Dokle ste stigle😃 mislim koja epizoda da znam😆
Jao Smeki ja sam tek kod 34. Isla sam popodne da taksiram tetku i propadose mi bar 3 epizode 😆
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
TRAUMA DRAMA 15.9
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
The Designosaurs Discussion Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Kareena back as Face for Lakme India
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Dokle ste stigle😃 mislim koja epizoda da znam😆
Ni ja u principu ne volim,ali kad je neka bas bas napeta situacija ,onda moram da pitam,jer bi se pojela da gledam ,a ne znam sta ce biti 😆
😆 Ma u redu je..samo nemoj vise molim te..Ne znam sta Drya misli na tu temu a znam da Nale voli sve unapred da zna..😆
Ja gledam 89 na you tubu bez prevoda,jer nema sve do 96 na vikiju..Da imam dobar prevod bilo bi puno bolje,ovako bas trebam da cujem sta su rekli,a deca non stop oko mene, nista brate ne pohvatm..Nocu,pa spavaju,i ne mogu da pojacam..bas mi se ne da..😭
Ne komentarisem zbog Nade jer je za sad iza nas..ali evo,za tebe..sita se ismejem oko ovih gej fora..placem..😆
Ju meni je to toliko omiljen deo epizode da preskocim u sirokom luku 😆ahahahahah kakvi pokloni za rodjendan,krema protiv bora,clanska karta za teretanu ,usisivac 🤣 za dan ljubavi je bilo,kaktus,vaga za merenje,😆
To je samo fora😉Ali ispravio je to,
Smeki,od sada pisi Nadi u PM..ja stvarno ne zelim da znam unapred..😭Sory 😭 uvek se zahebem,necu vise😃
😆 Ma u redu je..samo nemoj vise molim te..Ne znam sta Drya misli na tu temu a znam da Nale voli sve unapred da zna..😆Znas sta vi cutke gledate ,a nista ne komentarisete a ja volim da pisem o tome sto gledam i do sad sam se kontroslisala sad mi izletelo😃 Nadi sam pisala u pm a mislila sam da ste gledale.Dan ljubavi jeste ali ovo drugo niste tako da sam se zeznula necu vise 😉 I ja sam kao Nada volim unapred da znam😆 pa kad smo iz Finske bas smo fine
Ne komentarisem zbog Nade jer je za sad iza nas..ali evo,za tebe..sita se ismejem oko ovih gej fora..placem..😆Znaci gledala si Sanicta i Romita 😆 na to mislis
104-ta,jos malo ,jos malo 😆 idem sad na trening,pa cu posle nadam se moci da odgledam bar do 109-te 😃
Ju meni je to toliko omiljen deo epizode da preskocim u sirokom luku 😆
Ja gledam 89 na you tubu bez prevoda,jer nema sve do 96 na vikiju..Da imam dobar prevod bilo bi puno bolje,ovako bas trebam da cujem sta su rekli,a deca non stop oko mene, nista brate ne pohvatm..Nocu,pa spavaju,i ne mogu da pojacam..bas mi se ne da..😭