro kazes,pored onakve scene u stali poljubac je nistašŸ˜• a ima tu jos dosta scena koje su vruce da se najezis a poljubac im je problem

Da, o tome ti pricam..neke scene te prosto preznoje..a oni pricaju o poljubcu..svasta..šŸ˜•