VANI KI BHOJ 9.1.26
🏏WPL 2026: Match 1: MIW vs RCBW at Navi Mumbai on 09/01/26🏏
O Romeo - Shahid Kapoor - VIDEO updated
KISKI BETII 10.1.26
Is Vani the next FL of Rishta Gen5?
The RajaSaab - Reviews And Box Office
Noina's toxicity, Mihir's ignorance😟
Family tree of KSBKT?
Congratulations to Kyunki
O Romeo teaser
The RajaSaab Part 2 Announced
🏏WPL 2026: Match 2: GGW vs UPWW at Navi Mumbai on 10/01/26🏏
🏏WPL 2026: Match 3: DCW vs MIW at Navi Mumbai on 10/01/26🏏
Opet nam bacas prasinu u oci pa nismo ni mi od juce je taji Kop
Astha pita za papuce. Kalindi kaze da je ona kupila nove jer su njene ukrali u hramu. Astha kaze dobro i ode. Kalindi je laknulo. Astha se vrati da bi uzela tasnu. Kalindi sakrije Jyoti. Astha onda ode uzimajuci tasnu. Jyoti je napeta.

Shlok je u svojoj kancelariji. Njegov zaposleni pita za pola dana slobodnog jer ne moze da izdvoji vreme za svoju zenu i imao je raspravu sa njom. Shlok mu kaze da moze da ide, ali da mu kaze sta ce uraditi. On kaze da ce joj kupiti poklon i pricace sa njom. Shlok uzima savete od njega.

Astha dodje kuci i razmislja sta se desilo sa Kalindi, tu ima nesto, ona je postala zagonetka za nju. Ona pogleda u Shlokovo sliku i kaze da je on dosao, izgleda da je otisao da se osvezi. Ona snimi na telefonu volim te Astha" i stavi to kao zvono (kad neko pozove da tako zvoni). Ona razmislja da ce reci Anjali da je pozvala svoje roditelje. Ona ode. Shlok vidi njenu tasnu i shvati da je ona dosla. On je doneo poklon za Asthu i razmislja gde da ga stavi. Astha se vrati i pita ga sta to krije. On kaze da mu se spava i da ugasi svetla. Ona pitasta je to, trazi da joj pokaze. Ona ugleda poklon i nasmesi se, pita: "Za mene?" Shlok: "Ne, za komsiju." Astha: "Presao si sve granice danas, doneo si poklon za mene." Ona ugleda da je to pojas-ogrlica za struk (kamarbandh).

Astha: "Veoma je lepo, videla sam u filmovima, junak stavi junakinji oko struka romanticno, stavi mi ti to, uzmi." Shlok je pogleda i uzme to. Ona misli: "Gospodine nepristojni, nisam mislila da mozes biti tako romantican. Sta sam to uradila? Mislim da ce mi zaista staviti to." Shlok joj se priblizi. Gledaju se. On drzi njenu ruku. On je okrene i odvede je do ogledala. On joj stavlja to oko struka. Oni se gledaju u ogledalu.

Astha mu kaze da joj kaze da je voli. On kaze da ne razume, nije sve potrebno da se kaze recima. Ona kaze da jeste potrebno, ona njemu uvek kaze, neka on jednom kaze. Ona pozove njegov telefon i snimak "Volim te Astha" zasvira. Ona se smeje. On kaze kako jeftino, treca klasa sale. On ode da spava. Ona kaze da ce uciniti/naterace ga da kaze "volim te". Ona ode. Jutro je, Astha je ispisala "Volim te Astha" na ogledalu kao i na mnogim karticama. On kaze: "Sta dodjavola, sta je sve ovo?" Ona se smesi drzeci "volim te" karticu.

