Returning of the written off #37 Invited only - Page 40

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.3k

Users

7

5.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

I kud ces bolju terapiju ? 😉 Ima da se oporavis za tili cas 😆

Da,vec sam otkrila da mi od njega poraste pritisak i srce jace kuca 😆 Inace zbog anemije imam problema sa pritiskom i aritmijom i dosad nije bilo lijeka 😉
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Boze odkad ovog coveka nismo videle 🤣

Da,proslo je vec dugo 😆 Neka si nas podsjetila 😆
Zbilja, sta se desava sa tim covekom? 😆

Taman kada se ja vratim iz bolnice vratit ce se i on na tv i u bioskop 😉😆

E to ce biti debeo razlog onda da napravimo jednu dooobru zuraju.

Da,i da posvetimo Barunu jedan topic 😃 mislim red je,nismo dosad nikako 😆😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Boze odkad ovog coveka nismo videle 🤣

Da,proslo je vec dugo 😆 Neka si nas podsjetila 😆

Zbilja, sta se desava sa tim covekom? 😆

Taman kada se ja vratim iz bolnice vratit ce se i on na tv i u bioskop 😉😆

I kud ces bolju terapiju ? 😉 Ima da se oporavis za tili cas 😆

Da,vec sam otkrila da mi od njega poraste pritisak i srce jace kuca 😆 Inace zbog anemije imam problema sa pritiskom i aritmijom i dosad nije bilo lijeka 😉

A sto je najbolje od svega nema sanse da se predoziras 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Cas kosarke,ovo su bili jedini svijetli trenuci na kraju serije 😛

Scene su bile dobre ( naravno zbog Arnava u majici🤣 ) bilo je dobrih momenata, ali ja sam se i tu osetila malo mucno gledajuci nju. Znas onaj mom . kad se pojavila onako obucena, a ja se inace uzasavam na taj komad njihove garderobe, to sam kritikovala i kod Madhu stalno, pa one patike, pa neizbezni sal koji sad nikakvu funkciju nije imao jer je bio zavezan kao lenta , pa ona traka oko glave pa njeno pitanje Boze jel stvarno izgledam tako dobro pa me svi gledaju. E obuzeo me osecaj tuge jos kad se pojavi Sital pored nje, bas mi je onako bilo mucno. Ona pre udaje imala je bolji stil oblacenja, posle udaje dete debilcic. To me uzasno nervira. Mesto da sad grunes, zablistas, ti kao mali klovnic. Ne znam sta oni time dokazuju, neku skromnost sto ces navuci ugly Bety imidz, , produhovljenost, pamet, stav, ne kapiram. S druge strane imale smo Pajal koja je odrasla u istoj sredini, ali pokusavala je da se prilagodi statusu Raizada, fino , na skroman nacin, ne ko pokondirena tikkva, ali zelja zene da parira svom muskarcu na pravi nacin. Po meni je i to ljubav.
Kety76 thumbnail

A sto je najbolje od svega nema sanse da se predoziras 😆

Ne mozes se predozirati ali lako se postane ovisnik o ovom lijeku 😉 😆😆
nn027 thumbnail
Jel' imate vi problema sa sajtom? Meni ne dozvoljava da lajkujem. 😕
nn027 thumbnail

Ne mozes se predozirati ali lako se postane ovisnik o ovom lijeku 😉 😆😆

Vazno je samo da deluje 😉😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Scene su bile dobre ( naravno zbog Arnava u majici🤣 ) bilo je dobrih momenata, ali ja sam se i tu osetila malo mucno gledajuci nju. Znas onaj mom . kad se pojavila onako obucena, a ja se inace uzasavam na taj komad njihove garderobe, to sam kritikovala i kod Madhu stalno, pa one patike, pa neizbezni sal koji sad nikakvu funkciju nije imao jer je bio zavezan kao lenta , pa ona traka oko glave pa njeno pitanje Boze jel stvarno izgledam tako dobro pa me svi gledaju. E obuzeo me osecaj tuge jos kad se pojavi Sital pored nje, bas mi je onako bilo mucno. Ona pre udaje imala je bolji stil oblacenja, posle udaje dete debilcic. To me uzasno nervira. Mesto da sad grunes, zablistas, ti kao mali klovnic. Ne znam sta oni time dokazuju, neku skromnost sto ces navuci ugly Bety imidz, , produhovljenost, pamet, stav, ne kapiram. S druge strane imale smo Pajal koja je odrasla u istoj sredini, ali pokusavala je da se prilagodi statusu Raizada, fino , na skroman nacin, ne ko pokondirena tikkva, ali zelja zene da parira svom muskarcu na pravi nacin. Po meni je i to ljubav.

Pa zbog njega u majici i jesu dobre scene 😆 i tu jesu napravili klovna od nje.Manorama se pojavila u trenerci a ona ko iz ludnice naravno naspram nje ona maca u ful opremi 😕Nigdje veze 😕 Bas je bila ko dvorska luda .U svemu tome jedino je Sanaya dobro odglumila zenu koja nema veze o kosarci.Ona scena kada ona cuva Akasha u odbrani,ja sam pala sa stolice od smijeha😆 Ali mi je bilo krivo sto se pred onom glupacicom,kao zena ASR, tako izvrgla ruglu

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Slazem se 😃 i dobro je da se serija zavrsila jer su vec poceli sa glupostima,velicanjem,
pretjerivanjem,...Ono za miss je bilo bas blesavo,zar nisu mogli nesto bolje smisliti 🤢

E vidis i to. On je malo iznervirano njoj rekao, to sam vec pominjala, ti mene uopste ne razumes i ponovo ona prica o njihovim razlicitim svetovima. Prosto i jednostavno, hteo je da joj ukaze da mora malo drugacije poceti razmisljati, ono njeno trcanje za kidnaperima, tako niz nekih situacija kad stvarno dobronamerno ukazujes na propuste koji se srecom po nju zavrsise dobro, ali moglo je biti kobno. I onda opet, pokajavsi se kao i uvek kad smatra da je povredio,iako je dobronamerno, on njoj pokusava da pomogne da pronadje sama svoje mesto, dajuci joj onaj projekat koji ce apsolutno biti njen, bez icijeg uplitanja, znaci dovoljno joj veruje da ona to ume i moze. A ona sta radi, opet odbija pomoc supruga a pritom ona se svugde mesa gde joj nije mesto, isto dobronamerno ali , ona moze, on ocigledno ne moze. I ok. Hoce sve sama. Ali pazi, gricka semenke i na fiseku pronalazi oglas ni manje ni vise mis Indija. Dalje sve znas, sta da pricam. Mis Indija . Jel to nacin da dokazes sebi i drugima da nesto mozes. Mislim scenario je tu vec poceo debelo da me razocarava. Poenta je , kako god okrenes, i sta god mislio ko, i t u joj je pomogao. Pa kako ko to shvati. A njena tvrdoglavost i tu izrazena do bola. Ona scena kad posle vezbi, on nju hoce da poveze kolima , njen muz , njihovoj kuci, sta ona radi ? Nece da udje u kola da bi dokazala da moze sama. Pa jeste, stvarno je tesko vratiti se kuci . A i to nije uradila. Mnogo bi mi bilo draze da je ona od onog projekta koji joj je on poverio, napravila cudo. I postala neko ime u poslovnom svetu. Ne, ona je postala mis Indija. Bas.
Kety76 thumbnail

Jel' imate vi problema sa sajtom? Meni ne dozvoljava da lajkujem. 😕

Zasad ne,ali sinoc jesam,jedva sam napisala i ona zadnja dva posta 😕