Returning of the written off #26 Invited only - Page 101

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Pa kad je nepismena..nije decko kriv, on to dobronamerno da joj ukaze na gresku..😆

Da ali nije morao tako javno ,nije dzentlmenski rekla sam mu ali on kao ti kaze i jos dodaje da je bolje javno pre ce da nauci gramatiku
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ukratko..Prats je na tom fashion week-u za vencanja..Pitaju je kako ona zamislja svoju udaju i sve to..Ona kaze da je imala u BV priliku da iskusi jedno veliko vencanje sa raskosnom vencanicom,nakitom i svim tim,tako da se ona nada da ce njeno vencanje biti isto takvo..😲😳
Posto je bangalka volela bi da nosi neki njihov specifican komad odece na vencanju ali sve ostalo ,kraljevsko ,bi trebalo da bude potpuno isto.. (da li misli i na mladozenju 😲😳) Reporterka joj kaze da joj je u BV pandit prognozirao kada ce da se uda..P kaze...Da,rekao je da cu se udati za deset godina..ali to definitivno nece biti tako..hocu da se udam ranije,sada samo jos da nadjem momka.Na kraju opisuje kakvog momka trazi za sebe..da je zgodan,crnomanjast kao sto je i ona..uspesan,zanosan...(pitam se znamo li nekog takvog 😳)

I eto, umesto svog tog nadugackog rspredanja kakav momak treba da bude, dovoljno je da je samo jednu rec rekla. SID. Potpuno je isto 😆
nn027 thumbnail

Smeki, izluftiraj je negde van topika i edituj se kada Nada vidi ..🤣

Da , stavi vevericu 🤣
nn027 thumbnail

Ne, samo danas..mogla bi slobodno da kazes da ova noc definitivno nije tvoj dan ...😆
Ali sta te briga, meni retko koji jeste,pa ne marim..😆

Ih, pa ja sam sampion u lupanju gluposti 😃
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Inace, Sidov rodjendan je za 7 dana. Bas me zanima kakva ce biti zurka i koga ce sve pozvati😊😊😊
smeker thumbnail
Da vas pitam nesto ,kako se prebacuje post recimo kad zavrsimo ovaj topik i odemo na drugi ako hocu odavde nekog da qvotujem i da mi se tamo pojavi post kako to da uradim😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Poruka je bas politicki korektna 🤣🤣🤣Kako ce mo ziveti bez naseg druga Tite 🤣

Sirimo bratstvo i jedinstvo dok postar zvoni drugi put...🤣🤣

Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: tijara

Inace, Sidov rodjendan je za 7 dana. Bas me zanima kakva ce biti zurka i koga ce sve pozvati😊😊😊

Ja idem sigurno😉 nosim mu makazice na poklon😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa sta fali mom kaputu? 😆

Jesu li ti ono telohranitelji Nado ili granicnici da ne udaris u neku banderu ili zardinjeru..🤣

Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: tijara

Kako god mi to necemo videti ,jer on ne slavi rodjendane javno da svi vide😡 i mene zanima ko ce sve biti na rodjendanu😲