Uh,da samo znas kako ih se bojim 😕Ja sam svom sinu narucivala specijalne vakcine iz EU.One sto moras masno da platis 😡 jedna 150 eura,ali mi nije zao samo neka ih ima.Nikad ga nisam smjela odvesti na ove besplatne vakcine.U pocetku su me svi osudjivali,kao pretjerujem,kako ostala djeca ali bogami sad su se svi poceli interesovati kako izbjeci vakcinaciju.Kad vidim sta su od zdrave djece napravili dodje mi mukaA ta vakcina sa godinu dana je posebno opasna.I u sustini ni jedno dijete nebi trebalo da je primi prije navrsenih 20 mjeseci.Tako mi je objasila moja pedijatrica koja se takodjer bori protiv vakcinacije.Ove sto sam ja kupovala u sebi nemaju zivi,niti zivi virus,nego umrtvljeni,slabasni virus.I dobro smo prosli sa tim vakcinama jer osim blago povisene temerature nema drugih nus pojava.Dok ove sto su besplatne i sa zivim virusima napravise svasta.Nama su poslije rata uvalili neke vakcine da djeca dobijaju po rodjenju,da bi nakon 5 god.stoka otkrila da uopste nisu provjerene i da su kancerogene I sad imamo generaciju k rodjenu od 1996-2000,i primila je te vakcine,koja ima 90% mogucnost da dobiju kancer izmedju 40-45 god. 😭 Sta mislis kako je tim roditeljima,znaju da ce im djeca oboliti od raka u 40-oj jer su ih oni vakcinisali 😭😭
On je bukvalno na prvi rodjendan odnesen u hitnu a potom u deciju bolnicu. Danima mu nisu uspevali spustiti temperaturu, Ne ponovilo se.
Strasno je koliko nikog u stvari nije briga. Neko je uvalio vakcine i zaradio debele pare. Deca su za njih nevazna.