Returning of the written off #49 Invited only - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.1k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Badi 1, 2 i 4 pesma. 😭
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

😆😆

I ja 4- rucka skuvala😆😆

Ja sam 3.
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi 1, 2 i 4 pesma. 😭

Da bas tako,trecu i petu sam ubacila da malo razveselim 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Za danas kuma dosta☺️ i on umoran...
nn027 thumbnail
Stigao mi brat. Cujemo se.
Bikica_Biki thumbnail
Idem gledati danasnju redovnu epizodu.
Otkrila su da taj Meer koji je oteo Barkath-Zejnovu sestricu, iz Bupala ,i da je on Alijin stric-Gulamov brat😕 pa stoga Surayyaa mrzi Bupal😉Time su svi ostali sokirani kada su culi.
A taj Meer je bio zaposlen kod osmana u hotelu..nesto se desilo i onda je oteo tu devojcicu Zejnovu sestricu.Krv na odeci od devojcice-jeste Osmanova jer prilikom kindapovanja njih dvojica su se sukobili i tako je to nastalo.Eto znaci u tome je stos.sad ce pokusati verovatno zejn i Alija traziti Barkath😉
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Drya

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qW5VukOyAy8[/YOUTUBE]

Hvala Drajce🤗Videla sam ovo,jedna devojka je radila,spajala ovu pesmu,da li je i miksala,citala sam i sad ona zahteva da se kreditira ukoliko se preuzme ovo,mislim ako neko hoce koristiti ovu numeru.😉
Bikica_Biki thumbnail
Rekla bih da je Zejn blizanac sa nestalom sestricom.Ovaj Meet je bio oboje uzeo dok su se igrali,Osman se pojavio ovaj je poceo bezati sa njima dvoma u narucju,tom prilikom Zejn( mali )ga je grizao po vratu, ruci ,tako da ga je Meet spustio i pobegao sa malom Barkhat.
Znaci i kao mali Zejn je bio jako snalazljiv...😆😆😆
ps.Ovo je prenos uzivo🤣 posto upadam a i gledam😆😆
Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Da draga ,treba proveriti sve,kada vec duze vreme ima glavobolje.Ja sam uvek za doktora,da se vodi,proveri i sve potrebno uradi,dok moj muz nije,on sve bi nesto cekao,pa je tako i sebe upropastio,jedva izvukao zivu glavu,a uzalud sto sam mu pricala pre toga,jer videla sam a i osetila da nije nesto uredu...i na kraju sem secera koji je dobio,umalo jetra mu nije pukla,da nije dosao u roku 3 dana-bilo bi uzalud sve.Tako isto nikad ne bi Sakija kao malog odveo da ja ne nateram..i ne vodim ga.
Jer dobro znam kako je zbog necijeg nemara moj brat koji je imao 11 meseci umro..😭 bio je mladji od mene 4 god.😭
Zato uvek sam za to da se vodi racuna kada je zdravlje u pitanju,pa i najmanju sitnicu koja se nama cini..treba preispitati😉

Tako je..nekada se tako preventivno,otkrije nesto sto moze da se spreci ili resi bez posledica..A ja recimo za sebe nista od toga ne praktikujem..odem kada vec postane nepodnosljivo..😆 Ali tesim se da sam za sve sto mi se desava sama kriva..😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Dal,vec neko vreme citam,da ima nesto izmedju njih,bili su rekli da je on zaprosio i ona pristala,sad ne znam koliko ima istine u svemu tome,samo da ih odavno nazivaju Harsika(nekako tako)kao Harsad i Preetika .Tako da definitivno se nesto krcka..sad sta ..nisam sigurna..ali izgleda da lepo mirise😆

Da..i meni se tako cini..😉