Favourite soaps (invited only) #9 - Page 116

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.5k

Users

11

4.2k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Odoh,ne mogu vise,laku noc vam i slatki sni 🤗,pa sutra se opet cujemo.

laku noc partneru
Serviana thumbnail

Originally posted by: Jeca

Laku noc, idem ja, jako sam umorna 🤗

i ja cu polako cure!!!

eto malo mi je falilo da zavrsim topik...vise srece drugi put 😆😆
Serviana thumbnail

Originally posted by: loveansh

Prosto fenomenalno ..pretpostavljam ovo je kad joj je mrgud slomio srce 💔 Stvarno, obe su vrhunske kreacije, obozavam ove stihove..Jasna, svaka cast 👏👏👏

prva je kad joj je slomio srce, druga je posle...kad ona misli da joj je on smestio oca u zatvor...Shrenu queen of expression

stihovi...nas dragi Vasko Popa

hvala na lepim recima😳
Serviana thumbnail
otisla sam i ja cure...vidimo se 🤗
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Jeca

Vidis sta mi Jasna radi Hoce da otvaram topic 😕

Vidim, vidim 🤣 Nadam se da si ti vec otvorila novi Topic jer eto nas pred vratima, nemoj da ti lupamo u ovo kasno doba, Jecili 😆😆😆

Sad posto ne znam di ste (nadam se da necu zviznuti na 151 stranu 😃 ja cu da spojim dva posta 😉😆 i da odgovorim Mini takodjer ovde
😆

mina92

Draga Branka nadam se da me sad razumijes zasto sam onako reagovala neki dan citaj bold
ne znam al sam imala osjecaj da ce to da se desi jer njih dvoje zajedno samo im je bolna
rana jer ih podsjeca na njihovu propast i nesto sto su za🤬 mada ima jos nade
jer ja kako sam procitala prva JJ utakmica je slijedecu nedelju pa sad vidjecemo

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

pozdrav Branka. Evo nekako guram i trudim se da budem dobro imajuci u vidu sve sto me je snaslo..

Hvala na linku...glasacu sada

Inace za one cure koje ne znaju...moj je otac pre tri meseca imao ozbiljan mozdani udar...oduzeta desna strana i govor. Lekari mu nisu davali nikakve sanse za oporavak. Srecom pojavili su se neki pokreti u nozi i sad je na rehabilitaciji. Takodje govor je pomalo poceo da se vraca pomalo. Bice sve to dug proces i ne znamo koliko ce se oporaviti. Ja sam napustila posao jer sam prvo bila mesec i po dana u Srbiji dok je bio kuci i dok ga nisu zvali na rehabilitaciju. Posle sam bila 3 nedelje u Spaniji da sredim papire oko nezaposlenosti a zatim sam opet bila 3 nedelje u Srbiji. U subotu sam dosla nazad. Jako tezak period je iza mene i jos uvek pokusavam da se psihicki povratim u normalu. Nije lako i ne daj Boze nikome.

Eto da znate. To bi bila moja prica ukratko.

Zao mi je Jasna sto ti se sve to izdesavalo. Toliko je tesko kada gledas ljude koje volis kako pate, a ne mozes mnogo da im pomognes. No sva sreca da su se pojavili pokreti u nozi, i verujem da ce uz puno upo*nosti i strpljenja i rehabilitaciju sve da bude svakim danom sve bolje. Mozda ce da ide polako ali vazno je da ide. Covek uvek treba da veruje i da se nada, i da kada god ima mogucnosti da se odmori i prikupi energiju i snagu jer sve je to i fizicki i psihicki iscrpljujuce.
Sve ce da bude u redu, vidjet ces. 🤗

Edit to add:

Procitala sam sve i da ne potrosim bas sve strane (pa da me Jeca utepa) a i da imate gde u jutro da popijete onu prvu jutarnju kaficu, dok cekate da vam Jecika otkljuca vrata novog Topika😃, odlucih da ne citiram bas sve sto sam htela, ali moram ovde da stavim onu Jasninu AnSh kreaciju jer je prekrasna, bas kao sto je to bio i nas originalni AnSh. ❤️⭐️
Jasna, sve su ti kreacije prekrasne 👏⭐️
Tako istinito, to sto si napisala, no valjda ce i to jednog dana da se promeni.

Edited by loveansh - 11 years ago
Serviana thumbnail

Originally posted by: loveansh

Zao mi je Jasna sto ti se sve to izdesavalo. Toliko je tesko kada gledas ljude koje volis kako pate, a ne mozes mnogo da im pomognes. No sva sreca da su se pojavili pokreti u nozi, i verujem da ce uz puno upo*nosti i strpljenja i rehabilitaciju sve da bude svakim danom sve bolje. Mozda ce da ide polako ali vazno je da ide. Covek uvek treba da veruje i da se nada, i da kada god ima mogucnosti da se odmori i prikupi energiju i snagu jer sve je to i fizicki i psihicki iscrpljujuce.
Sve ce da bude u redu, vidjet ces. 🤗

Edit to add:

Procitala sam sve i da ne potrosim bas sve strane (pa da me Jeca utepa) a i da imate gde u jutro da popijete onu prvu jutarnju kaficu, dok cekate da vam Jecika otkljuca vrata novog Topika😃, odlucih da ne citiram bas sve sto sam htela, ali moram ovde da stavim onu Jasninu AnSh kreaciju jer je prekrasna, bas kao sto je to bio i nas originalni AnSh. ❤️⭐️
Jasna, sve su ti kreacije prekrasne 👏⭐️
Tako istinito, to sto si napisala, no valjda ce i to jednog dana da se promeni.

Hvala ti puno Branka ...i meni se licno jako dopalo to sto sam napravila za Ansh...znam ne treba niko sam sebe da hvali ali eto...posle mi bilo tesko pa nisam mogla vise...napravila sam nesto Tisti za rodjendan i to je to😭
Serviana thumbnail
cure ajde ovde glasanje za Shrenu please
http://tellyexpress.com/2014/03/22/poll-top-tv-personality-on-indian-television-female/

a ko je dobar u kuhinji moze ..😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Novi clanak o golubcicim😃

http://www.fuzionproductions.com/iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-baar-phir-will-shlok-realize-feelings-aastha-late/
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

cure ajde ovde glasanje za Shrenu please

http://tellyexpress.com/2014/03/22/poll-top-tv-personality-on-indian-television-female/

a ko je dobar u kuhinji moze ..😉

Odoh u kuhinju...😃

Vidim Shreni je prva 😳,izgleda da je kuhinja puna ...😆
Edited by kop93 - 11 years ago