Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
DANDIYA NIGHT 26.9
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 27th Sep 2025 - WKV
DIL DOORMAT 27.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Is noina mandira post plastic surgery?
70th Filmfare Awards Nominations
CID episode 81 - 27th September
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
Uspeces , kako da neces. Taman kad nas iscitas sutra stizu sveze novosti 😉
Kako napredujes sa serijom?
Auuu odakle sad da pocnem ,ostavila sam vas na 30 strani 😡 ima li nesto novo u vezi Prats?
Hellooo Smeki 😛Pa bilo je svasta😃Prat snima film od februara,sutra je sbs zurka,28 je finalna emisija bbeto ukratko 😃Izasao promo tansh plese na GPA,zaboravih to,za nagradu koju je T dobila, vec znas.Hvala Kety🤗ja vas jos citam valjda cu uspeti do sutra
Uspeces , kako da neces. Taman kad nas iscitas sutra stizu sveze novosti 😉
Kako napredujes sa serijom?Uh bas ste se raspisale😕 stigla sam Nadice do 363 epizode i sad ludim ,Dal ono dete i ona zena sto se ojavljuju tj njegova drugarica sa fakulteta ,da nije mozda to njegovo dete😡
Nataly ne vidim nista u tvom postu na topiku o TRP-u. Da nije radila metla ?
A jel sad vidis?! Moze quote?! Nabacaj bar jedno 3 ona rofl...😃
Dobar i lep dan ,zelim svima.
Danas je tacno 1 god.od kada sam na IF.Dosla sam ovde zahvaljujuci BV i nasem omiljenom paru SY.Prilicno kasno sam se ukljucila,ali sam ipak ovde dozivela najlepse,najromanticnije trenutke SY,zajedno sa mnogima od vas.Samim tim,zahvaljujuci BV ,a najvise SY upoznala sam mnoge ljude ovde,medju kojima sam stekla i divne prijatelje za ceo zivot,bez obzira da'li cu nastaviti svoj put ovde ili ne,ali prijateljstvo ce ostati vecno da zivi.Ovde sam dozivela raznih iskustava,lepih i losih.Ali ja pamtim sve sto je lepo a zaboravljam ono sto je lose,jer svako iskustvo nas necemu nauci,pa tako i mene.Ne zelim sad da pisem roman o svom boravku ovde mozda nekad u buducnosti,napisem nesto o tome za svoju dusu.Sad jedino zelim da se zahvalim svima koji su bili uz mene u svim mojim lepim i losim trenutcima,koji su me hrabrili,davali snage da istrajem ovde,koji su mi upucivali tako nezne,tople i prijateljske reci,koje ja nikad zaboraviti necu.Hvala sto ste ucinili moj put ovde laksim,hvala vam od srca
https://www.indiaforums.com/forum/balika-vadhu/3856675/top-10-dance-performances-on-colors-in-2013
Morala sam maloNataly ocekujem tvoj adekvatan komentar dok Apu ne zatvori topic
My Bikinardo 🤗, sve to sto si u ovih godinu dana uradila za SY i za sve nas SYans,to je...A KIND OF MAGIC... http://www.youtube.com/watch?v=ASw32qKppMw