Returning of the written off #40 Invited only - Page 33

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.2k

Users

7

5.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Uh,da samo znas kako ih se bojim 😕
Ja sam svom sinu narucivala specijalne vakcine iz EU.
One sto moras masno da platis 😡 jedna 150 eura,ali mi nije zao samo neka ih ima.
Nikad ga nisam smjela odvesti na ove besplatne vakcine.
U pocetku su me svi osudjivali,kao pretjerujem,kako ostala djeca ali bogami sad su se svi poceli interesovati kako izbjeci vakcinaciju.Kad vidim sta su od zdrave djece napravili dodje mi muka
A ta vakcina sa godinu dana je posebno opasna.I u sustini ni jedno dijete nebi trebalo da je primi prije navrsenih 20 mjeseci.Tako mi je objasila moja pedijatrica koja se takodjer bori protiv vakcinacije.
Ove sto sam ja kupovala u sebi nemaju zivi,niti zivi virus,nego umrtvljeni,slabasni virus.
I dobro smo prosli sa tim vakcinama jer osim blago povisene temerature nema drugih nus pojava.Dok ove sto su besplatne i sa zivim virusima napravise svasta.
Nama su poslije rata uvalili neke vakcine da djeca dobijaju po rodjenju,da bi nakon 5 god.stoka otkrila da uopste nisu provjerene i da su kancerogene I sad imamo generaciju k rodjenu od 1996-2000,i primila je te vakcine,koja ima 90% mogucnost da dobiju kancer izmedju 40-45 god. 😭 Sta mislis kako je tim roditeljima,znaju da ce im djeca oboliti od raka u 40-oj jer su ih oni vakcinisali 😭😭

On je bukvalno na prvi rodjendan odnesen u hitnu a potom u deciju bolnicu. Danima mu nisu uspevali spustiti temperaturu, Ne ponovilo se.
Strasno je koliko nikog u stvari nije briga. Neko je uvalio vakcine i zaradio debele pare. Deca su za njih nevazna.

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tek ce biti shranja..videces...🤢

Daj kazi nesto da se ne stresiram vise 😕 sta ce da bude kad sazna da nije udovica nego raspustenica oce li je maltretirati😡
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jos ne vidoh taj interviju..

Ljubomorno ga cuvam samo za sebe 😃 previse mi je tu sladak pa ne mogu da ga dijelim 😳
Ali ajde podijelit cu sa vama 😛 Zaboravila sam postaviti a sinoc sam ga tri puta odgledala 😳

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BKDnatHeS6Y[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=o2wI38xuvEY[/YOUTUBE]

Edited by Kety76 - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Ko je ljutio 😛
nn027 thumbnail

Samo da se pojavi,gledat cu i bez prevoda 😃 Sa njim ti i ne treba prevod 😉
Ovaj film o kriket menadzeru me bas,bas zainteresovao.Mislim da se Barun tu nasao 😛

Ma gledacu ga i ja bez prevoda . Sta mi tesko? 😳
nn027 thumbnail

ooo Smeks 😛 znaci nisi vidjela slike postavljeno specijalno za tebe 😆😆
A to sto ti isprica ukratko,lici mi na scenario Bandini 😕 S obzirom da je ona bila bum,a
PV je snimljen poslije,znaci moguce je da ponavljaju pricu

Smeki zabusava nacisto. Mi se ubismo postavljajuci slike i komentarisuci njene omiljene glumce a ona nista 😕 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail

ooo Smeks 😛 znaci nisi vidjela slike postavljeno specijalno za tebe 😆😆
A to sto ti isprica ukratko,lici mi na scenario Bandini 😕 S obzirom da je ona bila bum,a
PV je snimljen poslije,znaci moguce je da ponavljaju pricu

Nisam videla Kety,koga si mi postavila😃 sigurno nekog koga puno volim em obozavam😆
Cula sam za tu seriju Bandini ali nisam gledala.Radnja ove serije ja dobra ,dobri su glumci,ova sto glumi Mohini u Ragrasiji i ovamo glumi zlobnicu .Ne svidja mi toliko dramatizovanje i iskreno lik Arnav je savrsen i u ovoj seriji kao i u vecinu Indijskih niko ne sme ocu,majci nista da kaze.
nn027 thumbnail

Ljubomorno ga cuvam samo za sebe 😃 previse mi je tu sladak pa ne mogu da ga dijelim 😳
Ali ajde podijelit cu sa vama 😛 Zaboravila sam postaviti a sinoc sam ga tri puta odgledala 😳

Evo prvi dio

I drugi dio

nema sanse da postavim video klip 😕 pojma nemam sta radim pogresno 😲

Ne radis nista pogresno. Znam sta je u pitanju. U pitanju je tvoj pretrazivac. Ti si na chromu. Idi preko mozile i uradi isto sve to i videces da ces uspeti. 😉
EDIT Moze i preko chroma ali treba jedan korak vise uraditi nego u mozili. Objasnicu ti i to posle.
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail

Evo prvi dio

I drugi dio

nema sanse da postavim video klip 😕 pojma nemam sta radim pogresno 😲

Na ovo mislis

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BKDnatHeS6Y[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=o2wI38xuvEY[/YOUTUBE]

Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Nisam videla Kety,koga si mi postavila😃 sigurno nekog koga puno volim em obozavam😆
Cula sam za tu seriju Bandini ali nisam gledala.Radnja ove serije ja dobra ,dobri su glumci,ova sto glumi Mohini u Ragrasiji i ovamo glumi zlobnicu .Ne svidja mi toliko dramatizovanje i iskreno lik Arnav je savrsen i u ovoj seriji kao i u vecinu Indijskih niko ne sme ocu,majci nista da kaze.

idi na stranicu 12 ovog topica 😃