SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
negative reviews being pulled down 😭
Deepika in Mahavatar
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
BHAI & FAMILY 10.12
Ma svi su moji,necu sebe da ogranicavam ni u cemu u zivotu..gde pise pravilo da moram samo jednog da izaberem...dakle,sama sebi dozvoljavam da imam onoliko njih koliko mogu da podnesem..a izdrzljiva sam ja..😉
Ma ajde sto si me zarazila ali sto simptomi da se jave bas kod ovih poderanih gaca? E to me zabrinjava. 😆
I pred kraj, ovo nije iz mog ugla samo, moram da dam komentar na RK nece da vodi Madhu na premijeru. Stvari nisu tako crno-bele i Dal to zna.
Ako bih analizirala, otkrila bih detalje koji tek treba da se dese, necu Nale da ti kvarim zadovoljstvo pracenja serije tako sto ces stvari znati unapred.A kad dodje to vreme,imaces i sama svoje vidjenje situacije, a ja cu onda Daltoni pricati iz mog ugla 😉
I pred kraj, ovo nije iz mog ugla samo, moram da dam komentar na RK nece da vodi Madhu na premijeru. Stvari nisu tako crno-bele i Dal to zna.
Ako bih analizirala, otkrila bih detalje koji tek treba da se dese, necu Nale da ti kvarim zadovoljstvo pracenja serije tako sto ces stvari znati unapred.A kad dodje to vreme,imaces i sama svoje vidjenje situacije, a ja cu onda Daltoni pricati iz mog ugla 😉
I mene to zabrinjava, mozda je vreme da primenis sliku koja isceljuje zracenjem bioenergije..🤣
Nigde ne pise to pravilo, jer kad bi pisalo , cemu bi onda sluzili izuzeci. I tako i treba, treba ziveti zivot punim plucima , moje geslo je bolje je kajati se zbog neceg sto sam uradila nego da se kajem sto nisam😉
Da, ako do tada Nada ne pronadje svoj ugao ,koji ce biti razlicit od nasa dva ugla..🤣
A ovo je predpostavljam iscelitelj? 😲
Spusta temperaturu garantovano😕 🤣