Returning of the written off #24 Invited only - Page 35

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Znaci vec su poceli 😕 Zelim ti da sto pre ozdravis.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ma svi su moji,necu sebe da ogranicavam ni u cemu u zivotu..gde pise pravilo da moram samo jednog da izaberem...dakle,sama sebi dozvoljavam da imam onoliko njih koliko mogu da podnesem..a izdrzljiva sam ja..😉

Nigde ne pise to pravilo, jer kad bi pisalo , cemu bi onda sluzili izuzeci. I tako i treba, treba ziveti zivot punim plucima , moje geslo je bolje je kajati se zbog neceg sto sam uradila nego da se kajem sto nisam
😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma ajde sto si me zarazila ali sto simptomi da se jave bas kod ovih poderanih gaca? E to me zabrinjava. 😆

I mene to zabrinjava, mozda je vreme da primenis sliku koja isceljuje zracenjem bioenergije..🤣

Edited by Daltoni - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

I pred kraj, ovo nije iz mog ugla samo, moram da dam komentar na RK nece da vodi Madhu na premijeru. Stvari nisu tako crno-bele i Dal to zna.

Ako bih analizirala, otkrila bih detalje koji tek treba da se dese, necu Nale da ti kvarim zadovoljstvo pracenja serije tako sto ces stvari znati unapred.A kad dodje to vreme,imaces i sama svoje vidjenje situacije, a ja cu onda Daltoni pricati iz mog ugla
😉

Vazi Badi. Zivo me interesuje da vidim vasu diskusiju i u vezi ovog dogadjaja. 😊
Stephi thumbnail

U rupi 🤣
Daltoni thumbnail

I pred kraj, ovo nije iz mog ugla samo, moram da dam komentar na RK nece da vodi Madhu na premijeru. Stvari nisu tako crno-bele i Dal to zna.

Ako bih analizirala, otkrila bih detalje koji tek treba da se dese, necu Nale da ti kvarim zadovoljstvo pracenja serije tako sto ces stvari znati unapred.A kad dodje to vreme,imaces i sama svoje vidjenje situacije, a ja cu onda Daltoni pricati iz mog ugla
😉

Da, ako do tada Nada ne pronadje svoj ugao ,koji ce biti razlicit od nasa dva ugla..🤣
nn027 thumbnail

I mene to zabrinjava, mozda je vreme da primenis sliku koja isceljuje zracenjem bioenergije..🤣

A ovo je predpostavljam iscelitelj? 😲
Spusta temperaturu garantovano😕
🤣
Daltoni thumbnail

Nigde ne pise to pravilo, jer kad bi pisalo , cemu bi onda sluzili izuzeci. I tako i treba, treba ziveti zivot punim plucima , moje geslo je bolje je kajati se zbog neceg sto sam uradila nego da se kajem sto nisam
😉

To je i moj moto (bio) sada sam dobra zena...mislim ako izuzmemo pokvarenu mastu..😉
Stephi thumbnail

Da, ako do tada Nada ne pronadje svoj ugao ,koji ce biti razlicit od nasa dva ugla..🤣

Pa ja se iskreno tome nadam , samo da u tom momentu ne naidju bas neke dronjave gace ili nesto tome slicno, onda ode mas' u propas'
🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

A ovo je predpostavljam iscelitelj? 😲
Spusta temperaturu garantovano😕
🤣

Ma od ovog kamenje iz bubrega samo ispada 🤣, jer osecas tu toplotu dok gledas u sliku..🤣