Ne razumem pola sta ovde pise al'ema veze 😆 Verujem da je nesto lepo 😳
Samo da dodam kad bude odlazio evo sta ce obuti

Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
Saiyaaara spoof
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
Let's Discuss Abhir
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Jobless Poddars
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
24 years of Ajnabee
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
ENTRY INTO RESORT 22.9
Sta uradiste ovo,a jojjj koliko ima za citanje ocete da dobijrm cir na zeludcu od kafe ali nema veze ,ja volim da citam sve sto napisete i koliko god da napisete.Pa krecem🤓
Jel to decko usao kao neki baja u seriju? Ma kad sa njim zavrse ima da ostane i bez cipela i carapa 😆 Nece znati sta ga snadje 😆
E vala neka si Smeki. Ona je prava zvezda BV od pocetka serije do danas 😆
Jeste badi. Ja sam podvukla samo onaj deo gde se potvrdjuje da ce biti romanse izmedju njega i Madu, tamo gde govori da to i nije neka razlika u godinama, sem toga '' muskarci nikad ne matore '' i ovaj deo gde su ljudi shvatili da on ne ulazi kao Vivianova zamena , vec potpuno novi lik.
Sto se tice ovog da muskarci nikako ne matore, sio mi ga Djura. Tacno , oni nikad ne dobijaju pivski stomak, ne celave, ne otrombolje im se misice i cipele , bilo plitke, bilo duboke uvek su im u funkciji.🤢 Za razliku od nas zena, nama moze da se desi i da omanemo.
Snimanje ulaska novog glavnog glumca u MH 2. Pa jes, on ulazi, sve prsti od akcije a naseg RK je Madhubala gledala da strpa u zatvor od samog starta
Ma Badi ne sekiraj se. I ovoga ce uskoro shebati. Nema mu spasa 😉😆
Imas sjajan smisao za humor, svakako znas da me nasmejes kao niko drugi. Badi, sta je sa guglom, zakazao, ovo za razliku od onih cipela nije u slengu receno 😆
Badi,da ti pojasnim , ona zezancija za cipele. Bukvalan prevod je '' crn sam od struka na dole'' , ali u prenosnom znacenju, u slengu znaci da ima veliiiki ... hmmm , shvatila si 😉