Mir u sudnici Saska iznosi svoje utiske
Najpre da kazem , ovo uvodno izlaganje shvatice ocevici Daltoni i Smeker, ostali neupuceni Nada i Kety morace izaci na mesto dogadjaja da bi razumeli
S obzirom da smo za pocetak MORALI da se upoznajemo sa akterima dogadjaja evo ovako :
Ratan Sing me prijatno iznenadio ( ubedjena sam da on glumi Kushinog tatu😆 )
Tetka , tata Ratanova sestra dadisina cerka iz prvog braka . Neverovatno koliko je genetika cudo, isto krestanje, ista zelja za komandovanjem pa cak i isti zavrsni pobednicki pokret , samo sto dadisa zabaci pa priveze maramu oko vrata a tetka debelu pletenicu od sopstvene kose 🤣
Bitudji prevrtljiva kucka, sad je kod Arnava , sad kod RK, vazno je da u oba slucaja na samom pocetku uziva u skandalima, mediji, ovo ono 🤣
Ne mogu ponoviti tacno mesto odigravanja ove radnje, ali prikazase u jednom momentu ( 4-ta epizoda ) kruzni tok u Mumbaju a ja se strecnuh,samo sam ocekivala kada ce Jagi izleteti iz taksija da poleti Gauri u zagrljaj ( tu joj je prvi put rekao da ne moze bez nje, a poznajem kruzni tok ko svoj dzep, a poznajem i Jagija😆 )
Arnav ? hmmm pa moj RK je mala maca u odnosu na njega, on je imao bar neko opravdanje sto se sveti Mabudali, sta bi Arnavu !?
S tim u vezi prelazim na sledeceg aktera Kushi . Da je na vreme isla na casove kod Mabudale za ono sto njoj Arnav uradi na onoj reviji, da su Madu i RK u pitanju, RK-u bi vec uveliko krvario nos ili bi mu bila rasecena arkada. 😉
Sve u svemu , zakljucila sam da Indijke pate od poremecenog centra za ravnotezu, malo malo pa padnu u narucje zgodnog mladog bogatasa. Ne znam da li ce tako biti sa Kushi,ali ako bude Arnav nek se pripremi za dve -tri operacije bruha. Zato je RK tako cesto zavrsavao u bolnici od kako je upoznao Madhu.
I da zavrsim uvodnu rec,ne znam zasto se prica o tih 20 epizoda da su dosadne i da ih je tesko odgledati.
Meni se svidelo, ali zaista. 👍🏼