Returning of the written off #27 Invited only - Page 108

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.8k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Pa za koga god hoces, nadam se samo da neces za jednu opciju , ova koja za sada ima 1%😉

Ma zezam se bre 😆,ocekivala sam da mi kazes da glasam bas za tu opciju😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Smeki, gde si nasla onaj intervju sa Sidom ? Najpre zato sto sam ranije citala takv njegov isti intervju, dosta ranije ( na engleskom ) a ovo za smotuljak sto ce dobiti , to je sad izgleda neko samo na taj stari intervju dodao( u tom starom intervjuu je isto rekao kako ce njegova i Anandina ljubav cvetati, a tad je Anandi bila Prats ) a drugo,zato sto sam na nekom drugom sajtu procitala post neke devojke koja je rekla da je citala Sidov intervju i pominje taj smotuljak ali i da je rekao da nikad nije bio u vezi sa Prats. Tako da me interesuje ko tu sta dodaje i laze . Ako nadjem taj post ponovo poslacu ti u pm , i post i te sto izmisljaju. 🤣

Edited by saska - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Smeki, gde si nasla onaj intervju sa Sidom ? Najpre zato sto sam ranije citala takv njegov isti intervju, dosta ranije ( na engleskom ) a ovo za smotuljak sto ce dobiti , to je sad izgleda neko samo na taj stari intervju dodao( u tom starom intervjuu je isto rekao kako ce njegova i Anandina ljubav cvetati, a tad je Anandi bila Prats ) a drugo,zato sto sam na nekom drugom sajtu procitala post neke devojke koja je rekla da je citala Sidov intervju i pominje taj smotuljak ali i da je rekao da nikad nije bio u vezi sa Prats. Tako da me interesuje ko tu sta dodaje i laze . Ako nadjem taj post ponovo poslacu ti u pm , i post i te sto izmisljaju. 🤣

Na jednoj fb stranici sad cu da ti kopiram,moguce da ove nase dodaju kako im sta odgovara.Kao ja nekada😆
Stephi thumbnail
Ma zezam se bre 😆,ocekivala sam da mi kazes da glasam bas za tu opciju😉

Pa s obzirom da sam ja pohvalila greskom Sultana🤣, odkud znam , mozda se i ti zeznes. I sad kocim 149-str.

Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Na jednoj fb stranici sad cu da ti kopiram,moguce da ove nase dodaju kako im sta odgovara.Kao ja nekada😆

Izmisljaju i dodaju. Ja se vrlo dobro secam tog intervjua,ponavljam na ENGLESKOM,i dok je Prats bila u seriji a znas da pamtim kao slon. I plus , ovde ne pominje da nije bio u vezi saPrats. Idem da kopam to, prosledjujem ti u PM kad nadjem tu izmisljotinu, ne mozemo vise ovde jer smo na kraju topica.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Namazan svim bojama...😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ovo sam trebala sinoc sebi ranije reci,a sad guram kolica...ali izdrzacu ...😆

Meni pricas..😕
Daltoni thumbnail