Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
MAIRA AGAYI 10.9
Ah.. za ime ..kada ga ugledah padoh na d...😆
Ja dobar i ovaj Karan Kundra glumi li on igde😆
Jao Kety,😆 pa ja citam samo o B.Lj kada se pise ili kada sam nailazila na Drajcetova pitanja u vezi serije sto ste gledale,Ne znam jesi li citala pre kada sam pisala dok se postavljalo MB..da ja ne citam nego samo lajkujem..Mislim ja iskreno kazem..da nisam obracala paznju kada je rec o nekim serijama.Neka mi oproste svi ali tako je..A izgleda da ce me Smekerica morati uputiti na ovu adresu😆 ako bude htela😆ps..Videla sam da je promasila avise koje sam uradila i napisala da bi mozda ona htela😆😆😆 a ona nije ni videla..isto kao i ja ovog kada je pisala o njemu😆😆😆 Znaci negde se mimoilazimo nas dve😆😆😆
jao kad ti Smeki vidi sta pitas 😆😆😆ona se jadna sva slomi objasnjavajuci,prepricavajuci o njemu a ti pitas gdje glumi 😆😆😆to ti je lik koji glumi u ovoj seriji sto Smekica gleda po drugi put,porodica mafijasa i policajaca😉mislim da serija ima oko 150 epizoda i zove se Kitani Mohabbat Hai
E ja cu da pocnem koliko danas da gledam ovu seriju,kad je Smeki poludela i vise nego za IPK onda se ovo mora gledati 😃
jao kad ti Smeki vidi sta pitas 😆😆😆ona se jadna sva slomi objasnjavajuci,prepricavajuci o njemu a ti pitas gdje glumi 😆😆😆to ti je lik koji glumi u ovoj seriji sto Smekica gleda po drugi put,porodica mafijasa i policajaca😉mislim da serija ima oko 150 epizoda i zove se Kitani Mohabbat Hai
E ja cu da pocnem koliko danas da gledam ovu seriju,kad je Smeki poludela i vise nego za IPK onda se ovo mora gledati 😃