Returning of the written off #38 Invited only - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

48.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

🤣🤣🤣

Nije ti losa ideja 👍🏼😆 On svakako ne voli da mu se nesto cestita niti da mu kupujes poklone 😆😆 Smatra da to samo on treba raditi 😆😆 nije za zene da kupuju muskarcima poklone,pa se ja sad drzim te njegove recenice 🤣

Jel vidis da ces ga poklonom dovesti u nezgodnu situaciju, Ovako pustis seriju brate i ne mozes pogresiti. 😃😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Jel vidis da ces ga poklonom dovesti u nezgodnu situaciju, Ovako pustis seriju brate i ne mozes pogresiti. 😃😆

👍🏼 Serija ih pogadja u ...srce 😆😆
nn027 thumbnail
Ovu sam pesmu cula jutros 😭

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWSYBNZLYxE[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

A sad vas pozdravljam 😃 imam toliko obaveza a nista nisam uradila i sjedim za kompom Nisam ni muzu poklon kupila a on meni jutros toliko poklona donio.Gora sam od Kushi 😆😆
Samo napred 😉 Moj ti je savet da ne panicis. Samo pustis seriju i stvar resena 🤣

🤣🤣🤣

Nije ti losa ideja 👍🏼😆 On svakako ne voli da mu se nesto cestita niti da mu kupujes poklone 😆😆 Smatra da to samo on treba raditi 😆😆 nije za zene da kupuju muskarcima poklone,pa se ja sad drzim te njegove recenice 🤣

👍🏼 Serija ih pogadja u ...srce 😆😆

Gledaj da bude vise epizoda. Jedna ko ni jedna 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TioYfHKoEao[/YOUTUBE]

Za Smeki..❤️

🤣🤣🤣 Vrh 🤣🤣🤣 ne boli tebe zub nije ti nista samo se foliras.Upis...u se danas ti je repertuar vrhunski,u srce pogadja.Gde li samo nadje,jako si romanticna i totalno moderna majke mi 🤣🤣🤣
smeker thumbnail

🤣 🤣 🤣
Jao majko moja. Dal stvarno si me nasmejala do suza. Ne znam koja pesma je veci "hit".

Nema Smeki danas . Da se nije sta desilo? 😕

Sta reci a ne zaplakati 😲od odusevljenja🤣🤣🤣Nista Nado samo sam danas imala malo vise obaveza,nisam stigla sve da vas iscitam😕
smeker thumbnail

Smeki se nije javljala ni sinoc 😕 mislila sam da ima obaveza,ali nema je ni jutros 😕 Ona se uvijek ujutro javi Ili je glava puno boli ili da nije do neta.Stalno se zalila da je net zeza 😕

Imala sam jutros dosta obaveza,racuni pa sam jurila da raskinem ugovor sa telenorom za net ,za lap top.Pa mi Miljan otisao za Zajicar ima utakmicu bila da se isfeniram idem veceras u kafanu😲 zamislite hahahah.Sad stigla a glava nboli pa rastura😡
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Sta reci a ne zaplakati 😲od odusevljenja🤣🤣🤣Nista Nado samo sam danas imala malo vise obaveza,nisam stigla sve da vas iscitam😕

Ne lici na tebe da se javis tek u 3 popodne. Ja naucila da si tu od jutra 😛
smeker thumbnail

Ne znm sta se desava sa njom zaista. Njoj i kad crkne net , nadje nacin da se javi,
Kad Dal dodje, ako se Smeki ne javi, neka proveri zasto je nema.

Nado 🤗
smeker thumbnail

Ne lici na tebe da se javis tek u 3 popodne. Ja naucila da si tu od jutra 😛

Sludeli me jutros nisam imala kad da napisem nista,cim sam ustala jurnjava.Veruj mi da ne znam da funkcionisem ako se ne javim na topik kao da mi nesto fali