Serija nije losa a Data je onako bas harizmatican,ali ne znam da li da gledas ๐I tu su zamjenili gl.glumca i to zamjena da te Bog dragi sacuva ๐คข jedino sto su seriju zavrsili 2-3 mjeseca nakon zamjene glumca.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Maira Armaan Poddar
Aksharaโs karma
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Mihir - The d*uchebag
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
My Box Office Predictions for Baaghi 4
The Soul Remembers - PraShiv SS
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
Agree or not?
The most successful jodi in history of BW!
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
Alia recent clicks
SRKs looks for King
Serija nije losa a Data je onako bas harizmatican,ali ne znam da li da gledas ๐I tu su zamjenili gl.glumca i to zamjena da te Bog dragi sacuva ๐คข jedino sto su seriju zavrsili 2-3 mjeseca nakon zamjene glumca.
๐๐Zamjena za Datu ala Totalno Rasulo ๐๐ sad ti je sve jasno ๐
Ona je lepa ali je majka oduvek tako maze i sminka da bude ruzna kako je muskarci ne bi iskoriscavali...Najzalosnije je to sto se ona zaljubi u tog Datu a njena majka i dalje insistira na tome da ostane ruzna jer nema sanse kod njega jer je on bogat...uf, kako bih je zadavila...ne kazu uzalud da je put do pakla poplocan dobrim namerama..๐ก
๐๐Zamjena za Datu ala Totalno Rasulo ๐๐ sad ti je sve jasno ๐
Iz dosade bacim pogled na Nakusu,zna li neko o cemu se tu radi,bas je ruzna.A sad gledam neke klipove ona se kao samo sminkala tako da bude ruzna i udaje se za onog Datu,ali sad je lepa.Nista mi nije jasno hahahhahSerija nije losa a Data je onako bas harizmatican,ali ne znam da li da gledas ๐I tu su zamjenili gl.glumca i to zamjena da te Bog dragi sacuva ๐คข jedino sto su seriju zavrsili 2-3 mjeseca nakon zamjene glumca.A ne hvala onda ๐๐๐Zamjena za Datu ala Totalno Rasulo ๐๐ sad ti je sve jasno ๐