[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=lQ2ATAofuzI[/YOUTUBE]
Gde nadje video sa njima obojicom..Smeki ce da odlepi od srece,,😃
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
How quickly time changes
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Veer Hanuman - Chat Club #4
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=lQ2ATAofuzI[/YOUTUBE]
Samo da se javim jos imam goste ceo dannn😡 i ostaju na spavanju i sutra su tu
Promo,kao Aliji nesto pozlilo,Sabana nesto govori Zejnu,pojma nemam sta..😕Pitam se ... dali su uspeli napraviti bebu😆 i kada..😃Ovo je promo za 24-ti😉[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zEHuKQuWFxY[/YOUTUBE]
Pretpostavljam da je ovo iz nove serije u kojoj glumi Vatsal. To je serija u kojoj je trebala da glumi Prats 😒
A joj 🤣 🤣Vaskrs! Svi mu se raduju! A meni ispadaju jajca na oci...
20.04. 12:01 BlogVaskrs je kod nas pravoslavci najvazniji praznik. Ja necu da se svati pogresno, al' moram da s nekog podelim kako je meni na ovaj dan. Za primer, u kazem kako je bilo proslu godinu. Ako me neko (kad vidi s koje se muke nosim) sazali - u pravu je...
U nasu porodicu Vaskrs pocinje na Veliki cetvrtak. Ujtru majka da spisak na tatu, i ja i bata krecemo s njega da kupujemo u svojstvu magarci. To zato sto nam je uloga da, kao pravi hriscani, teglimo onolku hranu, ko da ce pocrcamo gladni.
Majka i baba odlaze na pijac da biraju taze jajca. Kako li znaju koja su taze, ni one same valjda ne znaju!
Mamo, ovu godinu nece preterujemo, ce kupimo trijes! - kaze moja majka na babu, a ja se mislim kako bez pedeset nema da si do'u.
Kupile su sedamdeset...
Ja, bata i tata, s cetri cegera i sedam kese (one od pet dinara od pijac) odlazimo da kupujemo. Prvo u najgolemu mesaru, da se ne rasproda krtina a i meso za sarmu. Unutra ko u kosnicu. Navrzli se svi oko oni friizderi, a na kasu, glava me zabole kad vide onolku guzvu! Jedni se dovikuju, jedni oce parizer na tanki kolutovi, jedni se sva'aju s mesara sto im podvalio s mleveno meso. Vecina psuju 'Dabog da se nenajeli' i slino, drugi se guraju preko red, rade laktovi, pokazujemo koj bolje zna da se ljudski posva'a, i tako oko sat vreme. Na kasu cekasmo jos cetrdeset minuta, a kad do'osmo na red, jedna slabovida baba ispisuje cekovi. Jebem ti babo cekovi, mislim se ja...
S sedam kila meso ulazimo u naveci market da kupimo ono za tortu sto nam majka napisala spisak. I tu guzva, zajebalo sve. Trpamo u korpu, kad najednom, na mog tatu popustili zivci. Iznervirao se na kokos!
Da mu jebem sve, de ga spakovase u 75 grama, majku li im lopovsku. Koje ce ustede? Misle, necu vidim da zabusili do sto grama?!? - vikao je tata na kokos, a svi se zgle'uvae oko nas.
Jedva smirismo tatu...
Na Veliki cetvrtak se navecerasmo s mesni obrok jer se sutra posti, ko da ce pocrcamo bez meso...
Na Veliki petak mirovanje, samo majka i baba farbaju jajca pa se ne moz nadive koje je lepse.
Na Veliku subotu kuvanje ko za puk vojsku, ali i sre'uvanje kuce. Svi smo rmbali, cak i tatu upregla majka, a ja se sve mislim koj ce pa da nam gleda prasinu pod kreveti!
I osvanu Uskrs! Ustadosmo, nacestituvamo se svi po kucu s 'Hristos vaskrese, vaistinu', pa onda da se cukamo s peraske. Tu mi se smrce! Najedosmo se s kuvana jajca ko grlice, a ja se mislim, e nije to nista, tek ce jedemo...
