Odoh,ne mogu vise,laku noc vam i slatki sni 🤗,pa sutra se opet cujemo.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Sep 2025 - WKV
GEETU vs MAIRA 5.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
Maira Armaan Poddar
Alia is new global brand ambassador of Levis
Happy Ending Kumkum Bhagya
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
23 years of Dil Hai Tumhaara
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
The most successful jodi in history of BW!
Abhishek is annoying
SRKs looks for King
CALL FROM CELL 6.6
Saiyaara: a movie which will forever remind me of love
Look Out Circular For Shilpa Shetty Raj Kundra
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Baaghi 4 crashes on Saturday
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Odoh,ne mogu vise,laku noc vam i slatki sni 🤗,pa sutra se opet cujemo.
Laku noc, idem ja, jako sam umorna 🤗
Originally posted by: loveansh
Prosto fenomenalno ..pretpostavljam ovo je kad joj je mrgud slomio srce 💔 Stvarno, obe su vrhunske kreacije, obozavam ove stihove..Jasna, svaka cast 👏👏👏
mina92
Draga Branka nadam se da me sad razumijes zasto sam onako reagovala neki dan citaj boldne znam al sam imala osjecaj da ce to da se desi jer njih dvoje zajedno samo im je bolnarana jer ih podsjeca na njihovu propast i nesto sto su za🤬 mada ima jos nadejer ja kako sam procitala prva JJ utakmica je slijedecu nedelju pa sad vidjecemo
Originally posted by: Serviana
pozdrav Branka. Evo nekako guram i trudim se da budem dobro imajuci u vidu sve sto me je snaslo..Hvala na linku...glasacu sadaInace za one cure koje ne znaju...moj je otac pre tri meseca imao ozbiljan mozdani udar...oduzeta desna strana i govor. Lekari mu nisu davali nikakve sanse za oporavak. Srecom pojavili su se neki pokreti u nozi i sad je na rehabilitaciji. Takodje govor je pomalo poceo da se vraca pomalo. Bice sve to dug proces i ne znamo koliko ce se oporaviti. Ja sam napustila posao jer sam prvo bila mesec i po dana u Srbiji dok je bio kuci i dok ga nisu zvali na rehabilitaciju. Posle sam bila 3 nedelje u Spaniji da sredim papire oko nezaposlenosti a zatim sam opet bila 3 nedelje u Srbiji. U subotu sam dosla nazad. Jako tezak period je iza mene i jos uvek pokusavam da se psihicki povratim u normalu. Nije lako i ne daj Boze nikome.Eto da znate. To bi bila moja prica ukratko.
Originally posted by: loveansh
Zao mi je Jasna sto ti se sve to izdesavalo. Toliko je tesko kada gledas ljude koje volis kako pate, a ne mozes mnogo da im pomognes. No sva sreca da su se pojavili pokreti u nozi, i verujem da ce uz puno upo*nosti i strpljenja i rehabilitaciju sve da bude svakim danom sve bolje. Mozda ce da ide polako ali vazno je da ide. Covek uvek treba da veruje i da se nada, i da kada god ima mogucnosti da se odmori i prikupi energiju i snagu jer sve je to i fizicki i psihicki iscrpljujuce.
Sve ce da bude u redu, vidjet ces. 🤗
Edit to add:
Procitala sam sve i da ne potrosim bas sve strane (pa da me Jeca utepa) a i da imate gde u jutro da popijete onu prvu jutarnju kaficu, dok cekate da vam Jecika otkljuca vrata novog Topika😃, odlucih da ne citiram bas sve sto sam htela, ali moram ovde da stavim onu Jasninu AnSh kreaciju jer je prekrasna, bas kao sto je to bio i nas originalni AnSh. ❤️⭐️
Jasna, sve su ti kreacije prekrasne 👏⭐️
Tako istinito, to sto si napisala, no valjda ce i to jednog dana da se promeni.
Originally posted by: Serviana
cure ajde ovde glasanje za Shrenu please
http://tellyexpress.com/2014/03/22/poll-top-tv-personality-on-indian-television-female/a ko je dobar u kuhinji moze ..😉