Returning of the written off #32 Invited only - Page 24

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

I sad kad bih ja vama rekla sta mislim na osnovu mog dosadasnjeg gledanja, vi biste opet rekle da gledam iz muskog ugla.

A ne gledam iz muskog niti zenskog, gledam iz ljudskog.

Ne znam sta ce mi doneti nove epizode, ima vremena, za sada moje simpatije su na njegovoj strani.

Uz duzno postovanje onom sto je prezivela i bila primorana da se uda, pa bio je primoran i on. Njega je jos uvek vezivalo secanje na svoju prvu zenu koju je jako voleo, a opet stitio je i nju i njenog brata i svoju sestru. Koliko treba da budes pametan i sposoban da vodis jednu ogromnu poslovnu imperiju a nisi u stanju da procenis coveka

Saska i ja sam bila 100% na njegovoj strani,cak me Sila u par navrata zestoko nervirala,ali njegova ljubomora je ughh,zgazila bih ga.Prvi put Sila nije kriva ,a on poludi kao budala...S obzirom da ja strasno mrzim ljubomoru tada stvarno nisam mogla biti na njegovoj strani 🤢 Sada sam na epizodama kad je upucan ,videcu mozda opet vrati moje poverenje u njega 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Sad mene psuju,rekla sam da su zasluge samo tvoje 😆
Da,krecemo ,valjda 😆

Sta reci 🤣 a ne zaplakati
smeker thumbnail

I ja sam za 😆Vec znam Dal ce braniti Kushi a Saska Arnava 🤣

Hm Kety ne bi se slozila s tobom,u toku serije se desava da budes ljuta cas na jedno cas na drugo i to je ta lepota ko zna mozda se njih dva konacno sloze oko neceg😉
Drya thumbnail

Originally posted by: saska

to znaci da ova serija ima samo 79 epizoda ? Nema ono kao sezona 1, 2 , 3 kao sto je bilo sa nekim turskim serijama ? Ako je tako , bas sam iznenadjena 😲

Pa ima sezonu 1 i 2 ,kod njih je jedna sezona 40 epizoda,serija je u trajanju od minimum 90 minuta,jeste u brojkama "samo" 79 epizoda,ali ako uzmes da indijska serija traje 18-20 minuta ,a spanske 30-40,u principu ispadne da je to oko 200 i kusur epizoda 😉
smeker thumbnail

🤣

Imala sam temperaturu cijelu noc,jutros mi je bolje 😆
Odgledala sam maloprije te famozne dvije epizode
Lele,to upoznavanje ce da potraje 🤣Bilo mi je dosadno 😆
Ako bude ovako zanimljivo, mozes Nado Silu odgledati do kraja 😆
Necu vise komentarisati jer su i moje ovako reagovale na prve epizode a sad ih nigdje 😆
Samo meni se Sila svidjela od prve epizode pa mi ovo malo cudno 😆
Saska mozes biti sigurna da necu krisom gledati,morat cu se natjerati na tih 20 epizoda 🤣

Kety veruj mi i meni je tako bilo kad sam pocela da gledam a sad,evo po treci put pocinjem danas a mislila sam da posle BV necu odgledati vise nijednu.Hvala Dal sto me je nagovorila,da nije ne bi sad uzivala i smejala se svaki put na iste scene.Tesko mi je jedino bilo da gledam scene posle rvog vencanja sve ostalo je ekstra,jedino sam tad plakala😭
Drya thumbnail

Originally posted by: smeker

E pa dobro jutro 😆

Smeki 🤗
Drya thumbnail
Pod 4 je sustina 🤣

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kad macke nema..Snupiji kolo vode..🤣

Dok se macka vratila,snupiji i vjeverice otisli na spavanje😆
Kety76 thumbnail

E pa dobro jutro 😆

Jutro Smeki i Drya 🤗mada je podne proslo 😆
Vec sam mislila da se sama lijepo napricah 😆
Kety76 thumbnail

Hm Kety ne bi se slozila s tobom,u toku serije se desava da budes ljuta cas na jedno cas na drugo i to je ta lepota ko zna mozda se njih dva konacno sloze oko neceg😉

Vjerujem da je tako Smeki,ali u cemu ce biti ljepota njihove rasprave ako imaju isto misljenje 😆
Meni se dopadaju njihove razlicitosti😆Svaka je na svoj nacin u pravu ❤️Zato i volim da citam njihove rasprave o Madhu i RK,iako ne gledam seriju niti imam pojma sta se desava 😆
Zato drage moje samo nastavite ja vas citam sa uzivanjem ❤️