Returning of the written off #28 Invited only - Page 68

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Hhahahaha malo Shijama i njegova sranja😉,preskocim nemogu da ga svarim majke mi ,boli me zeludac od njega,pokusala sam ne ide a necu zbog njega da prekinem da gledam seriju ,ostalo sve gledam😆

Jao..a jesi li videla kada ga ove devojke prevode,kakve komentare stavljaju u zagrade o njemu..ja placem od smeha..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Hhahahaha malo Shijama i njegova sranja😉,preskocim nemogu da ga svarim majke mi ,boli me zeludac od njega,pokusala sam ne ide a necu zbog njega da prekinem da gledam seriju ,ostalo sve gledam😆

😆 Joj Smeki, jel to jos jedan kandidat za "fikovanje" ?
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
E ovo je stvarno super, njih dvoje ponovo zajedno, mada ni meni nije jasno to za godine, mozda se salio, ili su na netu pogresni podaci? Uglavnom, nasao je cak i vreme da na twitteru odgovara na cestitke, pa zar nije car?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: tijara

E ovo je stvarno super, njih dvoje ponovo zajedno, mada ni meni nije jasno to za godine, mozda se salio, ili su na netu pogresni podaci? Uglavnom, nasao je cak i vreme da na twitteru odgovara na cestitke, pa zar nije car?

Jesi li mu ti cestitala na twitteru ?😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 Joj Smeki, jel to jos jedan kandidat za "fikovanje" ?

Nale, ovom bih ja odfikovala glavu da mogu..😡 Znam sta ces da kazes..previse se druzim sa Smeki pa lose utice na mene..🤣
Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Nale, ovom bih ja odfikovala glavu da mogu..😡 Znam sta ces da kazes..previse se druzim sa Smeki pa lose utice na mene..🤣

Cuj "lose". Jos samo transparent na rame da nabacis i makaze za pojas zadenes 😆
Koji ste vas dve tandem snova. 😆

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Jesi li mu ti cestitala na twitteru ?😉

Jesam, ali nisam snimala glas, nego sam samo napisala da zelim da mu se sve zelje ostvare, ali sam odgovarala na sva ona pitanja 😊😊😊 Mislila sam da skinem ili napravim neku rodjendansku cestitiku, ali nekako mi nije bas poslo za rukom. Nista mi nije bilo dovoljno dobro, pa sam odustala. Posto trenutno idem na neke casove umetnosti, da bi decu mogla bolje da naucim da crtaju i da bi lakse uocila koliko je neko talentovan (meni su svi njihovi crtezi lepi), cekam da naucim da crtam portret, pa cu mozda pokusati da ga nacrtam
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jao..a jesi li videla kada ga ove devojke prevode,kakve komentare stavljaju u zagrade o njemu..ja placem od smeha..😆

Da i meni je to smesno 😆 i njih nervira kao mene.Ja sad gledam kad Kushi proverava da li je joj srce brze kuca kad je u njegovoj blizini vrh
Daltoni thumbnail

Originally posted by: tijara

Jesam, ali nisam snimala glas, nego sam samo napisala da zelim da mu se sve zelje ostvare, ali sam odgovarala na sva ona pitanja 😊😊😊 Mislila sam da skinem ili napravim neku rodjendansku cestitiku, ali nekako mi nije bas poslo za rukom. Nista mi nije bilo dovoljno dobro, pa sam odustala. Posto trenutno idem na neke casove umetnosti, da bi decu mogla bolje da naucim da crtaju i da bi lakse uocila koliko je neko talentovan (meni su svi njihovi crtezi lepi), cekam da naucim da crtam portret, pa cu mozda pokusati da ga nacrtam

To bi bilo divno Tijara.😳...Nadam se da ces to podeliti i ovde sa nama..😃
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Drajce,kada me sada srce nije strefilo,nece nikad..

Joj Dal,mene je strefilo zato sam morala ovo da podelim sa vama 😉