Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Happy Birthday Akshay Kumar
MAIRA AGAYI 10.9
Mozda ce biti veceras,a ja tamo bas pitala da li ce sad biti svaki dana po jedna epizoda hahaha
Nije prevedena..Cak vidim da nije ni jedna prevedena do 50. Neznam zasto..😕
😲 E onda cemo se nacekati. 😕
Hvala..Ja i dalje ne mogu da otvorim 😭 Da me vi ne utesiste...😕 Tek veceras ,kada svami dodje, videce,sinoc sam se uspavala a onda se probudila u 3 ujutru ko zombi da mesim neke kiflice..😕
Evo, sada su zavrsili prevod koji treba da ide veceras, videla sam da je preuzeo, verovatno ce veceras biti RR..😃
Jesi li izgubila pamet (jesi li poludela? ) ?
-Izgubila sam srce..❤️
😲 Jao , pa ona to njemu izjavljuje ljubav 😳
Astro seks: Koje su omiljene poze horoskopskih znakova?
Zanima vas kakvi su horoskopski znakovi u krevetu i prilikom vo'enja ljubavi. ta najvie vole i u emu najvie uivaju? Saznajte!OVAN
Spontani, zavodljivi te vrlo zahtevni, glavne su karakteristike ovog znaka. to se tie kreveta, oni su isprobali gotovo sve i zato, ukoliko zavrite u krevetu s pripadnikom ovog znaka prepustite im vo'stvo.
Ukoliko ste nabasali na enu Ovna, znajte da ona mora biti gore i da e veinu posla obaviti sama. Najbolji seks s Lavovima i Strelcima.BIK
Svima je jasno da ete svakog pravog hedonistu najvie uvrediti ukoliko ga pourujete. Dakle, predigre i milovanja u trajanju od nekoliko sati.
Mazanje kremicama, nadraivanja svim moguim vetakim i prirodnim pomagalima. to vie jezika, to bolje, savetuju astrolozi. Nakon maratonskog uvoda sledi psei poloaj. Najbolji seks s Devicom i Jarcem.BLIZANCI
Znate kakvi su, ne mozete ih uloviti ni za glavu ni za rep. Najvie im odgovara maskiranje, a ni izmena uloga im nije strana. Od poloaja idealan jest onaj 'izme'u', to jest na boku. Nemojte se zauditi ako se s ovim znakom tako spetljate da vie ne znate gde su vam noge. to se tie ritma ne preterujte u izmenama. Najbolje je lagano ljuljukanje. Najbolji seks sa Vagom i Vodolijom.
RAK
Jedan korak napred, dva unazad, tipino za Rakove. No, kada se napokon odlue za partnera ne znaju ga pustiti. Rakovima najvie odgovaraju ukljeteni poloaji - lotosov poloa. Oseaj snane pripadosti, bliskosti, topline je zagarantovan. Trebamo li spominjati kontakt oima i lagani ritam? Najbolji seks sa korpiom i Ribama.
LAV
Lavovima nita nije neugodno. Ukoliko ste u okraju s Lavicom moete biti sigurni da vam nee muljati oko orgazama. A, ako ba hoete da ona doivi multiple orgazme zauzmite poloaj ljuljaku. Nakon odredenog vremena sledi samozadovoljavanje. Lavice obino vole prve svriti tako da na miru mogu posmatrati svog partnera. Ukoliko preivite ovu vatru, za sledeeg partnera odaberite Strelca ili Ovna.
DEVICA
Budui da je diskrecija njihov zatitni znak ne pokuavajte nita na javnim mestima. No, unutar etiri zida Device e vam vrlo rado pokazati kako barataju rafiniranim prstiima. Ukoliko ste sa enskim pripadnikom znaka dajte joj da vam sedne u krilo i pretvori se u malu curicu. No, ne budite sebini. Ponekad joj pomognite tako da mrdnete vae telo. Savetujemo vam da uskladite trenutak postizanja orgazma. Najbolji seks sa Bikom i Jarcem.
VAGA
Seks na brzaka njima ne dolazi u obzir budui da ih takvi napadi esto bacaju iz ravnotee. A kako pripadnici ovog znaka oboavaju totalno sedinjenje, idealan poloaj jest onaj u kojem ena Vaga obavija mukarcu noge oko vrata. Ne zaboravite na kraju nagraditi vau Vagu - to je toliko dugo izdrala u tom poloaju, romantinim gestovima. Najbolji seks s Blizancima i Vodolijom.
KORPIJA
Umetnost je seks, a korpije su Pikasova deca. Nema toga to njima nee pasti na pamet. to se poloaja tie anakonda je njihov favorit. On lei na le'ima, a ona na njemu, i to u suprotnom smeru. Nakon oralnog stimulisanja sledi seksualno sedinjenje. Naravno, on joj pri tome stimulira klitoris. Najbolji partneri Ribe i Rakovi.
STRELAC
Oni ne znaju za konvencije i nikada ne ine ono to se od njih oekuje. Bilo da je re o seksu u moru, planinama, javnom mestu. tavie, oseaj da ine neto zabranjeno samo im pumpa krv tamo gde treba. Od poloaja najidealniji su oni na stojeki, s tim da je partnerka okrenuta mukarcu le'ima. Najbolji partneri za isprobavanje Ovan i Lav te svi oni nepoznati pojedinci na koje Strelci sluajno nalete u lovu na seks.
JARAC
Seks kao igra moi, dominacija njima je nepoznanica. Ukoliko elite iz njih izvui najveu koliinu putenosti, zaponite igru vrlo leerno, pomalo nevino i zabavno. Nakon valjanja po jastucima, skakljanja osetljivih delova tela predlaemo da pre'ete na glavnu stvar. Pripadnici ovog znaka nisu nikad uli da seks ima neke veze s igrom moi, dominantnim ulogama. Svako malo menjajte ritam. Najbolji seks s Devicom i Bikom.
VODOLIJA
Dok ih ne osvojite, inie vam se da imate posla s ledenim kraljicama - kraljevima. No, nakon to ih uspete otopiti pripremite se za najtee akrobacije i nemogue poloaje. Ekstravagantne Vodolije oboavaju recimo da mukarac stoji prislonjen na zid i dri partnerku kao kapljicu vode u rukama. Najbolje bi bilo da jo uza sve to apete partneru na uvo najgore pervezarije. Na kraju igre nemojte se zauditi ako uspete ocediti posteljinu. Najbolji partneri Blizanci i Vage.
RIBE
Znaju te Ribe kako funkcionie i najmanji ivac na vaem telu. No, da biste se bacilli s njima u bazen morate biti partner - partnerka iz snova. Ukoliko ste odabrani, najbolje e biti da odmah zauzmete poloaj delfina koji garantuje seksualnu intimnost i dovoljnu koliinu romantike. Glavni moto kojeg se valja drati: Sve tee, sve klizi. Dok partner prodire u Ribu bono, najbolje bi bilo da jo povremeno dodiruje njene grudi i klitoris. Najbolji partneri za Ribe sva morska bia: Rakovi i korpije.
Ma kakvo tesenje, sta ti je?. Odlican ti je prevod. 👍🏼
Kiflice?! A ja nocas gladna. Sreca pa mi kuhinja nije blizo. Ne znam kako bih odolela da nesto ne pojedem..😕