Onda pocesmo s Fejs da si cestitamo Vaskrs, pa s mobilni s poruke, a majka i baba s fiksni! E, onda krenusmo na groblje. U jugoistonu Srbiju takav je obicaj, da se i na pokojnici nose peraske. Groblje uzvrelo od vernici. Svi stali pored svog pokojnika pa se cukaju i lupe jajca, a ljuske na sve strane po grobista. Ofarbali gorobita ko na vasar. Jedu li, jedu peraske, pa si i na zdravljaju s poneku rakijicu, a sve to zbog pokojnici. Mislim se ja, kad bi nas videla Evropa kako u slast mezimo nad spomenici, zajebala bi nas uodma.
Smrce mi se kad mi baba rece da i tu mora pojedem jajce, takav je red.
Vratismo se kuci, red je da se nacestitamo s komsije. Zametnuli smo jajca pa po red. Al se tu zajebasmo ko i svaku godinu. Mi na nji damo dva el tri, kolko ima u tu kucu ljudi, a svi na nas daju po pet, za mene, batu, tatu, mamu i babu. Da ga jebem, otidosmo s dvajes, vratismo se spedeset.
Do'e vreme da se ruca. Za predjelo se cukasmo s peraske opet ko blesavi. Najedosmo se s supu, kad baba navalila da se opet cukamo jer se sarme jos nisu zgrejale. E, babo, kad umres po peraske cu te pamtim.
Kad se najedosmo, izvrnusmo se po kreveti, pa tako do uvece. Radovao sam se sto idemo na cestituvanje kod ujku, al mi i to preselo.
Ujna se prejebala pa napravila mnogo farbana jajca. Sedosmo za astal, a svakom u tanjir metula po dva. Mislim se ja, ovo mi je sedamnaesto od jutros...
Prezivesmo Uskrs, a svi smo se naduli ko gajde od onoliko jedenje. Do'e drugi dan. Ne mili mi se da se dizam, Uskrs je tri dana, opet ce ni teraju da se kucamo s peraske. Tako i bi, ja izedo dve neposoljene.
Drugi dan Uskrs je specijalan po kuvanje na moju majku. Tad ona sprema rusku salatu s kuvana jajca, mimoza salatu s kuvana jajca, makaronu salatu s kuvana jajca i rolat od mleveno meso s kuvana jajca. Pa ti vidi kako je meni!
Sedosmo za svecani rucak, opet se cukasmo s peraske, opet izedo na silu. Onda majka iznese one salate, zaradovao sam im se bas! Al oce, ko da jedem kuvana jajca, tolko preterala s nji, od majonezi i ostalo stavila mrvku, jedva!
Tako i za veceru, tako i za treci dan Uskrs.
Peti dan u ciniju samo jedna peraska! Kuj li ce se prejebe da ju izede, mislim se ja! Milo me, prosle muke, more, sve sam na jajca podriguvao pet dana.
Zvrrr - u ja zvono, a nesto me stegnulo oko gusu!
Ete ju tetka, nismo se videli ovi dani. Izljubi nas, al bolje da ni je pesnicu udarila.
Evooo, za tetkini, sauvala tetka - rece pa izvadi punu kesu s nesto!
Doslo mi da ju pljunem u lice, da ju sutnem u nogu, da ju cupam ko kokosku... Jebem ti zivot, pretekle joj peraske...
Vaskrs pro'e. A meni ispadose jajca na oci...
Dal,stigla si😊 nadam se da si se lepo provela u gostima.
Tako sam i mislila,cim te nema 😆Samo da se javim jos imam goste ceo dannn😡 i ostaju na spavanju i sutra su tu
Rudra Pratap Ranawat (Rangrasiya)
Acing this topic is Ashish Sharma as Rudra Pratap Ranawat in Rangrasiya. Typically inspired from desert men, Rudra Pratap Ranawat has a sharp pointed end mustache which suits on his character as major in BSD. He is strong, stubborn and ruthless just like his mustache totally in Dabangg ishtyle.
Usman Abdullah (Beintehaa)
Hotelier Usman Abdullah in Beintehaa is rich, famous and good man played by Naved Aslam showing a mustache which is just right for any business man of his age. It gives him perfect look which is needed for calm father of protagonist. The depth and generous character of Usman Abdullah appears more appropriate with mustache.
Eee da me ubijes sad ne znam di sam ga nasla,ali sam nasla 😳 Milina jedna 😃
Gde nadje video sa njima obojicom..Smeki ce da odlepi od srece,,😃