😆 😆 😆
Biki dobar ti dan. 😛
Cini mi se da je tvoja slava Djurdjevdan. Jesam li u pravu?
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Deepika Removed From Kalki 2
VICTIM KAUN 🤧 19.9
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
How quickly time changes
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Armaan has always been the victim
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
😆 😆 😆
Biki dobar ti dan. 😛
Cini mi se da je tvoja slava Djurdjevdan. Jesam li u pravu?
SBS-Aaliya wearing white naqab(looking beautiful) and Zain trying to touch her face.She has come as Alia Bhatt...,SBB-Headline-Aa gai Aaliya Ki sautn,Zain bane sapera,Aaliya Ki Jaasoosi...Damn,they show the segments in both the channels together.Sorry,if I hv left anything to update.Will hv to watch the videos of both.Lovely seg in both.Iv of Harshika.Pree wearing white burqa looking mesmerizing.Harshad says she always looks lovely.She can't b compared to any one,be it Alia Bhatt or any1.He says he "Main to hamesha compliment deta hun Aaliya ji Ko but unhe shaayad pasand nai hai.He further says Aaliya is looking like a girl frm Dubai.Then SBB showed Pree hvng Kulfi.Harshad said he didn't hv kulfi but only water.Pree says she doesn't like kulfi but is takng coz it's very hot.They also showed Zain leaving for office(cont frm last epi scene) and Aaliya following him and yes,Zain is shown having cold and Aaliya noticed it.Apparantly,Zain will identify Aaliya and is pretending and showing her the full office and hotel.Pree says,Yeh jab se Alia Bhatt Ki rat lagaye hue hain to Maine ek prank play kiya hai Zain par.Harsh says"prank ulta pad jaata hai".Pree says"dekhte hain kaun kispe prank play karts hai".
...I hv updated a mix of both SBS n SBB
Ogledalce, ogledalce, ko je najlepsi na svetu?! 😊
Evo ga lezi bolestan ali na zalost obucen...eh... pusti snovi 😳
Zna se ko je najlepsi na svetu..😉
A rekoh ti ja da se ne nadas previse..😭
A mozda ce mu presvlaciti pidzamu 😉 Nikad se ne zna. 😃
Zato ces ti poslednja da umres..😆
Malo smeha u jutarnjim i prepodnevnim casovima😉
😆 😆 😆
Biki dobar ti dan. 😛
Cini mi se da je tvoja slava Djurdjevdan. Jesam li u pravu?Dobar dan Nadice🤗Da jeste moja Slava,samo sto moj muz jos nije preuzeo da slavi,nego slavimo zajedno sa njegovim roditeljima,ali ove godine isto necemo moci ici😭 tamo u Bjeljinu za Slavu .
Naravno da hocu. Uvek. 😊
Sinoc razmisljam kako se ne javljas i sve sam se nadala da si otisla da spavas i da se odmoris. Jesi li?
Mislis dublerka 🤣 🤣 🤣
A zamisli da odluce da babi nadju decka i da je udaju za nekog kao sto je Sivov deda 🤢