134 😛Ja sam stigla do 140...Drajce,ti ?
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
Saiyaaara spoof
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Let's Discuss Abhir
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Jobless Poddars
24 years of Ajnabee
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
134 😛Ja sam stigla do 140...Drajce,ti ?
Evo lanka koji e vam pomoi da osvojite sebi dragu osobu putem njenog stomaka. Proitajte kakav nain ishrane odgovara pojedinim horoskopskim znacima.
OVAN
Zainjena hrana podstie nivo endomorfina u krvi koji podie nivo adrenalina.
Ovaj hiperaktivni znak oboava da oseti uzbu'enje, gotovo jednako koliko uiva u vaoj potpori.
BIK
Bikovi najvie vole salate jer ostali znaci nisu toliko vezani za zemlju.
A oni e definitivno progutati salatu dok god je prelivena nekim bogatim, ukusnim prelivom. Nikad, naravno, nee odbiti ni fini desert.
BLIZANCI
Blizanci vole raznolikost pa ne pokuavajte da podvalite neto to ima ukus splaina". Investirajte u neobina i brza gotova jela.
RAK
Kolai, mafini, svee peena i jo topla pita. Servirajte to Raku i bie oduevljen.
LAV
U drutvu Lava nije naodmet da budete dramatini, a s obzirom na to da se radi o vatrenom znaku - flambirana jela bilo koje vrste proi e odlino.
DEVICA
to god da posluite Devici, budite samo sigurni da je to dobro za njeno zdravlje. To je znak koji vlada zdravljem i vebanjem.
VAGA
Ovo je znak koji daje novo znaenje izrazu uravnoteena ishrana".
KORPIJA
Ako je jelo uzbudljivo, drugim reima - ako se oseaju pomalo perverzno dok ga jedu - oboavae vas zbog toga.
STRELAC
Nikad im ne nudite dijetalnu hranu. Mislie da ste skrenuli".
JARAC
Ne nudite im nita preterano slatko, nita preslano, prebogato, previe zainjeno.
VODOLIJA
Servirajte mu lag na sebi pre nego to posluite obrok. Uivae u tome.
RIBE
Ribe vole nenu hranu, neto to im nee preterano teko pasti na eludac. Koktel od raia je savren izbor ili topla supa.
Umesto da pijete tablete protiv glavobolje, probajte neki prirodni lek koji se bori protiv nje. Otkrivamo vam veoma efikasne prirodne lekove protiv najeih vrsta glavobolje.
TENZONA GLAVOBOLJA
Ovo je najei tip glavobolje. Prilikom nje, oseamo se kao da nam stega pritiska glavu. Ona je izazvana kontrakcijom miia koji pokrivaju lobanju i bol se kree od jednog do drugog uha, preko prednje strane glave. Najee se javlja zbog stresa i nedostatka sna.
REENJA
1) Ulje od nane
Utrljajte nanino ulje uz ivicu kose na elu. Ono e da stvori oseaj hla'enja i opustie miie u glavi i vratu. Potraite ovo ulje u apotekama.
2) aj od 'umbira
Kupite svei 'umbir i izgnjeite 2-3 centimetra korena, a zatim to ubacite u kljualu vodu. Ovaj aj ublaava zapaljenja istom brzinom kao i aspirin.
KLASTER" GLAVOBOLJA
Kod ove glavobolje bol se opisuje kao ubod u glavu, zbog toga to je bol koncentrisan na jednu taku. Bol je obino praen curenjem nosa i groznicom, pa se esto naziva i histaminska glavobolja. Ove glavobolje su najee u zimu zbog estih promena temperature.
REENJE: KAPSACIN KREMA
Aktivni sastojak ove kreme je crvena paprika. Nanesite malu koliinu kreme u nozdrvu koja je na onoj strani glave na kojoj je i bol. Krema radi tako to blokira nervne signale za bol. Ovaj efektivni lek moete nabaviti u apotekama.
MIGRENA
Kod migrene, bol u glavi se javlja najee na jednoj strani. Migrena je nasledna i tri puta je ea kod ena nego kod mukaraca. Eksperti veruju da migrenu izazivaju nervni signali koje mozak pogreno shvata kao signale za bol.
REENJA
1) Hrizantema
U kliniim ispitivanjima, pokazalo se da suplement hrizanteme efektivno lei glavobolje. Smanjuje zapaljenja koja vre pritisak na nerve i pomae u spreavanju migrena.
2) Akupresurna masaa
Ova drevna kineska metoda leenja podrazumeva stvaranje pritiska u odre'enim takama tela kako bi se ublaio bol. Masirajte lagano jednom rukom predeo izme'u palca i kaiprsta druge ruke tri do pet minuta, a onda to uradite i na drugoj strani.
Negde oko 4, 5...ne znam ni sama..😃
Zna se ko je najlepsi na svetu..😉
A rekoh ti ja da se ne nadas previse..😭
Jeste..prica je dosta teza nego u IPKKND,spremi se da se lepo isplaces..ali kraj je srecan..😉