Returning of the written off #51 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.8k

Users

6

4.2k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja sam stigla do 140...Drajce,ti ?

134 😛
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Horoskop i hrana: ta kom znaku odgovara iliti ime da hranite svog partnera

Kategorija: Lifestyle
/ subota, 03 maj 2014 15:59

Evo lanka koji e vam pomoi da osvojite sebi dragu osobu putem njenog stomaka. Proitajte kakav nain ishrane odgovara pojedinim horoskopskim znacima.

OVAN

Zainjena hrana podstie nivo endomorfina u krvi koji podie nivo adrenalina.

Ovaj hiperaktivni znak oboava da oseti uzbu'enje, gotovo jednako koliko uiva u vaoj potpori.

BIK

Bikovi najvie vole salate jer ostali znaci nisu toliko vezani za zemlju.

A oni e definitivno progutati salatu dok god je prelivena nekim bogatim, ukusnim prelivom. Nikad, naravno, nee odbiti ni fini desert.

BLIZANCI

Blizanci vole raznolikost pa ne pokuavajte da podvalite neto to ima ukus splaina". Investirajte u neobina i brza gotova jela.

RAK

Kolai, mafini, svee peena i jo topla pita. Servirajte to Raku i bie oduevljen.

LAV

U drutvu Lava nije naodmet da budete dramatini, a s obzirom na to da se radi o vatrenom znaku - flambirana jela bilo koje vrste proi e odlino.

DEVICA

to god da posluite Devici, budite samo sigurni da je to dobro za njeno zdravlje. To je znak koji vlada zdravljem i vebanjem.

VAGA

Ovo je znak koji daje novo znaenje izrazu uravnoteena ishrana".

KORPIJA

Ako je jelo uzbudljivo, drugim reima - ako se oseaju pomalo perverzno dok ga jedu - oboavae vas zbog toga.

STRELAC

Nikad im ne nudite dijetalnu hranu. Mislie da ste skrenuli".

JARAC

Ne nudite im nita preterano slatko, nita preslano, prebogato, previe zainjeno.

VODOLIJA

Servirajte mu lag na sebi pre nego to posluite obrok. Uivae u tome.

RIBE

Ribe vole nenu hranu, neto to im nee preterano teko pasti na eludac. Koktel od raia je savren izbor ili topla supa.

Daltoni thumbnail

Najbolji prirodni lekovi protiv glavobolje i migrene

Kategorija: Zdravlje
/ subota, 03 maj 2014 13:58

Umesto da pijete tablete protiv glavobolje, probajte neki prirodni lek koji se bori protiv nje. Otkrivamo vam veoma efikasne prirodne lekove protiv najeih vrsta glavobolje.

Umesto da pijete tablete protiv glavobolje, probajte neki prirodni lek koji se bori protiv nje. Otkrivamo vam veoma efikasne prirodne lekove protiv najeih vrsta glavobolje.

TENZONA GLAVOBOLJA

Ovo je najei tip glavobolje. Prilikom nje, oseamo se kao da nam stega pritiska glavu. Ona je izazvana kontrakcijom miia koji pokrivaju lobanju i bol se kree od jednog do drugog uha, preko prednje strane glave. Najee se javlja zbog stresa i nedostatka sna.

REENJA

1) Ulje od nane

Utrljajte nanino ulje uz ivicu kose na elu. Ono e da stvori oseaj hla'enja i opustie miie u glavi i vratu. Potraite ovo ulje u apotekama.

2) aj od 'umbira

Kupite svei 'umbir i izgnjeite 2-3 centimetra korena, a zatim to ubacite u kljualu vodu. Ovaj aj ublaava zapaljenja istom brzinom kao i aspirin.

KLASTER" GLAVOBOLJA

Kod ove glavobolje bol se opisuje kao ubod u glavu, zbog toga to je bol koncentrisan na jednu taku. Bol je obino praen curenjem nosa i groznicom, pa se esto naziva i histaminska glavobolja. Ove glavobolje su najee u zimu zbog estih promena temperature.

REENJE: KAPSACIN KREMA

Aktivni sastojak ove kreme je crvena paprika. Nanesite malu koliinu kreme u nozdrvu koja je na onoj strani glave na kojoj je i bol. Krema radi tako to blokira nervne signale za bol. Ovaj efektivni lek moete nabaviti u apotekama.

MIGRENA

Kod migrene, bol u glavi se javlja najee na jednoj strani. Migrena je nasledna i tri puta je ea kod ena nego kod mukaraca. Eksperti veruju da migrenu izazivaju nervni signali koje mozak pogreno shvata kao signale za bol.

REENJA

1) Hrizantema

U kliniim ispitivanjima, pokazalo se da suplement hrizanteme efektivno lei glavobolje. Smanjuje zapaljenja koja vre pritisak na nerve i pomae u spreavanju migrena.

2) Akupresurna masaa

Ova drevna kineska metoda leenja podrazumeva stvaranje pritiska u odre'enim takama tela kako bi se ublaio bol. Masirajte lagano jednom rukom predeo izme'u palca i kaiprsta druge ruke tri do pet minuta, a onda to uradite i na drugoj strani.

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece😊
Od 01.05.😉
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
A ovo je preuzeto iz Galerije😉

Daltoni thumbnail
Stigla sam do 142..postaje tuzno..zasto imaju ovoliko prepreka..😭
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobro vece. Kod mene kisa pada.

nn027 thumbnail

Negde oko 4, 5...ne znam ni sama..😃

Pa ne znam zasto si i isla da spavas 😕
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Zna se ko je najlepsi na svetu..😉
A rekoh ti ja da se ne nadas previse..😭

A mozda ce mu presvlaciti pidzamu 😉 Nikad se ne zna. 😃
nn027 thumbnail

Jeste..prica je dosta teza nego u IPKKND,spremi se da se lepo isplaces..ali kraj je srecan..😉

Spremila sam maramice nista ne brini. 😉