Returning of the written off #32 Invited only - Page 27

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Mir u sudnici Saska iznosi svoje utiske

Najpre da kazem , ovo uvodno izlaganje shvatice ocevici Daltoni i Smeker, ostali neupuceni Nada i Kety morace izaci na mesto dogadjaja da bi razumeli

S obzirom da smo za pocetak MORALI da se upoznajemo sa akterima dogadjaja evo ovako :

Ratan Sing me prijatno iznenadio ( ubedjena sam da on glumi Kushinog tatu😆 )

Tetka , tata Ratanova sestra dadisina cerka iz prvog braka . Neverovatno koliko je genetika cudo, isto krestanje, ista zelja za komandovanjem pa cak i isti zavrsni pobednicki pokret , samo sto dadisa zabaci pa priveze maramu oko vrata a tetka debelu pletenicu od sopstvene kose 🤣

Bitudji prevrtljiva kucka, sad je kod Arnava , sad kod RK, vazno je da u oba slucaja na samom pocetku uziva u skandalima, mediji, ovo ono 🤣

Ne mogu ponoviti tacno mesto odigravanja ove radnje, ali prikazase u jednom momentu ( 4-ta epizoda ) kruzni tok u Mumbaju a ja se strecnuh,samo sam ocekivala kada ce Jagi izleteti iz taksija da poleti Gauri u zagrljaj ( tu joj je prvi put rekao da ne moze bez nje, a poznajem kruzni tok ko svoj dzep, a poznajem i Jagija😆 )

Arnav ? hmmm pa moj RK je mala maca u odnosu na njega, on je imao bar neko opravdanje sto se sveti Mabudali, sta bi Arnavu !?

S tim u vezi prelazim na sledeceg aktera Kushi . Da je na vreme isla na casove kod Mabudale za ono sto njoj Arnav uradi na onoj reviji, da su Madu i RK u pitanju, RK-u bi vec uveliko krvario nos ili bi mu bila rasecena arkada. 😉

Sve u svemu , zakljucila sam da Indijke pate od poremecenog centra za ravnotezu, malo malo pa padnu u narucje zgodnog mladog bogatasa. Ne znam da li ce tako biti sa Kushi,ali ako bude Arnav nek se pripremi za dve -tri operacije bruha. Zato je RK tako cesto zavrsavao u bolnici od kako je upoznao Madhu.

I da zavrsim uvodnu rec,ne znam zasto se prica o tih 20 epizoda da su dosadne i da ih je tesko odgledati.

Meni se svidelo, ali zaista. 👍🏼

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Mir u sudnici Saska iznosi svoje utiske

Najpre da kazem , ovo uvodno izlaganje shvatice ocevici Daltoni i Smeker, ostali neupuceni Nada i Kety morace izaci na mesto dogadjaja da bi razumeli

S obzirom da smo za pocetak MORALI da se upoznajemo sa akterima dogadjaja evo ovako :

Ratan Sing me prijatno iznenadio ( ubedjena sam da on glumi Kushinog tatu😆 )

Tetka , tata Ratanova sestra dadisina cerka iz prvog braka . Neverovatno koliko je genetika cudo, isto krestanje, ista zelja za komandovanjem pa cak i isti zavrsni pobednicki pokret , samo sto dadisa zabaci pa priveze maramu oko vrata a tetka debelu pletenicu od sopstvene kose 🤣

Bitudji prevrtljiva kucka, sad je kod Arnava , sad kod RK, vazno je da u oba slucaja na samom pocetku uziva u skandalima, mediji, ovo ono 🤣

Ne mogu ponoviti tacno mesto odigravanja ove radnje, ali prikazase u jednom momentu ( 4-ta epizoda ) kruzni tok u Mumbaju a ja se strecnuh,samo sam ocekivala kada ce Jagi izleteti iz taksija da poleti Gauri u zagrljaj ( tu joj je prvi put rekao da ne moze bez nje, a poznajem kruzni tok ko svoj dzep, a poznajem i Jagija😆 )

Arnav ? hmmm pa moj RK je mala maca u odnosu na njega, on je imao bar neko opravdanje sto se sveti Mabudali, sta bi Arnavu !?

