Returning of the written off #21 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ne znam jesmo li se razumele. Ja sam mislila da smo obe dosle u sukob sa istom osobom. Na to sam mislila kad sam pricala o zajednickoj tacki. 😃

Nale..pocinjes da zvucis kao moj muz..🤣" I ne, poslednji put ti kazem da Indijske serije ne uticu na moju smanjenu inteligenciju..🤣"
Daltoni thumbnail

Jao ..nemoj samo da ja pocnem da ti pokazujem svoje oziljke iz ratova.. 🤣 Doduse, ja svojim neprijateljima nista ne zameram, sama sam im dala srce ,da bi mogli da ga slome..da im ga nisam izlozila,ne bih ni bila povredjena..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Mogu da zamislim Jasnu..Ona tog glumca obozava,..pa nesto kao mi RK ili Sida...ili Sultana..😳
Mora da joj nije bilo pravo..a drugarice (njene Indijke) su je zastitile naravno, i iskreno, nemoj da se ljutis Nataly ,ali svako bi na njenom mestu tako postupio..
Evo ,na primer,kada bi recimo meni tako nesto rekla za mog Sultana ..ovde bi se druge cak i ukljucile da me jos vise pokidaju od zaj...
🤣

🤣 Bi sigurno .

Ma razumem da neko obozava nekog al brate zasto biti iskljuciv? U svemu treba imati meru.
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Mogu da zamislim Jasnu..Ona tog glumca obozava,..pa nesto kao mi RK ili Sida...ili Sultana..
Mora da joj nije bilo pravo..a drugarice (njene Indijke) su je zastitile naravno, i iskreno, nemoj da se ljutis Nataly ,ali svako bi na njenom mestu tako postupio..
Evo ,na primer,kada bi recimo meni tako nesto rekla za mog Sultana ..ovde bi se druge cak i ukljucile da me jos vise pokidaju od zaj...

Upravo tako, za mene je sve to skupa i bila zaj...ali ocigledno da za razliku od tebe, Didi Yas ne podnosi zaj..anciju na svoj racun ali i te kako obozava da druge trza...
ali dosta o njoj...nije vredna da se trosi vreme na nju...
nn027 thumbnail

Nale..pocinjes da zvucis kao moj muz..🤣" I ne, poslednji put ti kazem da Indijske serije ne uticu na moju smanjenu inteligenciju..🤣"

Izvini ❤️
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Drage moje 🤗, vreme je za spavanje...sutra opet na posao... LAKU NOC...MIRNO SPAVAJTE I SLATKO SANJAJTE...
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Badi pa sto stade kad je najzanimljivije 😕

Badi,stala sam jer da sam dozvolila sebi da se rasplinem, mislim da bih vas udavila svojim komentarom , a druga stvar stvarno sam morala da operem kosu, sad sam zvirnula da vidim jeste li jos uvek na istom topicu pa krecem u drugu fazu susenje. 😆

Mislim da ti vrlo dobro znas moj stav po nekim pitanjima, a da objasnjavam ovo za sliku poteglo bi mi i neke mnoge druge stvari. Uglavnom, sve to potpada pod moje dobro poznato misljenje o svojatanju, vlasnistvu, izigravanju sudija i advokata, neobjektivnosti, uskracivanju prava na vlastito misljenje i izrazavanje, uglavnom izigravanje'' creme de la creme'' na ovom malom, ogranicenom online druzenju.gde samo taj navodni creme de la creme ima pravo da misli i kaze ma koliko u nekom momentu upravo njihovo misljenje bilo nerealno Danas sam vec rekla da necu vise komentarisati neke stvari jer o tome imam svoje misljenje na koje imam pravo, kao sto i drugi imaju apsolutno pravo na misljenje suprotno mom i mislim da mi to jako postujemo i zato sam ponosna sto sam clan ove nase male druzine.

Za dodatne informacije svi zainteresovani nek mi se obrate kad mi proradi FB 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LEUReWQTpXg[/YOUTUBE]

MADHUBALA JE TRUDNA..

Sad odoh da susim kosu, ovo nisam uopste otvorila, ne znam da li je na hindi ili engleskom, molicu lepo , hocu prevod dok se ne vratim , sledi pisana molba 😳

nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Drage moje 🤗, vreme je za spavanje...sutra opet na posao... LAKU NOC...MIRNO SPAVAJTE I SLATKO SANJAJTE...

Daltoni thumbnail

🤣 Bi sigurno .

Ma razumem da neko obozava nekog al brate zasto biti iskljuciv? U svemu treba imati meru.

Znam..🤣
Naravno..zasto voleti samo jednog muskarca (mislim teoretski 😉 ) kada ih ima jos milion isto tako dobrih ako ne i boljih..A za meru se isto slazem Nale..Treba im uzeti meru, definitivno..🤣