Shlok otvori svoj orman i ugleda jos kartica tamo. Ona kaze da ako on ne kaze svoja osecanja, to mora biti receno nekako, neka joj kaze uskoro. On je pogleda ljutito i ona ode. On komentarise koja je velika stvar u tome. Astha se sudari sa Sojal. Sojal je pita da li je poludela. Astha se nasmesi i kaze da jeste. Sojal ne razume i ode. Astha uzme ruzu i pita Kavyu da je da Shloku i kaze joj poruku. Kavya dodje do Shloka i kaze da je to za njega. Shlok se zahvali. Kavya kaze da je Astha dala to. Astha pita Kavya da kaze poruku. Shlok kaze da bar pred decom ne pravi dramu. Astha kaze Kavyi opet. Kavya pita Shloka koliko je voli. Shlok kaze mnogo. Kavya pita a Asthu. Shlok kaze da je ona (Kavya) nevina pa je voli, ne mogu da vole djavole (cini mi se da je to rekao, posto su ovi preveli kao kucka, a sumnjam da je to rekao). Astha kaze: "Gospodine nepristojni, ovaj djavo te nece pustiti. Moram da smislim drugi plan."
Astha kaze da joj treba savet. Ona vidi Anjali i kae da je ona vrlo iskusna, pitace nju. Ona ide do Anjali i pita kako je njoj Niranjan rekao da je voli i sta je ona uradila sto ga je nateralo da to kaze. Anjali vice na nju i kaze joj da ostane u svojim granicama. Anjali ode.

Astha kaze da ona nije romanticna, a ona (Astha) treba odgovor. Astha vidi Sojal i Varada kako pricaju. Sojal pita Varada da provede neko vreme sa njom. Varad ode. Sojal ugleda Asthu i pita je sta gleda, zar se ona nikad nije svadjala. Astha razmislja kako ne moze uzeti savet od njih.

Ajju zove Asthu. Astha pita kako da ucini muza srecnim. Ajju se smeje i kaze: "Napravi njegovo omiljeno jelo i nahrani ga. Napravi Shlokovo omiljeno jelo i onda ces videti kako ce postati srecan. To sam radila sa tvojim dedom i on je bio jako srecan. Govorio mi je da me voli, a ja sam se stidela." Astha joj zahvali i kaze da ce napraviti njegovo omiljeno jelo, a zatim joj kaze da je voli (Ajju). Ajju kaze da i ona nju voli i zavrsi razgovor. Astha kuva za Shloka i sama hvali svoju hranu. Ona kaze da ce se to svideti Shloku. Shlok uzima intervju jedne devojke. Astha ga zove. On odbija poziv.

Astha kaze da je on uvek vredja i posalje mu poruku: "Hoces li mi reci volim te?" Intervju je zavrsen. Astha ceka odgovor. Ona pozove opet i on opet prekine. Ona kaze da ce se videti veceras, onda ce on znati. Ona dobije poziv iz kompanije za kreditnu karticu, a ona je mislila da je Shlok. Shlok razmislja o Asthi u kancelariji. On procita njenu poruku i pozove je. Ona ga grdi misleci da je to poziv iz kompanije za kreditnu karticu. Ona kaze: "Moj muz je moja kreditna kartica i ja kuvam za njega sad." Ona prekine poziv. Shlok kaze da se nista ne moze uraditi sa njom, ona je pogresan/izgubljem slucaj. Ona razmislja sta ona kuva.
Gledacete: Shlok jede hranu. Astha pita kakvo je. On kaze lepo. Ona mu daje jos vise da jede i smesi se. Shlok pocne da kaslje.

Sanjao sam nocas da te nemam
da lezim budan na postelji od snijega
i tiho, tiho neka druga zena
moje ime doziva kroz noc ruzan san
Vidio sam u snu ljiljan bijeli
crne konje i svatove bez pjesme
i tiho bez glasa odlaze nekud
neki dragi ljudi gdje, a gdje ruzan san
Hej noci stani
zora nek' svane
Hej noci stani
zora nek' svane
Vidio sam u snu ljiljan bijeli
crne konje i svatove bez pjesme
i tiho bez glasa odlaze nekud
neki dragi ljudi gdje, a gdje ruzan san
Hej noci stani
zora nek' svane
neka zora svane
Hej noci stani
zora nek' svane
neka zora svane
Hahahahah 𤣠citas mi misli 𤣠bas sam sad htjela pitati sa kim,kad vidim velika slova DRUGAR-ICA 𤣠ma da ti nas malo ne laskis šš
Jeco hvala na prevodu puno š¤,super si prevela,š,da i rekao joj je da je djavo š a ne kucka š,one sto prevode na engleski znaju bas uzeti ruznu rijec.