Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Mohabbat ke Safed Raaste ~ A Mayra Five-Shot [Completed]
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
When a lie is repeated hundred times…
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
I ja cu da sacekam da Smeki odgleda i da svoj sud. 😉
Ja imam torent i skidala sam serije i filmove. 😃
Nado tvoj net poludi nocu 😆 moj ujutru dobro funkcionise od 6h popodne zeza🤢
Ja editovala sliku a ti me quote na nju 🤣
Vidim ima pantalone a ne vidim da li ima gace, pa ko velim da ga sklonim na vreme 🤣Oces da i ja editujem 🤣
Kety,🤗Hvala draga,inace nikako da se nakanim da nastavim raditi😆ne znam sta mi je.
Mislila sam jos to uraditi i da zapecatim sa BV,mada se nikad ne zna jerkad na nesto naviknes tesko da se odviknes.@Smekerice😆 Koja pitanja u cugu postavi svaka cas😆
Za sad nemam ,zamerke lepa pitka ljubavna prica,ali ko zna.😃😲Sta si cekala do sad ajde salji link ,imam torent Strale ce da je skine.Kako se zove?O cemu se radi? Ko su glumci? Ima li prevod?Uh cek da se setim sta jos da pitam ,ajde u drugom postu.Aha sigurno je dobra cim se tebi svidja😉
Iz dosade pocela sam da gledam novu seriju🤣 Beinateha imate na novom sajtu 13 prevedenih epizoda ,interesantna ,moderna neocekivano od Colorsa😲 glumac za desetku👏
Ja cu ipak sacekati da odgledas do 100 pa ako i dalje nemas zamerke...😃
Ja sam htela da ti predlozim jednu zaista dobru seriju ako si zainteresovana..ali prvo pitaj sina da li imas torent ili neki program za skidanje serija i filmova...
Ako odgovor bude potvrdan ,poslacu ti link za skidanje. Serija je ..nemam reci...ma bolja od IPKKND..ali ajde necu nista jos da ti pricam...
I ja cu da sacekam da Smeki odgleda i da svoj sud. 😉
Ja imam torent i skidala sam serije i filmove. 😃
Odlicno..oces da gledas ? Da postavim link ?
Smeki, ta tvoja nova serija izgleda bas dobra..ali sacekacu za svaki slucaj...bar jos par dana, pa kada zavrsim sa operacijom i po ceo dan budem kuci,odgledacu..Daj samo link da postavim na prvu stranu..
Sto se ove serije koju ti preporucujem tice, prica je prelepa,ali je Americka serija u pitanju..Da li si jos uvek zainteresovana ? Da nadjem link i postavim ? PS imam i prevode takodje..