Originally posted by: nn027
Badi pa sto stade kad je najzanimljivije 😕
Badi,stala sam jer da sam dozvolila sebi da se rasplinem, mislim da bih vas udavila svojim komentarom , a druga stvar stvarno sam morala da operem kosu, sad sam zvirnula da vidim jeste li jos uvek na istom topicu pa krecem u drugu fazu susenje. 😆
Mislim da ti vrlo dobro znas moj stav po nekim pitanjima, a da objasnjavam ovo za sliku poteglo bi mi i neke mnoge druge stvari. Uglavnom, sve to potpada pod moje dobro poznato misljenje o svojatanju, vlasnistvu, izigravanju sudija i advokata, neobjektivnosti, uskracivanju prava na vlastito misljenje i izrazavanje, uglavnom izigravanje'' creme de la creme'' na ovom malom, ogranicenom online druzenju.gde samo taj navodni creme de la creme ima pravo da misli i kaze ma koliko u nekom momentu upravo njihovo misljenje bilo nerealno Danas sam vec rekla da necu vise komentarisati neke stvari jer o tome imam svoje misljenje na koje imam pravo, kao sto i drugi imaju apsolutno pravo na misljenje suprotno mom i mislim da mi to jako postujemo i zato sam ponosna sto sam clan ove nase male druzine.
Za dodatne informacije svi zainteresovani nek mi se obrate kad mi proradi FB 🤣