Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
Bring her in Gen 5
HIGHER COURSE 8.10
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Naya safar college ka
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Like/Dislike/Neutral Week 6
Songs on All Tranportation
Drage devojke🤗
Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavite za sobom. Pocnite od ovog sekunda da ocekujete bolje, zivot je kratak, ne bojte se nikoga, budite hrabri i volite, jer vredimo bas onoliko koliko znamo da volimo. Na ekranu bele boje ne mogu stati sve zelje moje ali mogu stati 24 slova NEKA VAM JE SRECNA GODINA NOVA!Neka vam u svemu ljubav bude pokretac...Volim vas...
Drage moje neumorne ratnice za pravdu, istinu i bolji zivot
Zelim sve najbolje u Novoj 2014 -oj , vama i vasim porodicama , da budete zdrave, srecne, vesele, nasmejane i voljene i da ostanete iste , kreativne, duhovite, velikog srca i pravedne kao sto ste i do sada bile jer da ste drugacije ne bih vas toliko zavolela.
VASA SASKA
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=yn2FWfz0W8k[/YOUTUBE]
Drage moje ❤️ja bih svaku od vas stavila na prvo mesto ali ne ide, zato cu abecednim redom:Biki , Dal , Dry , Kety ,Nale , Saska , Smeky , Tijara ...zelim da vam se u ovoj Novoj 2014 Godini ispune sve vase male i velike zelje,da vas u svakom pogledu kroz celu godinu prate sreca, zdravlje i veselje...
Zelim svima srecnu novu godinu i da vam ova godina bude bolja od svih predhodnih🤗
Drage devojke🤗
Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavite za sobom. Pocnite od ovog sekunda da ocekujete bolje, zivot je kratak, ne bojte se nikoga, budite hrabri i volite, jer vredimo bas onoliko koliko znamo da volimo. Na ekranu bele boje ne mogu stati sve zelje moje ali mogu stati 24 slova NEKA VAM JE SRECNA GODINA NOVA!Neka vam u svemu ljubav bude pokretac...Volim vas...
ZA VAS, SA KOJIMA SAM PROVELA MNOGO LEPOG VREMENA. VI STE MOJI DOBRI LJUDI. 🤗
SRECNA VAM I RADOSNA 2014. GODINA!
Ima jedna anegdota o Danteu Aligijeriju koji je, navodno, imao izuzetno dobro pamcenje. Jednog dana je sreo covjeka koji ga upita:
- Koje je najbolje jelo?
- Jedno jaje - odgovori pjesnik.
Godinu dana kasnije isti prolaznik srete Dantea i upita ga:
- Sa cime?
- Sa solju - spremno odgovori Dante.
Na pitanje:
- Kako je najbolje provesti zivot?, odgovorili bismo:
- Druzec i se s ljudima.
A kad bi neko pitao nakon godinu dana:
- S kakvim ljudima?
Odgovor bi bio:
- S dobrim ljudima.
Mi zivimo tu gdje zivimo. Mozda bi nam bilo bolje da smo u Svajcarskoj ili Norveskoj, ali to nikad necemo znati. Niti je vazno za ovu pricu. Jedino sto sigurno znamo jeste da nam je na raspolaganju samo jedan zivot koji trebamo iskoristiti sto bolje mozemo. Sa dobrim ljudima.
Dante je u Bozanstvenoj komediji govorio da se na prvom stepeniku i pakla i raja nalaze ravnodusni ljudi. Hajde da u 2014. godini budemo sve drugo samo ne ravnodusni. Pokazimo dobrotu prema drugima gdje god mozemo i kad se to uopste ne ocekuje od nas. Jer se na kraju samo to pika.
Srecna vam i zdrava 2014. godina!
❤️