Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Baaghi 4 crashes on Saturday
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Filmfare Awards ?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
Ma vidis da se zena dala u posao da ubije topik
oz ce poceti da se odmotava klupko to oko svat I njega pa cemo razumeti sve😆😆
On je volio Swati,samo je ona njega povrijedila i kao sta kazes, ko zna sta jos sve se zbilo,al valjda ce uskoro saznat se...
Originally posted by: Serviana
pozdrav Branka. Evo nekako guram i trudim se da budem dobro imajuci u vidu sve sto me je snaslo..Hvala na linku...glasacu sadaInace za one cure koje ne znaju...moj je otac pre tri meseca imao ozbiljan mozdani udar...oduzeta desna strana i govor. Lekari mu nisu davali nikakve sanse za oporavak. Srecom pojavili su se neki pokreti u nozi i sad je na rehabilitaciji. Takodje govor je pomalo poceo da se vraca pomalo. Bice sve to dug proces i ne znamo koliko ce se oporaviti. Ja sam napustila posao jer sam prvo bila mesec i po dana u Srbiji dok je bio kuci i dok ga nisu zvali na rehabilitaciju. Posle sam bila 3 nedelje u Spaniji da sredim papire oko nezaposlenosti a zatim sam opet bila 3 nedelje u Srbiji. U subotu sam dosla nazad. Jako tezak period je iza mene i jos uvek pokusavam da se psihicki povratim u normalu. Nije lako i ne daj Boze nikome.Eto da znate. To bi bila moja prica ukratko.
Originally posted by: loveansh
Pa i ti si pocela da radis siggije, super !!! 👏👏👏Ovo ti je prekrasno, Astha je mnogo slatka, a prekrasan je i citat, a i ovaj dole mi se svidja, posebno poruka koju nosi. Stavih dva zajedno, vidim ja da vi opasno planirate da zavrsite ovaj CC veceras. Divni su ti sigiji, svidaju mi se i boje i tekstura..a posebno poruke. ⭐️
Jasna mozda mu je ona i oprostila al ja nisam i dalje je za mene psihopat i shizofrenik