Favourite soaps (invited only) #13 - Page 100

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.1k

Users

7

4k

Frequent Posters

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Kazu na IF da NA u posjet dolazi pet Joshi-Guru,zadnji put kad je bio, NA je da 50% akcija firme Asthi,pa se sad pitaju koji ce ovaj put biti NA potez...mozda beba-bebe...😃

Mozda ucjeni Shloka da pocne praviti bebe il preostalih 50 posto ode Asthi 😃
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

E sto si taka a mene svi pobjedili

Morala sam se pomiriti sa porazom 😆,Mima prije je bilo kad polupas drugome jaje nosis ga kuci i moras ga pojesti,pa ti sad vidi koliko ces polupati jaja,ima da izlaze na nos 😆

Znam Kop ja sam danas tri pojela a sutra sto dobijem na poslu ostavljam sutra se ne tuckam neg ostavljam jaja u kosaricu da stoje

A cim si tri pojela i ti si nekome polupala 😆
MimaN thumbnail

Originally posted by: Jeca

Nisu moja 😆

Eto ja daba birala e jesi neka
kop93 thumbnail

Originally posted by: MimaN

Mozda ucjeni Shloka da pocne praviti bebe il preostalih 50 posto ode Asthi 😃

Hahahahaha 😆 dobra ti ideja 😆,al cini mi se da ce on polako praviti bebe i bez ucjene 😉😃
MimaN thumbnail

Uh na IF jos kazu da je taj Joshi mozda prvi muz od Kalindi 😕

Ovo je sad moja sumnja:

Mozda je Astha kcerka od tog covjeka,a NA to zna 😕,pa joj je zato prosli put pred njim dao 50 % akcija firme,i zato toliko je insistirao da mu bude ona snaja...😕

Ali Kop Kalindi je imala nekog ko ju je strasno maltretirao i zato se ona i boji ja Asthu a mislim da ovaj mije bas tog kalibra al ko zna sta ce sve da smute
MimaN thumbnail

E sto si taka a mene svi pobjedili

Morala sam se pomiriti sa porazom 😆,Mima prije je bilo kad polupas drugome jaje nosis ga kuci i moras ga pojesti,pa ti sad vidi koliko ces polupati jaja,ima da izlaze na nos 😆

Znam Kop ja sam danas tri pojela a sutra sto dobijem na poslu ostavljam sutra se ne tuckam neg ostavljam jaja u kosaricu da stoje

a ne ne meni polupali i ja jela😃
kop93 thumbnail

Ali Kop Kalindi je imala nekog ko ju je strasno maltretirao i zato se ona i boji ja Asthu a mislim da ovaj mije bas tog kalibra al ko zna sta ce sve da smute

Mima ,da imala je al ovo su sve predpostavke,mada kad pogledas NA pomislio bi covjek dusa od covjeka,a ovamo,boze sacuvaj😕...koga nezna skupo bi ga platio
MimaN thumbnail

Hahahahaha 😆 dobra ti ideja 😆,al cini mi se da ce on polako praviti bebe i bez ucjene 😉😃

Ma vidis da to kod ovog ide na tenane a NA bi da to ubrza
kop93 thumbnail

a ne ne meni polupali i ja jela😃

E Mima dobra si 😆,kazi mi kad je kod tebe prvi blagdan koji slavite?😊
MimaN thumbnail

Mima ,da imala je al ovo su sve predpostavke,mada kad pogledas NA pomislio bi covjek dusa od covjeka,a ovamo,boze sacuvaj😕...koga nezna skupo bi ga platio

Stoji i to a mozda se ovaj u meduvremenu dozvao pameti a kad bi taj scenari bio al bi se zakuhalo