S tim u vezi prelazim na sledeceg aktera Kushi . Da je na vreme isla na casove kod Mabudale za ono sto njoj Arnav uradi na onoj reviji, da su Madu i RK u pitanju, RK-u bi vec uveliko krvario nos ili bi mu bila rasecena arkada. 😉

Sve u svemu , zakljucila sam da Indijke pate od poremecenog centra za ravnotezu, malo malo pa padnu u narucje zgodnog mladog bogatasa. Ne znam da li ce tako biti sa Kushi,ali ako bude Arnav nek se pripremi za dve -tri operacije bruha. Zato je RK tako cesto zavrsavao u bolnici od kako je upoznao Madhu.

I da zavrsim uvodnu rec,ne znam zasto se prica o tih 20 epizoda da su dosadne i da ih je tesko odgledati.

Meni se svidelo, ali zaista. 👍🏼

Badi ja tek krecem sa gledanjem pa ne mogu da ti "repliciram" ali moram da kazem nesto u vezi tvoje poslednje recenice.
Ako je Dal rekla da je dosadno, zasto me ne cudi da je tebi zanimljivo i da ti se dopalo?
🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Kety76

Pa kad joj se ovaj vise svidja 🤣

Pa jeste, naginje ona malo ka mafiozama i prevarantima
🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: Drya

Saska i ja sam bila 100% na njegovoj strani,cak me Sila u par navrata zestoko nervirala,ali njegova ljubomora je ughh,zgazila bih ga.Prvi put Sila nije kriva ,a on poludi kao budala...S obzirom da ja strasno mrzim ljubomoru tada stvarno nisam mogla biti na njegovoj strani 🤢 Sada sam na epizodama kad je upucan ,videcu mozda opet vrati moje poverenje u njega 😆

Drajce, zato ja i kazem, ustrucavam se da dajem svoj komentar jer nisam gledala kako treba, tj. ti i Biki ste odmakle sa epizodama pa mozete da formirate misljenje,a ja na osnovu ovog sto sam do sada videla

Stephi thumbnail

I ja sam za 😆Vec znam Dal ce braniti Kushi a Saska Arnava 🤣

Nisam sigurna Kety da cu bas braniti Arnava , mada isuvise je rano prognozirati bilo sta. Ovaj jedan detalj, na samom pocetku sto sam videla, odmah sam stala na stranu Kushi, sto ne znaci da nije podlozno promeni hahahaha.

Al da je Arnav sladak ( fizicki ) sladak je brate
😉
Stephi thumbnail

E nesto me frizura podsjeti na ovog 🤣

ccc Kety

Ja mislila podsetili te cepsi
🤣

Zao mi sad sto nisam postavljala ovde neke klipove kako se RK ponasa na snimanju. Ja sam se valjala od smeha. Jedna scena kako namesta upravo frizuru, ono u svom zivotu nisam videla , a opet jednom prilazi Madhu , priblizava joj se licu , pa napeta scena oce li nece li biti poljupca pa se odjednom okrete i kinu iz sve snage, jos ozvucen pa je zagrmelo ne daj ti Boze. Ona ostala u soku , mislim DD 🤣

Stephi thumbnail

Dok se macka vratila,snupiji i vjeverice otisli na spavanje😆

Ja imam razradjenu taktiku, kad mi treba Dal, tacno znam kako da je prizovem. 😆

A nekad napravim sr..e pa pobegnem, znam da ce se u medjuvremenu o'laditi
😉

Al ne prelazim ipak granice, vec par puta mi je pripretila sa lanci , katanci i laserski zraci
🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Nisam sigurna Kety da cu bas braniti Arnava , mada isuvise je rano prognozirati bilo sta. Ovaj jedan detalj, na samom pocetku sto sam videla, odmah sam stala na stranu Kushi, sto ne znaci da nije podlozno promeni hahahaha.

Al da je Arnav sladak ( fizicki ) sladak je brate
😉

Ima rey ban naocare. Toliko. 🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi ja tek krecem sa gledanjem pa ne mogu da ti "repliciram" ali moram da kazem nesto u vezi tvoje poslednje recenice.
Ako je Dal rekla da je dosadno, zasto me ne cudi da je tebi zanimljivo i da ti se dopalo?
🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

Nes verovati badi kad sam napisala zadnju recenicu ... shvatila sam ...definitivno Dal voli samo da kontrira
🤣

P. S. jok najbolje da ja kontriram 😳

Sad moram ici, cujemo se veceras

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro ,gledacu ja onda opet s tobom😉

Pa zar opet 😆