I kud ces bolju terapiju ? 😉 Ima da se oporavis za tili cas 😆
Bigg Boss 19 - Daily Discusdion Topic - 2nd Nov 2025 - WKV
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
BILLI IN BASKET 2.11
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Nov 2025 EDT
Amitabh and Abhishek don’t wish Aishwarya Rai on social media
Should Salman Khan finally find a girl to marry on his 60th birthday?
Favourite couple : Nov.1, 2025.Best epi. HD Clip. 😆😆
Aishwarya Rai at fault for ruining Salman's life?
GOLGUPPA PARTY 3.11
Hahahahahahaha: New nicknames for Gen 4 lead couple.
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2 - Banner Contest
Why is Bigg Boss Hellbent on Saving Kunika?
I kud ces bolju terapiju ? 😉 Ima da se oporavis za tili cas 😆
Boze odkad ovog coveka nismo videle 🤣Da,proslo je vec dugo 😆 Neka si nas podsjetila 😆Zbilja, sta se desava sa tim covekom? 😆Taman kada se ja vratim iz bolnice vratit ce se i on na tv i u bioskop 😉😆
E to ce biti debeo razlog onda da napravimo jednu dooobru zuraju.
Boze odkad ovog coveka nismo videle 🤣
Da,proslo je vec dugo 😆 Neka si nas podsjetila 😆
Zbilja, sta se desava sa tim covekom? 😆Taman kada se ja vratim iz bolnice vratit ce se i on na tv i u bioskop 😉😆
I kud ces bolju terapiju ? 😉 Ima da se oporavis za tili cas 😆Da,vec sam otkrila da mi od njega poraste pritisak i srce jace kuca 😆 Inace zbog anemije imam problema sa pritiskom i aritmijom i dosad nije bilo lijeka 😉
A sto je najbolje od svega nema sanse da se predoziras 😆
Scene su bile dobre ( naravno zbog Arnava u majici🤣 ) bilo je dobrih momenata, ali ja sam se i tu osetila malo mucno gledajuci nju. Znas onaj mom . kad se pojavila onako obucena, a ja se inace uzasavam na taj komad njihove garderobe, to sam kritikovala i kod Madhu stalno, pa one patike, pa neizbezni sal koji sad nikakvu funkciju nije imao jer je bio zavezan kao lenta , pa ona traka oko glave pa njeno pitanje Boze jel stvarno izgledam tako dobro pa me svi gledaju. E obuzeo me osecaj tuge jos kad se pojavi Sital pored nje, bas mi je onako bilo mucno. Ona pre udaje imala je bolji stil oblacenja, posle udaje dete debilcic. To me uzasno nervira. Mesto da sad grunes, zablistas, ti kao mali klovnic. Ne znam sta oni time dokazuju, neku skromnost sto ces navuci ugly Bety imidz, , produhovljenost, pamet, stav, ne kapiram. S druge strane imale smo Pajal koja je odrasla u istoj sredini, ali pokusavala je da se prilagodi statusu Raizada, fino , na skroman nacin, ne ko pokondirena tikkva, ali zelja zene da parira svom muskarcu na pravi nacin. Po meni je i to ljubav.
Slazem se 😃 i dobro je da se serija zavrsila jer su vec poceli sa glupostima,velicanjem,pretjerivanjem,...Ono za miss je bilo bas blesavo,zar nisu mogli nesto bolje smisliti 🤢
Jel' imate vi problema sa sajtom? Meni ne dozvoljava da lajkujem. 😕