Returning of the written off #21 Invited only - Page 94

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Nataly

Evo i ja stigoh...sta kazete za moj prevoz?! Za "motoristu" necu ni da pitam...
Htedoh sinoc tj. nocas da zahvalim Biki, kad mi IF izbaci upozorenje da mogu samo 15 postova u roku od 24 casa da postiram...😲 tako nisam uspela niti laku noc da vam pozelim...😕

Ne razumem , posle koliko postova ono bese skidaju to ogranicenje ?😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sulja je musliman..Secas se ono kada se Madu oblaci tako pa je RK pozdravlja sa Salam Ajlekum 🤣..I ako se secas, ono kada on masta o MB ,zamislja je u dzamiji..
A neka je i protestant..mnogo je dobar frajer, muzevan i snazan lik..A za njega kazu da je i u stvarnom zivotu boli glava frajer, da je visok 1,90 i da je tu negde sa Sidom po sirini ramena..

Jel sad ja ovo treba da protumacim da Vivian nije dobar frajer u stvarnom zivotu 🤣

Znam da je musliman, pricala sam vec da sam se valjala od smeha kad je RK pozdravio Madhu sa selam alejkum a onda joj je rekao bas si seksi, a njoj vire samo oci. E pa jeste Vivian visok samo 180 al ja upravo padam na tu njegovu duhovitost i sarm . Bas me briga dal bi mogla da nosim stikle pored njega , ionako me kicma boli u zadnje vreme zbog ovog neverovatno relaksirajuceg polozaja za kompjuterom 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Evo i ja stigoh...sta kazete za moj prevoz?! Za "motoristu" necu ni da pitam...

Htedoh sinoc tj. nocas da zahvalim Biki, kad mi IF izbaci upozorenje da mogu samo 15 postova u roku od 24 casa da postiram...😲 tako nisam uspela niti laku noc da vam pozelim...😕

Zdravo Natali🤗Vidim nema opet ni slika ni smajlica u tvojim postovima.
Nema potrebe draga da mi se zahvaljujes na motoristi-znas kojem sad ga ne vidimo ni ti a ni ja.
Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

A sta cemo mi sto nemamo licencu? 😲 😆

Trazite od Serloka, Smeki ili Eliot Nesa da vam je izda..🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Pa odkad ja govorim to da si mnogo zaj... al opet moze li covek protiv genetike

Kisni covek, James Bond ovo ono 🤣

Da..u pravu si..genetika je cudo..🤣 a dijamanti su vecni..🤣u Kazinu Rojal, zivi i pusti druge da umru..a ti umri drugi dan..dok gledas svet zlatnim okom..svet nije dovoljan..🤣
Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Da, danas mi bas i nije bio naklonjen horoskop za prevodjenje ali nadam se da ce sutrasnji biti boli..😕

Nije al' sta ima veze. Ima dana. Nece serija nigde pobeci a ni mi hvala Bogu 😉
Stephi thumbnail

Saska..Nado..Nadam se da cu uspeti da ispunim vasa ocekivanja..samo ,budite malo stpljive i za koji dan (nadam se) moci cemo da se sinhronizujemo i mozemo naizmenicno da dajemo WU, KU, strip ili sta god..😆

Kad god kazes ovo Saska a desilo ti se jedno 2-3 puta,😆 umesto mama, ja se sva stresem i odmah se pitam sta sam zgresila kad smo na vi. Vatrogasce nisam dovodila, RK mi je uvek pristojno obucen, sta je poslo po zlu 🤣

A sto se tice ocekivanja , ti ih uvek ispunis 👍🏼

Sto se tice WU, to ostavljam tebi, ja sam se usko specijalizovala za KU, pa sad nekad i KU moze biti duzi, kraci , zavisi od situacije 😳

To Saska ,ti je za Sulju, ne toliko za seka persu koliko za poredjenje sa dr Frankestajnom..🤣

Sto, sta fali dr Frankenstajnu, decko situiran, vlasnik bolnice, vlasnik Havelija, vlasnik vise zena, vlasnik belih carapica 🤣
Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Kad god kazes ovo Saska a desilo ti se jedno 2-3 puta,😆 umesto mama, ja se sva stresem i odmah se pitam sta sam zgresila kad smo na vi. Vatrogasce nisam dovodila, RK mi je uvek pristojno obucen, sta je poslo po zlu 🤣

A sto se tice ocekivanja , ti ih uvek ispunis 👍🏼

Sto se tice WU, to ostavljam tebi, ja sam se usko specijalizovala za KU, pa sad nekad i KU moze biti duzi, kraci , zavisi od situacije 😳

To Saska ,ti je za Sulju, ne toliko za seka persu koliko za poredjenje sa dr Frankestajnom..🤣

Sto, sta fali dr Frankenstajnu, decko situiran, vlasnik bolnice, vlasnik Havelija, vlasnik vise zena, vlasnik belih carapica 🤣

On je i privatno i sluzbeno seka persa pa ne na kub nego na 100..🤢
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Trazite od Serloka, Smeki ili Eliot Nesa da vam je izda..🤣

😕 🤣 Moracu da pisem pismenu molbu.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne mogu da quote Nataly post 😕 Zasto? Da li se samo meni to desava?

Meni se desilo prvo vecekad se javila pa sam joj pisala direktno bez quote, ali sinoc mi se desavalo par puta da ne mogu ni tebe ni Bikicu, 😲