Originally posted by: sladjana333
Ako padne niz stepenice, svi ce misliti da je pala jer je pijana niko nece posumnjati na ovu zmiju😡
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
Trump's 100% tariff on Bollywood films
DADI AS BOOTH 1.10
What's next? (Multiple votes allowed)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
The Literary Looters 💰 | Book Talk Reading Challenge October 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
The Manuscript Marauders Bingo Challenge Thread
Originally posted by: sladjana333
Ako padne niz stepenice, svi ce misliti da je pala jer je pijana niko nece posumnjati na ovu zmiju😡
Muz od Jyoti,Abhaj 😡,kao svetac na slici ,nedaj boze nikome ovakvog muza
Originally posted by: loveansh
Epizoda od 18.03.
Aditi je izmesala boje sa kiselinom. Misli u sebi: "Sada cu da vidim kako ce tvoja ljubav da pobedi." Astha dolazi kod Shloka. On je iznenadjen kada vidi njen novi izgled. Gleda u njenu odecu i ustaje. Ona ga pita:"Kako izgledam? Isto kao Swati, zar ne? Nemoj sada da budes stidljiv. Nitko ne moze ovde da nas cuje, ti mi reci i ja cu te cuti. I onda, kako izgledam?
On joj je odgovorio: "Zar Gospodin Neotesanko da kaze bilo sta o devojkama?!" Ona se smeje, pozeli mu srecan Holi i namaze mu lice bojom.
Jyoti gleda u Abhaya i napeta je. Kaze: "Astha nije pri sebi, da li ce da me razume? Shlok misli na Swati dok drzi Asthu i kaze joj:" Ti si veliki sadista, uzivas da kopas po mojoj proslosti, radis bas ono sto ja mrzim, zar ne razumes? Sada mi je jasno, tebe je bas briga za moju bol." Svira pesma Ve Saiyyan...Ona place i kaze:" Meni je vazno sve sto se odnosi na tebe."
Ona mu kaze: "Ja zelim da delim tvoju bol. I mene boli svaki puta kada i tebe. Osecam se povredjeno kada te vidim takvoga." Smeje se. On je pita: "Zasto zelis da radis sve to? Sta ti zelis??" Ona mu odgovori:"Jako dobro pitanje, ja zelim da radim sve to jer te volim Shlok." Ona vice iz sveg glasa da ga voli i smeje se. Astha: Sada te u potpunosti poznajem i zato sam se zaljubila u tebe. Ja znam da ti mene mrzis i da ce se nasa veza uskoro zavrsiti. Ja znam da me ti neces voleti, ali meni nikada nece biti zao sto sam ti priznala svoju ljubav. I zato ti danas kazem da te volim. Iss Pyaar ko kya naam doon"...Astha vice: "Volim te Shlok!!!" On je gleda. Ona mu kaze: "Ja te volim jako, jako mnogo."
Zagrlila ga je , on stoji mirno. Aditi ih posmatra. Astha baca boju na Shloka i kaze mu:" Ovo je boja moje ljubavi, Shlok. Ovo je boja mog poverenja prema tebi." kaze mu i baca mnogo boja na njega. "Ovo je boja nase buduce srece!" kaze...Saiyan svira...Stric ih gleda i smesi se. Ona odlazi trceci. Ujak kaze Shloku da ide i namaze Asthino lice bojom. Aditi mu je dala tanjur sa bojom.
Shlok kaze svima da prestanu da se igraju sa bojama. Neki ih covek moli za vodu. Shlok i Niranjan mu pomazu da stavi vodu na ruke. Svi prilaze i pitaju sta se desilo? Shlok kaze da je nesto umesano u boje. Niranjan daje coveku novac i kaze mu da ide u bolnicu. Aditi sve to posmatra. Niranjan pita tko je doneo boje. Stric kaze da je on doneo boje, ali da ih je on isprobao i da ne zna kako se to dogodilo.
Astha kaze Shloku: Hteo si da mi naneses opekotine? Nisam znala da me toliko mrzis, kazi mi zasto si mi to uradio? Niranjan joj kaze da prestane i kaze svima da udju u kucu. Izvinuo se gostima i rekao da je Holi sada zavrsen. Abhaj kaze: "Ne brini se, necu reci nikome, mi cemo sada da idemo. Abhay povede Jyoti i oni odlaze. Aditi kaze u sebi: Astha ti ces da se suocis sa mnogim problemima. Ja necu da dozvolim da se ti i Shlok ujedinite. Anjali se izvinjava Niranjanu i kaze da je ucinila veliku gresku. On joj kaze: "Moja zena je bila pijana i plesala je, mislis li da je to samo pogreska? Ona mu je odgovorila: Ne znam kako se to dogodilo, napravila sam drugacije pice za muskarce a drugacije za zene i drzala ih odvojeno. Niranjan je grdi a ona place.
Niranjan joj kaze da razmisli sta ce njena snaha da kaze kada je vidi. Kaze joj da ga je danas osramotila. Kaze:" Ljudi su se smejali dok su te gledali kako pleses, sta ce tek pricati o tebi iza tvojih ledja." Ona mu je odgovorila:" Ja to vise nikada necu uraditi, izvini.Oprosti mi ovoga puta. On joj kaze da to govori svaki put, i onda ponovi pogresku. Ona ga moli da je kazni inace ce ona sama sebe kazniti. Anjali: Ja ne mogu da zivim sa tobom (ne zasluzuje da zivi sa njim) Stajat cu pred ovim vratima napolju cele noci, mesec dana, i tada cu da shvatim moju pogresku. On odlazi.
Shlok i Astha su u njihovoj sobi. Shlok je gleda. Ona se smeje. Muzika svira...I Shlok pocinje da se smeje. Astha pocinje da place. On je gleda sokirano. Ona mu kaze: Ja te volim...ponovo. On se smeje. Ona kaze: Pogresila sam, nisam smela to da uradim. Pita samu sebe: Zasto sam to uradila? Prilazi mu blizu i kaze mu: Reci mi nesto.Astha: Ti se uvek svadjas samnom, ali ja te volim. Shlok: Ti si luda sto me volis, da li ja zasluzujem ljubav? Ako si uradila gresku, onda snosi posledice za to. Astha: Mrzis me zar ne? Ja odlazim! Pala je, a on se smeje. Astha: Ja sam se zaljubila u tebe i time povredila sebe samu. Ja necu pasti u ljubav...ja cu se uzdici u ljubavi (igra reci). Shlok: Prvo moras da ustanes. Astha: Ti si vrlo zao, ja odlazim. On se smeje...muzika svira...
Precap:
Astha kaze Aditi da ona odlazi, jer je Shlok mrzi. Aditi je pita da li joj je Shlok rekao da je mrzi? Zove Asthu da podje sa njom i da ce ona da poprica sa Shlokom. Aditi je uradila da Astha padne niz stepenice.
Originally posted by: SOFFI007
SOFFI007 Haaajjj...znai ne mogu da verujem da sam opet sa vama🥳
😆🤗...to sam Ja SOOOFFFIII...hi hi hih ih hiii😆😆😆